karpik Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 done karpiu, chilluj :];] buła przystealował. Ci którzy wzięli Derona, Billupsa i Buga mogą czuć się wyruchani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Podjebał mi pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Podjebał mi pick.z której rundy? ciekawe czy mi Milicica zajebia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 done karpiu, chilluj :];] buła przystealował. Ci którzy wzięli Derona, Billupsa i Buga mogą czuć się wyruchani. dokładnie. Buła póki co jest chyba najlepiej draftującym, normalnie czarny koń turnieju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Porter był w Wolves mentorem Marburego, wiadomo co z tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 dokładnie. Buła póki co jest chyba najlepiej draftującym, normalnie czarny koń turnieju ;] Whaaat? Buła co najwyżej to może mieć czarnego konia... Terry Porter? Litości, nie wiedziałem, że już ruszyła 8 runda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 k**** Kirilenko co zrobił w tej ostatniej akcji dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 k**** Kirilenko co zrobił w tej ostatniej akcji dzisiaj Chyba chciał jako pierwszy w dziejach zadunkować głową :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 koel chyba chciał Portera bo go zawiesilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 polecam Arenasa mozna go ustawić jako shooting guarda albo pg (pooping guard) mozna z nim grać pick'n'poop i guns'n'roses wystrzalowy zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 bidnie ale solidnie z tym Porterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze zrobilem z tym Deronem. ten kogo chcialem wziac zostanie do kolejnego picku, a tak to skonczylbym k**** z Porterem np. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a tak w ogóle to pomyślał ktoś, że skoro tak forsujecie grę na 2 wieże, która w rzeczywistości albo średnio się sprawdza albo rzadko kto się na nią decyduje, to pozycja PG wcale nie musi być obsadzona przez stricte-PG. dobry ballhandling, przeglad pola, defensywa i można przeforsować innego guarda do 'rozgrywania'. na tej zasadzie wolalbym miec combo powiedzmy Manu-Jordan niż Deron-Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 kto to jest Terry Portier ? nie czaje takich pickow Deron- like ale bula chyba potrzebuje sideline reportera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mając webbera i pierca nie potrzebuje typa co by mi klepał piłke przez 20s akcji i później coś wymyślił ala steve nash chris paul, mega kreatywnego i wyjebanego w kosmos. dlatego nie brałem KJ`a. potrzebuje kogoś solidnego, kto dobrze broni, nie pierdoli team D, kontroluje tempo, potrafi podać i jebnąć za 3. więcej mi nie trzeba przy tym zestawieniu jakie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 wybór był między Richmondem-Spreewallem-Allen'em. Richmond nic nie osiągnął a tróje miał podobną ,przy Worthym i moim duecie pod koszowym bardziej mi pasuje zawodnik grający bez piłki ,więc dlatego zdecydowałem się na Allena. szkoda ,że Millera nie był wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Myślałem, że weźmiesz Raya Buła. Twój pick średni. Koelner wybrałeś najlepszego z ww. trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mając webbera i pierca nie potrzebuje typa co by mi klepał piłke przez 20s akcji i później coś wymyślił ala steve nash chris paul, mega kreatywnego i wyjebanego w kosmos. dlatego nie brałem KJ`a. potrzebuje kogoś solidnego, kto dobrze broni, nie pierdoli team D, kontroluje tempo, potrafi podać i jebnąć za 3. więcej mi nie trzeba przy tym zestawieniu jakie mam. i kto jest twoja pierwsza opcja ? Webber czy Pierce ? a tak w ogóle to pomyślał ktoś, że skoro tak forsujecie grę na 2 wieże, która w rzeczywistości albo średnio się sprawdza albo rzadko kto się na nią decyduje, to pozycja PG wcale nie musi być obsadzona przez stricte-PG. dobry ballhandling, przeglad pola, defensywa i można przeforsować innego guarda do 'rozgrywania'. na tej zasadzie wolalbym miec combo powiedzmy Manu-Jordan niż Deron-Jordan. Jordan nie potrafi rozgrywac, bo tak samo jak Bryant, Wade czy Iverson ofensywa kuleje bo jest zmonopolizowana, ball movement nie istnieje, gracze sa bez rytmu. poogladaj sobie LeBrona. dlatego wlasnie Jordan jako ballhandler prowadzil ~#10 ofensywe ligi, a natychmiast po przyjsciu Phila i zainstalowaniu trojkatow, a co za tym idzie przesunieciu Jordana off ball, Bulls stali sie historyczna ofensywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 potrzebuje kogoś solidnego, kto dobrze broni, nie pierdoli team D, kontroluje tempo, potrafi podać i jebnąć za 3. blaylock pasuje idealnie, wspaniały obrońca znacznie lepszy od portera, zaden klepacz, zaden trzymacz piłki, trójek w prime walił po 200 w sezonie. Wielki gracz to był, jakze niedoceniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Myślałem, że weźmiesz Raya Buła. Twój pick średni. Koelner wybrałeś najlepszego z ww. trójki. dokladnie, jak buła mogl tak zjebac. Ray Allen >>>> Porter. bylem pewny ze go wezmiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi