Lu- Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No marzec, zachowałeś się jak nie Chuckster... Gratuluję. Chciałem Rose'a, ale Roy obstawia mi 3 pozycje jako rezerwowy, więc wziąłem jego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 potrzebuje silną świnie pod kosz. widze tylko jedną taką ale jest undersize w c***, co prawda w prime ruchał kazdego jak chciał ale na startera z 6-7 height na pf do all time team sie wg mojej oceny raczej nie nadaje. ty wiesz o kim myśle bo sam o nim myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Sabonis ,Divac ,Anthony Mason,Michael Cage,Bradley,Muresan, Anthony Mason ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Anthony Mason to jest taka świnia, że trzeba napisać go dwa razy trzeba napisać go dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Po prostu już zabezpieczam się na wypadek, gdyby mi ktoś podpierdolił mojego ulubieńca w mascot round. Jak coś to pójdę na ilość nie na jakość ;] Sikma swoim rzutem daje mi spacing, ma dobre podanie, zajebistą zbiórkę w obronie i dobrze broni 1 na 1. Ciekaw jestem na co przy Sikmie Wam te Hakeemy, Ewingi i Mutombo jako PFy, skoro i tak w obronie będą musieli za nim wychodzić na obwód. Już od 5. rundy się na niego czaiłem. ja chce zobaczyc jak Sikma broni Ewinga, Zo lub Hakeema tez rozwazalem Sikme, problemem byl wlasnie defense, nie tylko przeciwko centrom ale rowniez help-D oraz przede wszystkim to ze trojki rzucal w wieku 33 lat, gdy byl dawno po prime i zbieral w obronie na poziomie Channinga Frye'a a obrona byla jeszcze wieksza slaboscia niz wczesniej. Tak jak i bronił MVP Mosesa w 1982 i wysłał go na ryby po 1. rundzie PO. Zresztą tamten Sikma to najlepszy zbierający w obronie w całej lidze i all-defensive 2nd team. Oczywiście jest za mały, żeby bronić Shaqa czy Kareema, ale na niższych i mniej fizycznych centrów jest bardzo dobrym obrońcą. Jego help D mi nie przeszkadza, bo obok niego będą biegać Dwight i LeBron. Dodatkowo szykuję prawdziwą bombę w 8. rundzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dodatkowo szykuję prawdziwą bombę w 8. rundzie ;]Yinka Dare ? Ten świętej pamięci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 to skoro bierzesz Sikme 82 to masz tylko poldystans ? bo przeciez on nie rzucal wtedy trojek. a swoja droga all-D 2nd to tutaj ma polowa zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 mam fajny defensywny skład a w ataku piłka mi zajebiście krąży żeby trafić do SAM-WIESZ-KOGO. jestem zadowolony chociaż jakbym miał Pippena to bym wygrał wszystko, ale licze ze prime Grant Hill będzie pełnił jego rolę w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 to skoro bierzesz Sikme 82 to masz tylko poldystans ? bo przeciez on nie rzucal wtedy trojek. a swoja droga all-D 2nd to tutaj ma polowa zawodnikow.Daleki półdystans. Sikmy nie masz prawa na nim odpuścić, bo to jeden z najlepszych wysokich na półdystansie eva. Tak więc Sikma idealnie rozciągnie mi grę i wyciągnie każdego shotblockera spod kosza robiąc miejsce Dwightowi albo Jamesowi pod dziurą. O all-D napisałem, bo twiedziłeś, że to niby jego słabość, a Sikma ma przecież tyle samo all-D co np A-Train. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 to skoro bierzesz Sikme 82 to masz tylko poldystans ? bo przeciez on nie rzucal wtedy trojek. a swoja droga all-D 2nd to tutaj ma polowa zawodnikow.Daleki półdystans. Sikmy nie masz prawa na nim odpuścić, bo to jeden z najlepszych wysokich na półdystansie eva. Tak więc Sikma idealnie rozciągnie mi grę i wyciągnie każdego shotblockera spod kosza robiąc miejsce Dwightowi albo Jamesowi pod dziurą. O all-D napisałem, bo twiedziłeś, że to niby jego słabość, a Sikma ma przecież tyle samo all-D co np A-Train. A-Train byl centrem i rywalizowal z "troszke" lepszymi prime Waltonami i prime Kareemami, tymczasem Sikma kogo musial pokonac zeby dostac sie do 2nd all-D ? nawet nikt tego nie wie, bo taka mial przejebana konkurencje. a to i tak nie wlicza tego ze Gilmore byl 5-time all-D w ABA ;] a Sikme oczywiscie ze kazdy moze odpuscic, myslisz ze jak shotblocker pomaga komus innemu to jego matchup zostaje wolny ? przeciez wszyscy rotuja, a do poldystansowca to zaden problem dojsc. widziales zeby Bosh caly mecz rzucal open jumpery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Kiedy wszyscy rotują, to zwykle wystarczy jedno-dwa extra passes, by znaleźć kogoś wide open. Sikma to bardzo dobry podający z high bball IQ, więc nie będzie miał problemu z wykorzystaniem błędów w rotacji. widziales zeby Bosh caly mecz rzucal open jumpery ?Nie. Widziałeś kogokolwiek rzucającego cały mecz open jumpery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Kiedy wszyscy rotują, to zwykle wystarczy jedno-dwa extra passes, by znaleźć kogoś wide open. Sikma to bardzo dobry podający z high bball IQ, więc nie będzie miał problemu z wykorzystaniem błędów w rotacji. widziales zeby Bosh caly mecz rzucal open jumpery ?Nie. Widziałeś kogokolwiek rzucającego cały mecz open jumpery? ale zaraz LeBron ma teraz Bosha, Wade'a, Chalmersa/Millera - dlaczego ofensywa tak kuleje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Bo z całej tej ekipy tylko Bosh ma consistent jumper, a i tak będąc ograniczony do roli spot up shootera nie jest w pełni wykorzystywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 w Cavs mial shooterow i tez bylo zle. to czego krolewna potrzebuje ? w kazdym razie nie udawaj ze Sikma tutaj bedzie robil rozpierdol, w ataku jest homeless man's Boshem i wiemy jak on sie sprawdza u boku Bronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 znikam w sobote o swicie i pojawie sie zapewne w poniedzialek, wiec jezeli draft nie dojdzie dzis do mnie to na zakonczenie chwile poczekacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Bastek przysiądź lepiej nad lekcjami i poucz się do matury, bo masz spory problem z rozumieniem tekstu. Nigdzie nie udaję, że Sikma będzie robił rozpierdol, rozciągnie mi grę swoim jumperem i po to go wziąłem, tyle od niego oczekuję i tyle dostałem. Skoro masz zamiar odpuszczać na półdystansie 85% FT shootera, który przez całą karierę znany był z tego, że zabija z 18 fts - to pozdro. Ułożyłbyś gameplan, w którym każesz rotować zostawiając KG wide open na 6. metrze? w Cavs mial shooterow i tez bylo zle. to czego krolewna potrzebuje ?Cavs potrzebowali trenera, który zrobi adjustments w trakcie meczu. Nie jest winą LeBrona, że Brown nie widział jak mocno ruchany jest Big Z '09 albo Mo '10. Cavs LeBrona mieli wyższe ORtg niż każda inna drużyna z Twoimi all-time great playerami w składzie. Co nie tak było w takim razie z Hakeemem albo T-Maciem, że nie byli w stanie stworzyć wybitnej ofensywy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A-Train byl centrem i rywalizowal z "troszke" lepszymi prime Waltonami i prime Kareemami, tymczasem Sikma kogo musial pokonac zeby dostac sie do 2nd all-D ? nawet nikt tego nie wie, bo taka mial przejebana konkurencje. a to i tak nie wlicza tego ze Gilmore byl 5-time all-D w ABA ;] skoro o konkurencji wspominasz, to warto mieć na względzie to, że w ABA prawie nie było wartościowych podkoszowych, a najlepszy po Gilmorze przez większość kariery grał z nim w kentucky. tak więc te wszystkie allD ABA Artisa mają taką sobie wartość. natomiast Sikma wtedy był w all D 2nd team przed takimi podkoszowcami jak: twój Gilmore ze średnią 2.7 BPG, prime Parish, Lanier, prime Rollins, G. Johnson, H. Williams, Mahorn, McHale, B. Williams, Lucas czy nawet prime Moses (który przecież rok później był w all D 1st). ci wyżej to i tak tylko wysocy wymienieni pod kątem defensywy. z kolei Gilmore np. w swoim najlepszym sezonie (MVP, all ABA 1st i na pewno byłby w all D 1st, gdyby to wtedy istniało w ABA) pod koszem zmagał się z takimi tuzami pomalowanego jak: Beaty (undersized C, stary już zresztą), Mel Daniels (też undersized, jedna z największych podkoszowych gwiazd w historii ABA), Paultz (ten był nawet dobry, później radził sobie w NBA) czy Neotlicki. jeszcze pewnie kilku porządnych PF by się znalazło, ale poza tym to mnóstwo no namów, którzy w ABA grali dużo minut pod koszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 rrrrrreal thunder dan 92-93 k**** mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 aha no oczywiscie mogę sobie lata dobierać do każdego pojedynku jak xamela zezwoliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi