Skocz do zawartości

[E-BASKET] DYSKUSJA

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Worms:Armageddon najlepsza gra early 00s apropos

WORD

Niewiele było momentów i gier, które dawały mi tyle satysfakcji, co w/w. 2 na 12 i jazda z samą armatą i granatem 8)

PS. Patrząc na skład Karpika (a prędzej na głupoty wypisywane przez ai3) - przeliczyłem się, mogłem się zgłosić.

Jak dla mnie Karpik posiada szczególnie zachęcający skład z wiadomych względów, natomiast w zabawie wcale nie potrzeba być naocznym świadkiem NBA lat 90. czy takich graczy wybierać - o to mi chodziło.

A ai3 z jego filozofią draftowania żadna książka czy mecz ze sportscene nie pomoże.

k**** jaka filozofia draftowania?

Magic to human transition

McHale to idealny fit do mistrzowskiej ekipy, winner, all-around poda zbierze rzuci obroni pierdnie

Gervin to dziura w obronie ale znajdzie mi gościa który został i ktory ma większą łatwość w zdobywaniu punktów, hm?

a co do Rodmana to każdy by go chciał ale każdy się bał go brać już teraz. nie ma głupich. kto pierwszy ten lepszy

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.