Dziobak Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Durant mial 22 lata na MŚ 2010. Po prostu Findek znów musi wychwalić LeBrona i żeby to nie wyglądało, że po to to pisze to przy okazji wciąga w to Kobego Chciałbym zobaczyć jak sobie 22 letni LeBron poradził w 1 rundzie z zeszłorocznymi Lakers, 0-4 może 1-4 bo oni i tak grali średnio jak na siebei i poszedłby sobie drugi tatuaż walnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jedno pytanie - czemu wszyscy Spurs w starciu z Thunder skreślają? Jeśli Spurs awansują do wcsf mogę wejść w jakiś zakładzik z jakimiś fanami Duranta, który jak dotąd miewał ciężkie czasy z RJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jedno pytanie - czemu wszyscy Spurs w starciu z Thunder skreślają? Jeśli Spurs awansują do wcsf mogę wejść w jakiś zakładzik z jakimiś fanami Duranta, który jak dotąd miewał ciężkie czasy z RJ. I'm in jakby co. Tzn nie żebym był fanem Duranta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 to co się tu dzieje, oprócz pi****lenia bzdur oczywiście, wskazuje tylko i wyłącznie na to że durant jest lepszy niż rok temu. dlatego ma więcej haterów, taka jest kolej reczy. jak nie widzicie różnicy miedzy durexem 2010 a 2011 to pozdrawiam serdecznie a russell przy tych swoich wejściach ma open lanes dzięki komu niby? kto skupia na sobie najwięcej uwagi przeciwników? zobaczcie sobie co gra russell jak durant siedzi na ławie dlaczego niby brooks przeważnie jak sadza na ławe durexa to sadza też russella? k**** pomyślcie troche ja nie mówie że russell gra jak gra tylko dzieki durexowi, wiadomo że jest mega kozakiem na swojej pozycji, jest coraz lepszy, zrobił wielki postęp, ale gdy jest na boisku bez durexa obok to wygląda troche jak koleś który wydzedł z więzienia, poszedł do burdelu i nie wiem gdzie ma c***a włożyc jak widzi te wszystkie laseczki lebron sobie mógł napierdalać kiedy chciał bo grał z piłką non stop kobe troche mniej ale podobnie, jak trójkąty nie wychodzą durant nie gra z piłką, musi dostawać dobre zasłony, russell musi ogarniać ofensywę drużynową żeby coś z tego było teraz ma dobre screeny, russell jest coraz lepszy więc powinno to wygladać coraz lepiej i bardzo ważna, jeżeli nie najważniejsza rzecz, o której wspomniał shavlik czyli team concept durex to team player, ksiązkowy, modelowy james jak się obraził to rzucał wolne jedną ręką, a kobe chciał grać na marsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Na Plutonie, ale zrozum - on po prostu tak samo jak Jordan chciał mieć swój własny kosmiczny mecz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 k****, nie chce mi się ... ale wiedzcie jedno. NIE JESTEM HATEREM DURANTA. Jestem jego prawie-fanem. Tak samo jak nie hejtuje Derricka ale razi mnie jego shot selection. Naprawdę trzeba być bezkrytycznym w stosunku do jakiegoś zawodnika, żeby nie być uznanym za hejtera ? Buła, Ty jesteś fanem Hendersona, to znaczy że wg Ciebie Henderson jest top eva ? No przecież że nie. Durant ma czas, żeby mi udowodnić, że się mylę, nie będę kaprysił jak rozkurwi całą ligę i pojedzie na ryby ale z pierścieniem już w tym roku. Buła i ai3 - Kobe i Lebron (oczywiście Wy się uprzecie, że jest odwrotnie) też nie muszą mieć piłki 95% czasu w rękach żeby być produktywnymi, Kobe najlepiej gra wtedy kiedy nie jest cały czas pierwszą opcją, ale kiedy trzeba to obaj biorą gre na siebie i robią rozpierdol o jakim Durex moze teraz co najwyżej pomarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieviór Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 O co biega z tym, że Durant na konferencji prasowej wyszedł z plecakiem (wyglądając przy tym jak chłopak idący do szkoły) ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Durant na FB: btw I wore a bookbag during the press conference cuz I wanted to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 russel westbrook dzis chyba postawil na denver bo gral katastrofalnie i fatalnie , z uporem maniaka zamiast szukac duranta rzucal z idiotycznyh pozycji i zawalil calkiem koncowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ktoś tutaj mówił, że Durant nie potrafi przejmować meczy tak jak robią to LBJ czy KB?? 14 pkt w ostatnie nieco ponad 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 jedna jaskólka wiosny nie czyni 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 jedna jaskólka wiosny nie czyni 8)E tam...to nie pierwszy raz gdzie w końcówce przejmuje mecz, może nie aż w takim stopniu jak wczoraj, ale zdarzało się, że brał wszystko na swoje barki trafiając daggery nie raz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Westbrook jest cienki, facet nie czyta dobrze gry. Poza jednym podaniem do Perkinsa gdzie wydymał cały teamD Nuggets, to każda jego decyzja na boisku jest wątpliwej jakości, dużo klepie, forsuje rzuty, przestał nawet kończyć w kontrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Westbrook jest cienki, facet nie czyta dobrze gry. Poza jednym podaniem do Perkinsa gdzie wydymał cały teamD Nuggets, to każda jego decyzja na boisku jest wątpliwej jakości, dużo klepie, forsuje rzuty, przestał nawet kończyć w kontrach. Nie jest cienki, tylko zaczął grac totalny chaos i forsuje swoje bezsensowne granie...to wszystko leży w psychice. Mam nadzieje, że go tam w Oklahomie ogarną jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 @dh12 bez przesady, nie jest cienki tylko mu sie we lbie poprzestawialo i mysli ze jest liderem tego zespolu. Jak w meczu nr4 pg oddaje 30 rzutow majac na parkiecie kogos takiego jak KD i jakims cudem ten KD oddaje zaledwie 18 rzutow to cos jest nie tak. Brooks powinien go mocniej zjebac, to samo KD zeby go szybko przywolac do porzadku. Mlody jest, ma jeszcze prawo do glupich bledow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 @findek Ale tak, wiem że wielu tu na forum ( i nie tylko) wierzy w pierwiastek zajebistości, X factor, magic bean, whatever. Coś ,co Ty nazwałeś " tym czymś" (btw. nigdy nie napisałem, że Durant nie ma "tego czegoś" bo ja w "to coś" w Waszym rozumieniu nie wierzę, nie wkładaj mi w usta słowa których nie wypowiedziałem) to w sumie fajnie ze sie zgadzamy, bo ja tez nie wierze w to cos natomiast zacytuje Ci co napisales post wczesniej: Durant nie ma tego czegoś, żeby wygrywać wielkie, zacięte serie biorąc grę na swoje barki co mecz. wiec sorry, ale nie wiem, czym rozni sie 'to cos' o ktorym piszesz w jednym swoim poscie i czego Durant Twoim zdaniem nie posiada od 'tego czegos' o ktorym piszesz w kolejnym poscie, w co zupelnie nie wierzysz, wiec Durant absolutnie nie moze tego miec z prozaicznego powodu, ze 'to cos [#2]' nie istnieje wybacz zatem prostemu ludowi ze gubi sie w bezkresie wieloznacznosci Twoich postow to nic innego jak mental toughness i cojones. I tak, ja do tej pory u Duranta tego nie zaobserwowałem. proponowalem zaczekac troche no i doczekalismy sie juz szybko, bo w g5, mam nadzieje ze ogladales jeszcze co do G5, bo wlasnie obejrzalem sobie druga polowe.... naprawde, zenujace to bylo widowisko, poza ostatnimi trzema minutami w wykonaniu Duranta ze denver ma poor execution to zadna tam nowosc, wystarczy spojrzec kto stoi przy linii bocznej i wszystko wiadomo ze natomiast oklahoma, ktora mierzy ponoc bardzo w tym roku wysoko, dostosowala sie przez 21 minut drugiej polowy do tegoz poziomu, to mi sie troszke w glowie nie miesci. Razzl Westbrook to powinien zostac zbenchowany w 4th q i koniec tematu, ten maynor w miare daje rade wiec nie wiem w czym problem. jesli okla utrzyma poziom gry z G5 w serii z memphis to miski zagraja w WCF swiat zwariowal btw mysle ze wypadaloby napisac tutaj pare cieplych slow nt zakonczenia pewnej ery w denver nuggets, koncza sie kontrakty k-marta i JRa, w tym roku odeszli billups i melo 7 wspanialych sezonow george'a karla w denver, sklad napakowany talentami, shooterzy, gwiazdy, wysokiej jakosc mieso pod koszem etc. podsumowanie ? 6x out w 1 rundzie PO, 1 trip do WCF, kilkanascie glosow na COTY w roznych latach zal i zenada, mam nadzieje ze juz nigdy nie zobaczymy go na lawce trenerskiej lepiej 5 sezonow z rzedu probowac znalezc nowego, mlodego trenera niz oddac zespol na wiele lat w rece takiego szpeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 rw, w sumie to Karl w zeszlym roku nie trenowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 rw, w sumie to Karl w zeszlym roku nie trenowal. no wlasnie wg mnie to cale te 7 lat nie trenowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ale czego od niego oczekiwales ? to nie byly sklady na mistrza. to nie zmienia faktu ze byl c***owym trenerem, szczegolnie podczas ery AI-Melo-Camby, ale nawet ze swietnym coachem niewiele wiecej by zdzialali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ale czego od niego oczekiwales ? to nie byly sklady na mistrza. to nie zmienia faktu ze byl c***owym trenerem, szczegolnie podczas ery AI-Melo-Camby, ale nawet ze swietnym coachem niewiele wiecej by zdzialali. ale byly imho na cos wiecej niz odpadniecie w pierwszej rundzie w fatalnym stylu, a wlasnie to najczesciej im sie przytrafialo - bez wzgledu na aktualny sklad / przeciwnika / biorytm i wszystko inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi