Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2011/12

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko idzie jak na złość, bo miałem wyjebać Belinellego, Mbah a Moutego i Shawne Williamsa, a ten ostatni podpisał z Nets, gdzie pewnie dostanie ok. 25-30 minut na mecz i będzie ciupał solidne cyfry.

c***, muszę zejść z SC oddając Nasha, Branda i/lub JRicha. Dawać na PM jeśli macie jakiś inny szrot do oddania i kilka FP w zapasie do przygarnięcia...

EDIT: wygląda na to, że Nets chcą mieć drużynę z samych Williamsów - jest Deron, jest Shawne, jest Shelden i jakiś Jordan...

Dobra, już wszyscy moi ziomale odnaleźli swój przybytek po tym jak Crawful zawitał do Portland.

Tym samym powtórzę, że na liście do opylenia mam Nasha, Branda i/lub JRicha. Jeśli ktoś chce, to do dealu mogę mu dorzucić tych, których mam wywalić, czyli Mbah a Moutego i Belinellego. Na razie przeglądam rynek, ale jeśli ktoś chce się pozbyć swoich graczy, niech pisze. Może się uda z kimś dogadać. Jeśli nie, to będę robił aktywny searching ok. soboty i wtedy kto pierwszy, ten lepszy...

EDIT: Zapomniałem, że mogę jeszcze wyjebać Josha Howarda. Facet nie gra od 2 lat w basket, więc nawet jeśli zgarną go Jazz czy Spurs to z miejsca nie dostanie 25 minut by cokolwiek znaczyć w FBX. Innymi słowy alarm odwołany (SC na poziomie 457,45 :]), ale zawsze mogę podyskutować o trejdach.

Roger, jeśli do deadline'u się nie wypowiem, to wywal mi na FA: Mbah a Moutego, Belienllego i Josha Howarda (a nie JRicha jakby wynikało z regulaminu).

Dla mnie ten ruch nie ma większego znaczenia. Szczytem moich możliwości w tym sezonie jest wypracowanie jak najwyższego picku, a Ridnour nie jest długoterminowym ‘aktywem’. Jamison jest bardziej ryzykowny pod tym względem, ze może się polamac lub będzie marnowal salary, ale to nie jest akurat dla mnie problemem. Jest minimalna szansa, ze zagra akceptowalny sezon i wtedy powinien mieć nieco wieksza wartość od Ridnoura. Jeśli Jamison mialby obniżać mój pick to tez znajdzie się sposób żeby się temu przeciwstawic. Ogolnie ruch nie majacy większego wpływu na moja drużynę/perspektywy.

Na FA lecą zgodnie z zapowiedzią Mbah a Moute, Belinelli i Jo-Ho. Nowe salary nie pamiętam na jakim poziomie, ale poniżej 460fp.

Preseason wiele odpowiedzi mi nie przynosi w kwestii przydatności Kwamego. Vince dziś pokazał, że będzie starterem w Mavs i że na jego c***ową formę i skoncentrowanie się na cegleniu zza łuku mogę śmiało liczyć.

NA FA jest kilka łakomych kąsków, ale musiałbym odblokować dostępne FP wyrzucając Kwamego albo Vince'a, a nie chciałbym potem tego żałować, gdy np. Marquis Daniels już tradycyjnie okaże się ciotą...

Generalnie to ja nie obiecuję, że jutro o 23:59 kliknę begin season, raczej w to wątpie. Prawdopodobnie będzie to 7:30 w środę, ale to nie znaczy, że zmienia się termin na zejście z salary, bo wiążąca jest data jutrzejsza do godziny 23:59 właśnie.

Powyżej salary na tę chwilę są jeszcze:

76ers, Bulls, Bobcats i Lakers.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.