Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Myślę, że w tej pierwszej połowie należy jeszcze pochwalić naszą ławkę - Korver, jak do tej pory jest znakomity w tych plejofach, co potwierdza również dziś. Effort jaki nam dali Watson, Gibson i Brewer również na wielki, wielki plus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie wiedziałem że Boozer jest w stanie zrobić wsad :wink: Szkoda, że faulował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 a faulował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 szczerze mówiąc to ta ręka bez piłki (niby odpychająca), była chyba gdzieś na wysokości pępka - tak, że takiego klasycznego ruchu, przy którym kolo odsuwa sobie ręce obrońcy to ja nie widziałem - mimo wszystko srał pies, bo to było dobre kilka minut temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Kurde, szkoda mi Booza, naprawdę... Czytałem dziś jego wypowiedzi i wydaje się, że mu zależy. Jest zdeterminowany, a to są teraz dla niego trudne chwile. Zewsząd krytyka, kibice buczą... No i sam fakt, ze z poziomu 18ppg spadasz na 6;] No a ten pierwszy offens z dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 kurde nie pamiętam na kim (chyba na gallinarim) griffin przy wsadzie trzymał nie wsadzającą ręką jego nadgarstek, faulu nie było. Chodzi o sam fakt. Wydaje mi się że sędziowie trochę krzywdzą boozera z tymi faulami w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 tak biedny Boozik ale tak nawiasem mówiac fajna babeczka z tej reklamy t mobile co była przed chwilą Hawks strasznie w obronie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Może haczyk jest w tym, że Carlos ostatnimi czasy spadł z poziomu regularnego Allstara do poziomu Bassa, Gibsona, Arthura, którym sędziowie zwykli gwizdać za nieświeży oddech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 gibson jest niesamowity. el wiesz że po cichu mówi się że w dzień draftu pójdzie trade: boozer za kontrakt ak+favors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 którym sędziowie zwykli gwizdać za nieświeży oddech...nie to nie to Carlos poza boiskiem dba o swój wizerunek zęby bankowo myje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 którym sędziowie zwykli gwizdać za nieświeży oddech...nie to nie to Carlos poza boiskiem dba o swój wizerunek zęby bankowo myje Pytanie: jak często?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pytanie: jak często??no ja myślę że przed każdą schadzką z takim willardem, w jakimś moteliku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Rose przgral z reszta druzyny tylko 11 punktami - niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ale wy tu sobie słodko pierdzicie... Ściągnę ten mecz i pokarzę dzieciom. Dzisiaj prawie wszystko pięknie zagrało. Gratz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pytanie: jak często?? no ja myślę że przed każdą schadzką z takim willardem, w jakimś moteliku :wink: Cholera, czyżbyś rozgryzł Carlosika, czyżby na siedząco Carlos wolał sikać?? Nie ukrywam, że ze słówkiem "willard" musiałem się zapoznać, a i tak do końca jego znaczenia nie jestem pewny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie ukrywam, że ze słówkiem "willard" musiałem się zapoznać tak widziałem że z tego wynikną nieporozumienia, o sędziach mówiliśmy to i na jednym który dziś pracował przy meczu zakończyłem a teraz LaL, ciekawe jak "Panie" sobie poradzą jeszcze nigdy to zdanie nie brzmiało tak wieloznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Panie? widze że brak jazz w PO udziela Ci się el. hejtujesz wszystko co się da. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wow back to back three from Nowiztki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tak apropos tego twojego zasranego willarda El: http://www.imdb.com/title/tt0310357/ Zdecydowanie chciałeś zaburzyć mój spokój ducha... A Dallas coraz bardziej mnie zaskakują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie myslalem, ze bede kiedys kibicowal Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi