marzec Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rob użyjesz swoich legendarnych kostek? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ladnie ladnie najpierw Rip teraz Vince I mean WOW co dalej Fred Hoiberg ? Sam Mitchell player/coach ? kim jeszcze nas uraczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ja jestem za tym zeby bylo mniej marudzacych zgodze sie na 4 grupy gdzie wychodza 2 druzyny, kazdy z kazdym wychodzi 8 druzyn i gramy cwiercfinaly jak bedzie wiecej marudzacych za playoffs jestem za playoffs wsio ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 mozna zrobić playoff, a przegrani miedzy sobą niech też zagrają mecze. Whatever it takes to make you happy. Mozna również poza playoffami wyzywac na pojedynki ? don't care Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ladnie ladnie najpierw Rip teraz Vince I mean WOW co dalej Fred Hoiberg ? Sam Mitchell player/coach ? kim jeszcze nas uraczycie Shavlik, to Ty brałeś Gervina i Amare, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ai3 z powodzeniem realizuje plan drtg 120. Magic, Gervin, Amare i McHale na C. Obstawiam, że będzie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Z kogo sie śmiejecie? Z samych siebie sie śmiejecie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Landryego Fieldsa wezme jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Landryego Fieldsa wezme jeszcze Różnicy Ci już nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ktory sklad poza dh12 jest defensywny ? slucham ktory ma lepsza obrone od mojej ale tak na serio kto poza Gerwazym jest posmieiwskiem w obronie choc i on mial nba 2nd all D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kiedy to niby Gervin miał to 2nd all D? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Magic ma te wasze Drtg na poziomie Coopera Magic to nie Nash pojebalo mi sie z tym Gervinem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ktory sklad poza dh12 jest defensywny ? slucham ktory ma lepsza obrone od mojej ale tak na serio kto poza Gerwazym jest posmieiwskiem w obronie choc i on mial nba 2nd all D Phoenix Suns 2011 sa lepsi od twojej defensywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Larry Bird Quinn Buckner Sidney Moncrief Lonnie Shelton Jack Sikma Który z nich to Gervin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 w Suns nie gra nikt formatu Dennisa i nikt formatu McHale'a chyba ze uwazasz ze Gortat jest takim zawodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 gdzie rzym gdzie krym gdzie Gervin a gdzie Carter powiedzcie mi jak chcecie bronić Magica i Gervina czyli jednych z najbardziej unstoppable freaków koszykówki? jak chcecie ich bronić jak za plecami jest jeszcze Dennis Johnson czyli czlowiek od g7 (nigdy nie zjebal decydującego meczu, ba nigdy nie zszedł poniżej bardzo dobrego poziomu, czy to jako Celt czy jako Sonic - kto i ilu jeszcze może sie czymś takim pochawlić?) Amare nie zbiera i nie broni, ale jest zajebistym finisherem i nikt nie będzie od niego oczekiwał więcej niż paru alleyów, open smeczy i jakiś mid rangeJ McHale to mr fundamental przed Mr.Fundamental i od lat w koszykówce zajebiście radzą sobie zajebiści koszykarze, może nawet lepiej niż demony atletyzmu. A jeśli jeszcze taki McHale 'parę' spotkań powygrywał i z paroma ludźmi sie sparował to jak dla mnie ai3 ma najlepszy ofensywnie skład. Run'ngun z Magiciem i Gervinem, wow wow wow wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ladnie ladnie najpierw Rip teraz Vince I mean WOW co dalej Fred Hoiberg ? Sam Mitchell player/coach ? kim jeszcze nas uraczycie mozesz nie pamietac ai jak gral vince na poczatku wieku, to bylo dawno i nieprawda. porownywanie freda hoiberga 'xx do Cartera '00-'01 jest jak porownywanie McHale'a 'xx do Olajuwona 'xx. ups, Ty chyba serio ich porownywales . w sumie te Twoje wywody to taki troche kabaret mumio, totalnie odjechana abstrakcja (ktora mam wrazenie ze Twoj styl pisania dodatkowo poteguje) ale przynajmniej ludzie maja troche smiechu jak uslysza "kopytko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nom, ofensywnie ma. Tak na 110 ortg(to liga all-time) i na 120 drtg(wystarczy dać entry pass do Shaqa/HO/Howarda/Jabbar, ich nie zatrzymają nawet w podwojeniach). Ten squad zresztą z taką zbiórą nie ma szans nawet na fastbreaki, będą walczyli o przekroczenie liczby orb przecwinika swoja liczba trb. Do tego brak shotblockera - Wade, MJ, Lebron będą kończyli dwutakty jak na treningu. Po prostu śmiech. Inaczej - all-time z 2 dziurami w obronie? Fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 gdzie rzym gdzie krym gdzie Gervin a gdzie Carter powiedzcie mi jak chcecie bronić Magica i Gervina czyli jednych z najbardziej unstoppable freaków koszykówki? jak chcecie ich bronić jak za plecami jest jeszcze Dennis Johnson czyli czlowiek od g7 (nigdy nie zjebal decydującego meczu, ba nigdy nie zszedł poniżej bardzo dobrego poziomu, czy to jako Celt czy jako Sonic - kto i ilu jeszcze może sie czymś takim pochawlić?) Amare nie zbiera i nie broni, ale jest zajebistym finisherem i nikt nie będzie od niego oczekiwał więcej niż paru alleyów, open smeczy i jakiś mid rangeJ McHale to mr fundamental przed Mr.Fundamental i od lat w koszykówce zajebiście radzą sobie zajebiści koszykarze, może nawet lepiej niż demony atletyzmu. A jeśli jeszcze taki McHale 'parę' spotkań powygrywał i z paroma ludźmi sie sparował to jak dla mnie ai3 ma najlepszy ofensywnie skład. Run'ngun z Magiciem i Gervinem, wow wow wow wow Przypominam, że gramy na dzisiejszych zasadach, a dziś zajebisty póldystans choćby nie wiem jak byłby zajebisty jest najgorszym możliwym zagraniem w ataku, więc broniąc ich wystarczy contestować ich rzuty, w sumie nic więcej, bo Amare i McHale nie gwarantują zbiórki ani w ataku ani w obronie. W ataku się machnie parę putbacków i po sprawie. ai3 ma najgorszy skład w tej lidze. Żeby grać run'ngun z sukcesem musisz zbierać w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 o k****, ale jesteście nudni oglądajcie dalej swoją koszykówkę w Excelu czy gdzie wy tam liczycie te statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi