hyniu24 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W takim razie przepraszam najmocniej. To kontynuując temat spikera przeciąga tak długo, że Heat zdążą trafić, przeciwnicy wznowić grę i przejść swoją połowę, a ten jeszcze drze mordę for threeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Rondo is useless in hco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ciężko będzie wygrać z Miami przy takiej obronie z ich strony, zwłaszcza gdy ogromny boost w ofensywnie na zmianę będzie dawać albo Wade albo LeBron, a w co 10 meczu Bosh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Miami gra Kliwelend basketbal i klepie Boston w play-off, nie wierze co tylko potwierdza głupotę Jamesa stykało poczekać sezon i by tych C's pyknał sobie w Cle Słowem już po meczu a Celtics wyglądają naprawdę nieciekawie, Allen jakiś uraz z czystej nie trafia, pierce kompletnie non fctor i jeszcze Spolesta wygląda na lepszego trenera chociaż fakt że aby tak było w zasadzie dużo robić nie musi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Swego czasu Spurs też rozkurwiali całą ligę we 3 z kilkoma rolesami i mega D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 idź się goń, jak nawet w takim temacie sobie drobnych prztyczków czy żarcików powypisywać nie można będzie mi tu cholera zwracać uwagę :?I kultury brak i umiaru nie znasz, ile razy można się powtarzać? Mam pary razy napisać o MVP Alu Jeffersonie byś załapał? Celtics chyba są za starzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam pary razy napisać o MVP Alu Jeffersonie byś załapał? o Big Alu i MVP możesz pisać do woli ale wcześniej byś posłuchał żebyś się jednak gonić, a nie psujesz luźną atmosferę meczyku :? ciekawe czemu Rivers nie ostał się przy Weście tylko męczy dalej Allena :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jednak jesteś głupszy niż myślałem. 2-0 i karawana jedzie dalej 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dobry faul DW na Rondo Sędziowanie w dwie strony dzisiaj mocno c***owe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jeszcze wisienka na torcie - blok Jamesa 8) Dobranoc, powodzenia Z-Bo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kto zostaje, żeby obejrzeć jak KD dostaje wpierdol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jednak jesteś głupszy niż myślałem.akurat w twoich ustach to dla mnie komplement, ale cieszę się ze jednak posłuchałeś mojej rady ja zostaje bo pokój musze dokończyć malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tylko mnie wkuriwa ten spiker Heat ?Jest zajebisty, nr 1 w lidze zaraz po spikerze Hawks, choć wszystkich dokładnie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ktoś siedzi poza mną przed TV/monitorem w oczekiwaniu na Bulls - Hawks?? Dobrze byłoby mieć świadomość, że nie jestem sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie jestes uff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jak Ci to benon pomoże to jestem z Tobą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 obrona k**** z boozerem a obrona bez boozera... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No Panowie - oczywiście wynik meczu, póki co to tylko i wyłącznie Wasz zbawienny wpływ... Oby tak dalej - to co lubię u Byków, to że gryzą parkiet, kiedy trzeba - w pierwszym meczu tego mi właśnie brakowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 jeśli chodzi o wynik, to póki co nie ma co marudzić - martwi tylko ten Rose - jak narazie to Jeff Teague wygląda momentami bardziej Rose'owato, niż Derrick... Give us back our old Derrick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi