tezeuszek Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jeśli chcesz przeczytać mój artykuł to proszę o wejście na moje forum na którym znajduje sie tan temat a tematyka forum obejmuje moje wszystkie zainteresowania więc warto zajrzeć . Oto link http://fajneposty.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ok, nie ma problemu, już wchodzę :wink: :wink: Jeśli spodobał ci się mój przepis to bardzo proszę o klikanie w reklamy. Pozdrawiam wszystkich czytelników. say what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ile ty masz lat? 12? Blog po prostu beznadziejny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kolego, a piszesz sam te teksty? Ciekawe czemu mam wrażenie, że ściągasz je od innych. Ładnie to tak? Przejrzałeś chyba top blogi w Polsce i stwierdziłeś, że połączysz je w "Twój". Widzę, że się znasz na masażu i chyba nieźle gotujesz. Mogę odezwać się do Ciebie? Mam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa oraz kiepsko idzie mi pichcenie. Pomożesz? Jakieś porady? Ten artykuł o NBA jest faktycznie Twój. Jedyny bez zachowania jakichkolwiek zasad pisowni. Życzę powodzenia, czytelników, braku upierdliwców posądzających Cię o KRADZIEŻ tekstu, a na koniec pozostaje mi...klikać w reklamy. Jaki ten biznes łatwy. Zakładam blog. Pamiętajcie żeby klikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja to bym mu przyjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 tematyka forum obejmuje moje wszystkie zainteresowania więc warto zajrzeć fiufiu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 O Borze!!! - pżeczytałem Ten artekół - niesfykle zajmujoncy... Masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 pomijajac wszystkie literowki i bledy ortograficzne mamy kilka kwiatkow: Corver Lerkersi Derik "no i jest jeszcze ich nabytej Boozera "- co autor mial na mysli ? Generalnie widac ze znasz sie na NBA ... moze powinienes pisac dla zawszepo1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Chciałbym wam przedstawić według mnie drużyny, które w tym sezonie powalczą o mistrzostwo. To, że znajda się na tej liście Los Angeles Larkers chyba nikogo nie dziwi gdyż oni Bronia tego tytułu a ostatnio wrzucili jak to można określić wyższy bieg specjalnie gdyż zbliżają się play orfy a dziekitemu że są w konferencji k której oprócz nich, san Antonio Oklahomy nikt nie mógł zagrozić im pierwszego miejsca w swojej konferencji. Jeśli chodzi o San Antonio to nie uważam ich za faworytów do zwycięstwa gdyż przeważnie w fazie play off przytrafiały im się kontuzje a to, że Graja tak dobrze jest spowodowane tym, że za cel postawili sobie zdobycie najlepszego bilansu, w nba i to im się dało, ale i tak ich ani Orlando megic nie uważam za faworytów a nimi są jeszcze rewelacja tego sezonu Chicago Bulls prowadzeni przez swoją gwiazdę Derika Rose’a i solidnego niemającego aspiracji na lidera druzynt Denga no i jest jeszcze ich nabytej Boozera i gracz na trójki Corver, czyli skłąd jest bardzo silny, dobrze zgrany i niezwykle skuteczny. Do moich faborytów aloicvzam jeszcze Boston Celtic i Miami Heat. Boston dlatego, że rok temu byli w finale i ulegli tylko 4:3 a oni są mistrzami mobilizacji na najważniejsze mecze o czym może świadczyć ze w poprzednim sezonie w rundzie zasadniczej grali słabo a doszli do samego finału nba. Jeszcze zostali Miami Heat ze swoimi gwiazdami a na pewno na play offy i James i Wade i Bosh się bardzo zmobilizują a w szczególności ci dwaj pierwsi co już widać teraz gdyż tak samo jak Lerkersi zaczynają grac lepiej i w najważniejszej fazie na pewno będą się popisywać niesamowitymi akcjami. Jeśli spodobał ci się mój przepis to bardzo proszę o klikanie w reklamy. Pozdrawiam wszystkich czytelników. Świetny post. A blog wspaniały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ronnieartestics? anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 pomijajac wszystkie literowki i bledy ortograficzne mamy kilka kwiatkow: Corver Lerkersi Derik "no i jest jeszcze ich nabytej Boozera "- co autor mial na mysli ? Generalnie widac ze znasz sie na NBA ... moze powinienes pisac dla zawszepo1 . najlepsze jest podsumowanie na koncu: Jeśli spodobał ci się mój przepis to bardzo proszę o klikanie w reklamy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pieprzycie... fffpisojcie komentki i klikajcie w reklamki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Udka, skrzydełka kurczaka glazurowane w miodzie. brzmi kusząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 a ja mu kliknąłem dla zachęty, niech ma Zawsze to fajnie jak wszystko jest w jednym miejscu i szukać po całym tym internecie nie musze poza tym uważny czytelni8k by zauważył, ze kolega w kazdym tekście dokonał niewątpliwie edycji i miał swój wkład "Jeśli spodobał ci się post to proszę o klikanie w reklamy." A i przepis na mistrzostwo NBA jest też niczego sobie. Corver zapakuje nad Derikiem i Miami i z Boshem i z Jamesem i z Wadem zdobiędą tytuł A wy zazdrościcie bo sami na to nie wpadliście Proste jak Ctrl+C Ctrl+V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wazne, ze mozna lofffciac na fejsbuniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 w najnowszym wpisie chyba się rypnął i dał linka do niego Wszedłem a tam ukazał się piękny napis: Artykuły do przedruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Pewnie gościu bedzie sie nieźle wstydził tego za pare lat, jeśli zmądrzeje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Do tego czasu pewnie usunie bloga :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Do tego czasu pewnie usunie bloga :twisted:Ale niesmak pozostanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Mod już powinien ten temat usunąć. A wy nabijacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi