Roger Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Los Angeles Lakers - Antek ( 1960226 | PM ) Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 Zach Randolph 31 56,70 2 Al Horford 26 53,25 3 Andrew Bogut 28 51,50 4 Eric Gordon 24 46,25 5 Marcin Gortat 28 36,10 6 Ed Davis 23 31,55 7 Jan Vesely 22 30,00 8 C.J. Miles 25 29,90 9 Tony Allen 30 27,40 10 Charlie Villanueva 28 26,45 11 Jimmer Fredette 23 25,00 12 Norris Cole 24 15,00 13 Jimmy Butler 23 15,00 Picki: Los Angeles Lakers 2012 0 Torono Raptors 2012 , Los Angeles Clippers 2012 Średnia wieku: 25,77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Aha i oddam walczącym o majstra: Allena, Nate'a, czy Hedo, a przy dobrej ofercie Goodena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dzięki Roger. Ja mam dalej Gortata na blocku, jako ewentualne dodatki widnieja u mnie takie rodzyny jak CJ Miles, Ed Davis, a dla grajacych o "cos" np Tony Allen. Sprzedaży pickow Clipps i Raps równiez nie wykluczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gortat bez Nasha już takiego sezonu nie powtórzy, więc będzie ciężko ci sprzedać zawodnika z salary sporo większym niż jego faktyczna produkcja. Roger, a mógłbyś wrzucić kolejność draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Panowie, Duncan był nietrejdowalny, komuś kto nie walczy był niepotrzebny a nikt z walczących by mnie przecież nie wzmocnił, to jest raz. Love, Westbrook, Deron byli nie do ruszenia, nie można rozmieniac takich gosci w walce o tytuł. Nie widzę tego. Gay zagrał c***owy sezon, próbowałem go opchnąć w pakiecie nawet, kombinowałem, nie szło ni c***a. Parsons i Thomas ciągle nie są jakimiś mega kąskami na rynku a poza tym akurat oni byli dosc wartosciowi, obaj 15 zajmują. Nawet jakbym grał na FA lepiej (Thomas i Parsons i tak sa z FA) to nie dostukałbym tych slotów, zwłaszcza że k**** Hamilton i Duncan bez ostrzeżenia nagle ni z tego nie z owego (patrzyłem na roto) nie grali z roznych przyczyn, nigdy nie było wiadomo kiedy Hamilton wróci a na FA same kiepy po 23fpg, ktorzy by mi srednia do 36 zbili. Także mimo, że byłem blisko to jednak rotacje miałem za krótką i c*** by z tego wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak ktoś ma braki w slotach to Chalmers,Splitter(grają dużo lepiej niż kosztują) oraz diaw do wyciągnięcia. Oprócz Rondo wszyscy do ruszenia,więc przed 1 kwietnia chętnie coś jeszcze klepnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 trejdowac mozna caly sezon, fa nie dziala po prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 lo nie ma szans, bo nie mam obliczeń zrobionych na przyszły sezon, ja już nawet nie pamiętam jak zrobiłem za poprzedni sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Roger, a mógłbyś wrzucić kolejność draftu?Na pewno masz #1 ;-) Ba! Mozesz nawet nie przekroczyc pulapu 492 gier! Takze technicznie policzenie Twojego picku jest niemozliwe i chyba wymaga dorzucenia nowych wyjatkow/zasad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 To do picku liczy się 492 gry czy 6*66 gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Trevor Ariza za Tonyego Allena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 k**** stop ustalmy to na privie nie potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Póki nie ma na yahoo, to nie ma trejdu i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 k**** co ja sobie myslalem ogladajac ten windmill dunk geralda greena bo k**** nie potrafie sobie wytlumaczyc tej decyzji nie wziecia go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jeszcze się okaże, że na banie i przymusowym przywróceniu Jenkinsa za Jordana Hilla wyjdę do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 jr smith zegnaj i nigdy wiecej do mnie. nie wracaj liczylem na ciebie jebany kutasie przez 4 lata i co roku sie zawodzilem no i pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Potwierdzam. Chetnie dalej powymieniam. Pick Findka i GeDDo tez moge oddac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Na razie trejdu nie ma, bo shavlik po tym trejdzie przekracza salary. Coś wspominał o nast. trejdzie Ariza za Tony Allena, ale póki tutaj nie ma potwierdzenia, to trejd z Denver wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 "jr smith zegnaj i nigdy wiecej do mnie" Potwierdzam.Hmmm, potwierdzony trejd, a nie jest napisane kto idzie w druga strone ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 no dobra potwierdzam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi