Skocz do zawartości

[E-BASKET] DYSKUSJA

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

dh12 napisał(a):

Worms:Armageddon najlepsza gra early 00s apropos

WORD

Niewiele było momentów i gier, które dawały mi tyle satysfakcji, co w/w. 2 na 12 i jazda z samą armatą i granatem 8)

PS. Patrząc na skład Karpika (a prędzej na głupoty wypisywane przez ai3) - przeliczyłem się, mogłem się zgłosić.

Jak dla mnie Karpik posiada szczególnie zachęcający skład z wiadomych względów, natomiast w zabawie wcale nie potrzeba być naocznym świadkiem NBA lat 90. czy takich graczy wybierać - o to mi chodziło.

A ai3 z jego filozofią draftowania żadna książka czy mecz ze sportscene nie pomoże.

k**** jaka filozofia draftowania?

Magic to human transition

McHale to idealny fit do mistrzowskiej ekipy, winner, all-around poda zbierze rzuci obroni pierdnie

Gervin to dziura w obronie ale znajdzie mi gościa który został i ktory ma większą łatwość w zdobywaniu punktów, hm?

a co do Rodmana to każdy by go chciał ale każdy się bał go brać już teraz. nie ma głupich. kto pierwszy ten lepszy

ai3 napisał(a):

Gervin w 82 byl nba allD 2nd teamer - a juz sie balem ze nie umial grac w obronie

rownie dobry jak Iverson. "defense is for those who can't score". pasuje do obu. ogolnie rng pasuje do tego teamu, tylko jak trafisz na dobry zespol na deskach to zostaniesz zdemolowany jak Lakers w 86.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.