Baptizia Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 No i jak Czechy to dochodzi jeszcze inny wspaniały argument. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Z Woodstockiem to kojarzą mi się 2 opowieści znajomych: Pierwsza: Kumpel wraca na zgon do namiotu, kładzie się i umiera. Jednak zanim nastąpiła błogi sen słyszy taki dialog pary w namiocie obok: - Aśka kto to jest? - Damian - a co Damian tu robi? - No jest bo to mój nowy kolega - Damian wypierdalaj! na co Damian nonszalancko odpowiada: Już ją wypierdoliłem i oczywiście doszło do rękoczynów. Druga: Koleżanka otwiera namiot, a tu jakiś punk sra jej przed wejściem. Ona do niego by spierdalał, a on do niej: sorry, ale masz fajkę? taka sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Z tego, co się orientuję to i tak dosyć lajtowe przykłady :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ja tam nie wiem, ale wolę pić z Włochami co nie potrafią otworzyć taniego wina i przez pół nocy uczą się wymówić "poproszę dużą Wyborową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Kto z kim przystaje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Znacie jakieś w miarę proste/z łatwo do ogarnięcia składnikami drinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Najprostszy drink jaki kojarzę to chyba Cuba Libre rum z colą + opcjonalna limonka. Mojito - też z rumem No i U-Boot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Można trochę się pobawić smakami. Sok tymbark kaktus i czysta Sok bananowy i Soplica wiśnia Sok czarna porzeczka i banan i wódka Madras Wódka sok granatu sok pomarańczy lód. Krasnal Wódka grejpfrutowy Sok granat Lód Syrop Porzeczkowy Blue Shark Blue Curacao syrop Lód Wódka Gin Sok z cytryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Najbardziej uniwersalne drinki to na rumie. Rum mozna pic praktycznie ze wszystkim. Cuba Libre to oczywiscie klasyka. Ale moze byc z sokiem, tonikiem czy czymkolwiek.Np bialy rum + sok z limonki+ sprite + lod Albo ciemny rum karaibski + sok grejpfrutowy+ bananowy mozna doprawic limonka Whisky a bourbon a najlepiej Jack tez ze wszystkim wejdzie. Niesmiertelny gin i tonic Ouzo z sokiem pomaranczowym zubrowka z jablkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Pewnie Rappar liczył na odpowiedź jeszcze w weekend, ale na przyszłość polecam Wam wódkę/whisky sour. Drink banalnie prosty do przygotowania, na alkoholu, który się preferuje. Smaczne, dziewczyny bardzo lubią i w necie jest mnóstwo przepisów. Generalnie polecam iść do dobrego lokalu i zamówić, to sami się do tego przekonacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Wódka ze szklanką he he he hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Wódka ze szklanką he he he hmmm Dosaj pieprzyk i masz prawdziwie polskiego drina - Wolski Kafar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 tylko to sa shoty:) to sie miedzy drinkami pija a Rappar pewnie jakas kolezanke chcial zmiekczyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Gin+sprite+cytryna+lod - banalne i na lato idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Dziś piłem coś mega Lód kruszony Gin Sok marakuja Rozmaryn gałązka do smaku i zapachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 ale c***owe to whisky sour, prawie się zrzygałempolecam white russian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Można trochę się pobawić smakami. Sok tymbark kaktus i czysta Sok bananowy i Soplica wiśnia Sok czarna porzeczka i banan i wódka Madras Wódka sok granatu sok pomarańczy lód. Krasnal Wódka grejpfrutowy Sok granat Lód Syrop Porzeczkowy Blue Shark Blue Curacao syrop Lód Wódka Gin Sok z cytryny tyle trudnych wyrazów i żadnego błędu, a w 'NBA' to nie potrafisz jednego wyrazu napisać bez dwóch literówek czyli że jak się skupisz to potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 tak teraz patrzę na ten Twój post i jednak myślę że robiłeś kopiuj wklej ze strony dobreDrinki.pl , dlatego Ci tak dobrze poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Oj nie. Robiłem z ręki. Po prostu w wielu tematach NBA telefon powieka moje literówki i nigdy nie mogę napisać wadę ( Wade). W alko pierwszy raz pisałem i telefon jeszcze nie ogarnął nowych słów. ( sliw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik24 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja tam lubię whisky + lód + plaster cytrynki + cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi