Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja biore Sabasa 86 nie 95 nie ma innego koszykarza od 77 ktory by byl wziety do naszego zestawienia poza Sabasem bo wszyscy Euros grali w NBA moze ty bierzesz 86, ale wszyscy go beda traktowali jak 97 wiec either way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 nie nie albo jest Sabas 86 albo inny pick i chcem zeby to bylo ustalone bo beda niepotrzebne spiecia i cofanie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Chyba co rundę kogoś komuś zajebuję. Sabas 86 nam pasuje jak najbardziej, bo wtedy chyba leżał na kanapie z urwanym achillesem. Chciałem go wziąć w 7 btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 nie nie albo jest Sabas 86 albo inny pick i chcem zeby to bylo ustalone bo beda niepotrzebne spiecia i cofanie draftu ja jestem za innym pickiem bo bez jaj, w innym przypadku wzialbym go w 2 lub 3 rundzie bankowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 z urwanym lezal w 87 bo w 88 wrocil na Seul skopac dupe Robinsonowi zaraz po rehabilitacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja muszę wybrać SF-a. Jako, że ktoś nieładnie mi zapierdolił Artesta, będziecie musieli co nieco poczekać... Mam na oku trzech typów, każdy mądrzejszy od RonRona, ale żaden nie jest / nie był takim sk****synem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 z urwanym lezal w 87 bo w 88 wrocil na Seul skopac dupe Robinsonowi zaraz po rehabilitacji Rozjebał się "wiosną 86", z tego co pamiętam (na wikipedii nie piszą) w trakcie rehabilitacji urwał go sobie drugi raz, zapewne stąd powrót dopiero w 88. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sabonis '86 hehe Moc :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wydupiaj z tym sabonisem, bym go wział 100 razy jakby mozna było 80 lata, wybieraj jeszcze raz i nie wkurwiaj otoczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wlasnie ogladalem Pistons-Pacers g3 2004 ECF. Hamilton na Artescie 1 kosz i 1 asysta, a polowa possessions przez niego przechodzila. skutecznosc na nim mial jakies 15%. do tego Ron mial serie kilku z rzedu stops defensywnych, Prince'a masakrowal (~0-5), jedynie Corliss Wiliamson 2x z rzedu zdobyl pkty na nim. najsmieszniejsze jest to ze przy nim nawet nikt nie potrafil kozlowac i od razu oddawali do kogos innego. tylko ofensywa kulala szczegolnie z dystansu bo on sie nadaje tylko na spot-up shootera co pokazywal pozniej np. w Rockets, a tutaj gral jako kreator i npierdalal fadeawaye... ale defensywnie wiem juz dlaczego dostal te DPOY.. poza tym przegladalem jak sobie poczynaly gwiazdy ligi przeciwko niemu. krotko mowiac b. slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 beka spoko, Chytry musisz dac mi chwile pros and cons rozwazam Shita , niestety , sekunde zajmie , albo Shit albo nie wiem jak bedziecie mnie bronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 okej huj z Sabonisem , wzialem pre microfracture Amare , lepiej zeby te wasze pionki umialy rzucac do kosza bo granie w obronie nie za wiele tu zmieni , ja was zmiote z powierzchni ziemi jaja check post O check pick'n'roll check GTG/crunch time check szkoda ze edna pilka jest ale w koncu nie mam 3 Iversonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 defense check rebounding check :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 bast : ron jest chory, powinieneś go zamykać jak Lectera I wypuszczać tylko na mecz co Ci drużyne rozwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Łażenie po basketballreference może przynieść ciekawe efekty. Przede wszystkim, ci którzy uważają, że CTryb był pierwszym człowiekiem urodzonym w Polsce, który grał w NBA, są w błędzie: http://www.basketball-reference.com/pla ... ele01.html Zawsze to miło znaleźć polskie nazwiska w NBA. Słyszeliście o Stanie Pietkiewiczu? Ja też do dziś nie słyszałem: http://www.basketball-reference.com/pla ... kst01.html Ale jazda... Szkoda tylko prawie 4 kawałków na coś takiego: http://www.both-teams-played-hard.com/c ... 907098.htm Swoją drogą, to Stan wyglądał jak nasz typowy rodak z tamtych czasów, tyle że wąsów i pekaesów nie nosił.... PS. Bobby Jones jest jednak większym skurwielem defensywnym niż Artest !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Lu, Bobby to przeciez PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Lu, Bobby to przeciez PF. Nope, tweener w stylu Worthyego. Co by się nie silić na moc własnego autorytetu: http://pw1.netcom.com/~bjalas/basketbal ... sixers.htm Moses Malone was a wrecking ball in the 1983 Playoffs. Julius Erving can match the athleticism of Pippen on both ends of the floor. Maurice Cheeks should be able to get the drive & kick out game going with Erving, Toney and Clint Richardson who comes off the bench. [b]Bobby Jones is a defensive stopper who can play either forward spot[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 k**** z tym Knorkiem to by trza było dac gdzie do Michałowicza co by powiedział światu... niezłe jaja, toż to nasz rodak był ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Bastek... ja rozumiem, ze strony ze statystykami sa wyrocznia ale akurat Bobby gral jako small forward glownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 [i]Although an Ohio native, Knorek's birthplace is listed in official NBA records as Warsaw, Poland. This is the result of a joke between Knorek and Paul Taylor as Knorek signed his contract with the Knicks. "When I signed my contract my friend had me put down Warsaw because he thought it was better," he later explained.[1] Knorek did speak Polish,[4] and teammate Nat Militzok recalled that Knorek once pretended to be an ambassador from Poland while staying at a hotel on a road trip.[/i] http://wnewsh.blogspot.com/2010/07/over ... rwszy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi