dh12 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 amiga 600 4ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 mam jeszcze kilku killerów na ławe. napewno się ktoś ostatnie do moich picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Koelner mnie posluchal No i zmiana jak ta lala... tylko co do twojego linku: Kevin Johnson zrobil dunka na Hakeemie ale w tym meczu dostal rowniez taka czapke ze sie nakryl nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 od C grającego jak PG się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 kiedy win98 był zajebisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 do czasu xp! pegasus above all! edit: nigdy nie byly zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 do czasu xp!kiedy windowsy wogole qwa były zajebiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 bula ja tam dalej nie rozumiem twojego wyboru. mogles wziac Raya w poprzedniej rundzie, ktory jest duzo lepsza wersja Hamiltona i teraz wybrac Portera. zamiast tego zrobiles na odwrot. teraz twoim najlepszym playoff scorerem jest Pierce, a 2 opcja Hamilton. ogolnie masz fajna ofensywe i lepsza niz sugerowalby talent bo swietne jest ball movement i man movement ale kto zdobywalby u ciebie pkty w crunch time ? a pomysl ze mogles jeszcze np. wziac najpierw Raya, a teraz KJa... Porter-Hamilton lepsze ? fajny pomysl na zespol, ale wykonawcow mogles wybrac lepszych zdaje sie. a cofajac sie dalej pomysl o czyms takim: KJ-Ray-Pierce-Dirk-Walton its ova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 MJ Magic Bird Shaq KAJ Tim Hakeem ew Moses kto nie ma ich w składzie życze powodzenia. czyli co, zabawa nie ma sensu, bo tylko GMowie z pierwszymi siedmioma, no może ośmioma pickami mogli wybrać dobrych graczy? reszta może sobie odpuścić draftowanie i tracenie czasu na gameplany, bo i tak nie przejdzie pierwszej rundy (BTW, robimy normalne playoffs, bez grup). super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 wszystko się zgadza batalion talent wise allen-kj zdecydowanie lepiej, ale co z tego miałbym c***ową obrone na obwodzie + slaby team defense bo webber to nie kg czy duncan wiec mj`e i bryanty byliby bezkarni taki zestaw mi zdecydowanie bardziej odpowiada, bo jest bardziej zbilansowany ripa lat co prawda jeszcze nie podałem ale 05-06 bodajże miał ponad 40% za 3. to mi styka na crunch jest pierce, rip i webber + ławka, która bedzie mega wyjebana przede wszystkim ofensywnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 niby allen a tym bardziej kevin johnson to słabi obrońcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 duet Porter-Rip nie powali nawet Jasona Richardsona, więc nie wiem o czym ty mówisz, że jesteś ustawiony pod kątem defensywy na obwodzie. a mając KJ-Ray to inni musieliby się zastanawiać jak ciebie bronić. takie buty. niby allen a tym bardziej kevin johnson to słabi obrońcy?cała czwórka nic specjalnego, nie widze przewag Ripa nad Allenem i Portera nad KJ zeby mówić o ich defensywnym impactie. a jak się stawia na defensywę to jest jeszcze paru lepszych obrońców 1on1, nawet dużo lepszych na samej pozycji pg, którzy jednocześnie nie odstają ofensywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 fajnie buła że ci to odpowiada, ale k**** richard hamilton? nie było nic lepszego? comon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 allen nie jest takim złym obrońcą za jakiego go się ogólnie uważa, ale rip jest lepszy w tej kwestii. porter też jest lepszym obrońcą niż KJ, a bardziej mi odpowiada w ataku bo nie monopolizuje piłki jak KJ. poza tym jakbym miał brać allena najlepiej broniacego to bym musiał brać jakieś lata z celtics. a w tych z kolei był zdecydowanie gorszy ofensywnie niż np 04-05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ludzie, bierzcie juz tego Cartera 00-01 i Dalea Ellisa 88-89 bo sie niecierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rip jest gorszym obronca od Raya. Allen przynajmniej potrafi bronic superstara przez caly mecz, nie wpadajac w foul trouble i nie dac sie pojechac. Hamiltona zawsze chowali w obronie bo go brali na plecy albo atakowali go. a KJ vs Porter ? nieporownywalni zawodnicy. KJ to all-NBA teamer, Porter to jest dobry, swietny role player max. w twoim teamie brakuje kogos od kreowania rzutow i KJ by sie przydal. z Piercem w crunch time to ogolnie powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 sluchajcie co robimy z tymi rundami ? ja bym wolal to zrobic w grupach. playoffs to beda 2-3 writeups, a grupy beda sie przedluzac no i mamy przynajmniej okazje zeby z wieloma roznymi zespolami grac, dostosowac sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja jestem mimo wszystko za grupami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja sie zgadzam, powinien być gwarantowany dla każdego więcej niż jeden pojedynek. 3 mecze minimum, czyli grupy po 4 luda, byłoby w porządku. Potem już tylko faza pucharowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 co prawda jestem z enba ale tez jestem za grupami wiecej zabawy bedzie po i tak dlugim drafcie (az szkoda zeby zabawa sie tak szybko konczyla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi