Findek Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pierdolicie jak potłuczeni. Sentymenciarze Wasza mać. To weźcie k**** sobie wbijcie do głowy, że taki np. Nash bywał tak dobry jak uznawani za największych tej ligi ale gówno z tego, skoro jednym razem grali połową składu przeciwko niesamowicie mocnym Spurs (bo Amare i reszta dostali prze c***ową dyskwalifikację) ,innym grali przez cały sezon i po z Diawem jako ich najważniejszym wysokim. I co k**** miał zrobić Nash ? Żeby się dwoił, troił nie mógł zrobić k**** nic i nikt w tych samych okolicznościach nie byłby w stanie ugrać więcej ! Więc co, Nash jest mniej clutch i nie ma cojones, bo Amare dostał ejection ? Czyni go to gorszym zawodnikiem ? W dodatku, przeciwko komu odpadali Suns kiedy mieli szansę na misia? Powszechnie uznawany za najlepszego PFa w historii Tim Duncan, z tego co widzę o innych tematach to nierzadko postrzegany jako top 10 SG w historii Gino i przede wszystkim k**** Popovich. Nash, jednowymiarowy Amare i banda strzelców byli tak naprawdę o włos od mistrzostwa. Nash pokazał toughness (nos), lidership, CLUTCHYZM, miał wszystko. Pokażcie mi zawodnika, który miał większego pecha. Nash miał wszystko, żeby być pierwszą opcją mistrzowskiego zespołu. Co wy k**** myślicie, że trzeba się urodzić z jakimś tajemniczym, jebanym mojo żeby zdobyć pierścień ? Że istnieje coś tak nieuchwytnego i znaczącego ? BULLSHIT, c***a ! Jak ogromna jest rola trenera - zobaczcie jakie nazwiska prowadziły mistrzowskie ekipy w ostatnich dwóch dekadach, Rivers ma za mały staż ale reszta to sama czołówka all-time. Obejrzyjcie sobie mistrzowskie rostery, jak bardzo były przeładowane talentem. Nash miał o wiele gorszego trenera i teammates niż Jordan, Shaq, Duncan, KG czy Kobe, a mimo wszystko jednak przeważnie Phx Nasha było brane pod uwagę jako contender i byli raczej overachieverami, poza jednym sezonem z prime Shaqiem. Więc weźcie sobie wytrzyjcie monitory, przetrzyjcie zaspermione okulary i wyłączcie "romantyzm mode" bo mnie c*** strzela jak się tu wpierdalacie z teoriami o czarnej magii i TYM k**** CZYMŚ co trzeba mieć. edit: zresztą, żeby hejterzy też mieli sie czymś cieszyć - to powyżej tyczy się również Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... 64&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mcGqJ1tAClw przypomniało mi się pistons ten mecz przegrali. ciekaw jestem ile jesteście w stanie wskazać clutch wybuchów Thomasa, dzięki którym jego drużyna wygrała spotkanie? dacie radę chociaż z 10? poza tym ai, wiesz z jakiej clutch akcji jest najbardziej znany ten twój czarodziej clutchyzmu? z trójkowego zagrania z Birdem i DJ. to jest highlight jego kariery, jego wizytówka, defining moment jego życia, gdy bardzo ładnie ustawił wtedy akcję pod tego game winnera Johnsona. Isiah jako zawodnik był takim samym idiotą jak jako GM. przecież on nawet wtedy jak miał powiedzieć coś publicznie to robił z siebie durnia, vide komentarz na temat Birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wyłączcie "romantyzm mode" bo mnie c*** strzela jak się tu wpierdalacie z teoriami o czarnej magii i TYM k**** CZYMŚ co trzeba mieć. Ja tylko chciałem powiedzieć, że to podejście romantyczno-baśniowo-metafizyczne jest dziesięć razy gorsze od powszechnie krytykowanego podejścia matematyczno-naukowego. Od jednych się dowiesz, że Kobe wbrew pozorom średnio rzuca z mid-range, od drugich się gówno dowiesz, bo przeczytasz tylko "killer instinct", "clutchyzm" i "Kobe ma TO SPOJRZENIE przed ostatnią akcją". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 pistons ten mecz przegrali. my to wiemy Loraku. Ja tylko chciałem powiedzieć, że to podejście romantyczno-baśniowo-metafizyczne jest dziesięć razy gorsze od powszechnie krytykowanego podejścia matematyczno-naukowego. Od jednych się dowiesz, że Kobe wbrew pozorom średnio rzuca z mid-range, od drugich się gówno dowiesz, bo przeczytasz tylko "killer instinct", "clutchyzm" i "Kobe ma TO SPOJRZENIE przed ostatnią akcją". Lubię to! aie3 Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Salary Cup Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Komunizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie jest to mój wymarzony wybór, bo miałem dwóch graczy lepszych na oku, ale chodziło o fit, a Price będzie dziurawił kosz trójkami i w razie co w crunch time będzie rzucał osobiste. Miałem kiepściutki spacing i ktoś z rzutem za 3 musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 nie rozumiem niektorych wyborow, ale zostawie to sobie do ewetualnych pojedynkow :wink: jak na razie uklada sie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 przypomne niektorym livedraft - sa 3 tygryski na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 bdb wybor Mythos. elite man defense Malone'a i elite help defense Benka. tylko twoja ofensywa i pojecie spacing nie maja zbyt wiele wspolnego. Malone 18 feet Dr J 18 feet Isiah 20 feet i Ben Wallace dunk range w ataku mozna podwajac kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 przypomne niektorym livedraft - sa 3 tygryski na rynku no ja właśnie zastanawiam się nad Iversonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ben Wallace moj pick na 6 runde no huj w 5 nadal nie planuje brac Centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Lorak ! nie kradnij mi Iversona specjalnie zespol pod niego budowalem. defensorow sprowadzilem, nawet tego wysokiego PG i point forwarda udalo sie skolowac. specjalnie wzialem good guys zeby nikt sie nie wkurwial jak opusci trening czy dwa. nie bedziemy przeciez sie klocic o treningi ?! o treningi ?! Deron-Iverson-TMac-Hakeem-Artek Iverson rozpierdoli Jordana crossem, a kazdego innego szybkoscia i rzuci 60 ppg (planuje zeby oddawal 70 rzutow na mecz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 rozumiem ,że to Allen Iverson Stephon Marbury Steve Francis Deron-Iverson-TMac-Hakeem-Artek :mrgreen: trzeba wprowadzić drugą piłkę w obieg na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 k**** mać, Benek miał iść do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 reszta se pogra na practice, mecze zostawie dla MVP 2001 o k**** jakim cudem Duncan wtedy nie dostal ? damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Myślałem, że mi Cooper zostanie do 8 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 nie myśl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ray Allen byłby lepszym fitem i na niego się nastawiałem. gdy Buła go ominął to bylem pewien, że się ostanie. Ale teraz też nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Myślałem, że mi Cooper zostanie do 8 rundy.w tej rundzie poszedlby jeszcze conajmniej 2 razy, a pewnie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi