Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 już trafniejsze jest porównanie do Jordana bez tego kosmicznego scoringu, choć jak dla mnie to Moncriefa trudno do kogokolwiek porównać. za dobry był, jedyny w swoim rodzaju. Przem ma super steala. Nie wiem czy steal, natomiast czekałem na Mourninga i na Moncriefa z tą samą ciekawością. Czy ktoś ich wczesniej nie zgarnie. natomiast mając do wyboru lata jeszcze 80te to ciezko taktyke obrać pod 20te i jest problem natury technicznej w sensie wszechstronnosci zespołu i jego indentity. Szczególnie własnie że nie było trojek do połowy lat 80. Kłopt mam już z pierwszą piątką bo zawodników wg skillu można zawsze dobrać natomiast na parkiecie biega 5 panów, a nie 8 czy 10. Mało tych ośmiu, ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Chytry, szczerze mówiąc to ja wielkiej różnicy nie widzę. Kwestia skali, ale problem ten sam. Zostawmy to już jednak. Co do Moncriefa, to spotykałem się z opiniami poważnych ludzi, że to najlepszy obwodowy obrońca w historii. Daugherty moim zdaniem też ok. Facet robił 22-11 w bardzo mocnym teamie, dobry podający. Twardziele będą jeszcze do wzięcia w późniejszych rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no mając 8 ludzi w drużynie trzeba troche inaczej myśleć. mecz przeciez trwa 48 minut i jak ktos wpadnie szybko na dwóch słabo obsadzonych pozycjach w foul trouble, to może w pare minut przegrac mecz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Lanier to wlasnie bylby idealny na Shaqow bo to wielka świnia ktora w dodatku ma swietnego jumpera, niedosc ze moglaby sie poprzepychac z Shaqiem to jeszcze moglby go wyciagac spod kosza. tylko Lanier troche lipnie bronil z tego co wiem. Cowens moze i byl centrem w latach 70-tych ale w naszej lidze to jest PF. wtedy Alvan Adams byl centrem http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZJ1YAXI4eYnHMno0KduNMiOvUxj3aD9iSJ3ZxkJdi8cRGmo6_qg Alvan Adams postura McHale'a mniej wiecej i gral na C. ale jak cos to Alvan Adams pasowalby do obozowego teamu ai3. McAdoo to tez PF. Unseld w zasadzie tez PF z ta swoja postura Chucka Hayesa. niby undersized Hayes jest z nich wszystkich najbardziej centrem, troche jak Sheed (?). popraw mnie Lo jak sie myle. a tego Daughertiego to ja bym dal na PF w ogole, chyba ze marzec planuje wziac 4 c***owych defensorow i liczyc na Paytona jako defensive anchor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no mając 8 ludzi w drużynie trzeba troche inaczej myśleć. mecz przeciez trwa 48 minut i jak ktos wpadnie szybko na dwóch słabo obsadzonych pozycjach w foul trouble, to może w pare minut przegrac mecz ;] Lubię to ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 jak nie pojdzie moj zawodnik to nie wybiore Centra w nastepnej rundzie, ogolnie wyjebie was centrem w ostatniej rundzie moj team bedzie biegal do piosenki run run as fast as I can Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 jak nie pojdzie moj zawodnik to nie wybiore Centra w nastepnej rundzie, ogolnie wyjebie was centrem w ostatniej rundzie moj team bedzie biegal do piosenki run run as fast as I can Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 dokladnie, moj ulubiony coach, ulubiony system, run'n'gun , let's do it do it well Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 dokladnie, moj ulubiony coach, ulubiony system, run'n'gun , let's do it do it well Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 widze ciekawa tendencje: centrem mozesz byc tylko jezeli swoje pkt zdobywasz w obrebie 2m od kosza i latwiej Cie przeskoczyc niz obejsc. kawalek jumperka, jakas praca nog, mniej niz 275 funtow i naturalna pozycja to pf. ze tez oni na to nie wpadli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Obiegowa opinia zawsze była że Hakeem ma repertuar PF Dla mnie nie ma wiekszego znaczenia gdyż obie pozycje moga być wymienne i zawsze były. Tylko bardziej ograniczeni [poza strefą podkoszowa] wysocy byli 'typowymi' centrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bustillion widze ze wciagasz zawodnikow ze swojej branzy, swietne staty zero pierscnieni a na dodatek zero playoff winow widze ze zaprzegles sportscene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bustillion widze ze wciagasz zawodnikow ze swojej branzy, swietne staty zero pierscnieni a na dodatek zero playoff winow widze ze zaprzegles sportscene Nie wiedziałem że Hakeem nic nie wygral w playoff. Musze przeczytać książke i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 mowie o TMacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ty dodaj sobie jeszcze wikipedie do repertuaru swojego zródła informacji oprócz tej jednej książki. Zwiększysz ich liczbę 2 razy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 mowie o TMacu No tak, a myslałem ze o zawodnikach. Nie doczytałem - skjuzmi Sie wyłączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Pijąc do T-maca ukazujesz swoją ignorancję Sezony które Bast wziął to jest T-mac unstoppable, scorer top ever. Nie do zatrzymania, skupiający obronę na sobie. Jak w NBA All Time draft wybierasz po ilościach pierścieni to szybko sie na ryby wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 kumple z klasy ? Bust jest z wami na kolku statystycznym ? alez sie rzuciliscie do obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 dh12: wybierz sobie od razu picka z 4 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 jeśli chodziłoby tylko scoring to w latach 80 było wielu lepszych English Dantley Wilkins(!) Thompson ale TMac daje jednak więcej właśnie jako power forward. Słaby winner, ale winnerem jest Hakeem mimo wszystko w teamie bastka bardzo dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi