Xamel Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 ej xamel bo ja zaraz wychodze i wracam w środe. dawaj mchalea sraiczu jeden!! ile mam czasu? jak ma stać draft to strzele kogoś na chybił trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 zwycięstwo to wybrałeś wraz ze Stocktonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 tak wez t-maca, minute pozniej ci pokaze jak sie wybiera zwyciestwo. Raz juz wziąłeś Griffina w drugiej ;] Nie ma poganiania, bo potem spina będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 oldskulowy jest Bernard King, podpowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Chyba Burger King Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Xamel wziął jakiegoś Alcindora, ale za c***a nie mogę gościa znaleźć na basketball reference Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 marzec niech bierze Worthego 8) Bird-Worthy, Magic-McHale. ale dziwnie :? a ai3 apropos tych point forwards po 00 LeBron wiadomo milion mil przed Turasem dalej T-Mac Pierce S-Jax Odom swojego czasu Pippen jako 35 latek dalej byl lepszy Grant Hill 00 Garnett ~00-03 maybe Diaw Kirilenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Lorak: McHale mial jaja Ewing theory McHale wygral 3 pierscienie Ewing theory McHale zaczal grac z hairline fracture a skonczyl grac z polamana na pol koscia w 87 Ewing yyyy Ewing ogral Birda bez achillesow i z gipsem na plecach(byc moze myle okresy ale chyba po 88 Bird byl DONE), McHale'a ktorego kariera nie byla taka sama po 87 McHale - robil pkty na KAJ, Hakeemie, Sampsonie, Laimberze, Rodmanie itp itd w 94 gral przeciwko Smitsowi ? ej a Cartwrighta rozniosl ? McHale haters: McHale >>>>>> Gasol McHale byl w NBA 1 st team NBA alldecade Defense i McHale zbieral pilke - McHale sobie spokojnie radzi z Gasolem a radzil sobie spokojnie z patrz wyzej McHale 10 zb i 2 blk Magic 6zb i 1,5 stl i z tego co wiem moge jeszcze wziac 3 zawodnikow do pierwszej piatki czy juz mam zakaz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 a co do Ewinga w crunch time, to odnieś się do tego, jak rozniósł Birda w 1990 Może ja się odniosę - Birda wtedy już sklejali przed meczami na gumę do żucia. czemu nie odnosisz się do całego zdania? co do Birda (który nawet "sklejony" był trzecim skrzydłowym ligi - all NBA 2nd - za będącymi w prime Barkley'em i Malonem), to przecież chodzi o to, że celtics byli wyżej rozstawieni, a mimo tego knicks wygrali dzięki świetnej serii Ewinga (swoją drogą przeciw frontocurtowi złożonemu m. in. z McHale'a), w tym bardzo dobremu G5 - jedno z kilku spotkań decydujących o serii w playoffs, w którym Ewing zagrał ZNACZNIE lepiej jak na kogoś, kto rzekomo znika w ważnych momentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 k**** shavlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 ej xamel bo ja zaraz wychodze i wracam w środe. Będziesz pić? Jeśli tak, to chętnie Ci się zrewanżuję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Xamel wziął jakiegoś Alcindora, ale za c***a nie mogę gościa znaleźć na basketball reference Kareem Abdul-Jabbar (ur. 16 kwietnia 1947 w Nowym Jorku jako Ferdinand Lewis Alcindor, Jr.) – amerykański zawodowy koszykarz NBA, uznawany za jednego z najlepszych w historii[potrzebne źródło]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kareem Abdul-Jabbar (ur. 16 kwietnia 1947 w Nowym Jorku jako Ferdinand Lewis Alcindor, Jr.) – amerykański zawodowy koszykarz NBA, uznawany za jednego z najlepszych w historii[potrzebne źródło]. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Iron(ia), man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kareem Abdul-Jabbar (ur. 16 kwietnia 1947 w Nowym Jorku jako Ferdinand Lewis Alcindor, Jr.) – amerykański zawodowy koszykarz NBA, uznawany za jednego z najlepszych w historii[potrzebne źródło]. :] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: inne tematy juz nigdy nie beda takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 jest jakis powod dla ktorego Bird bronil PFow czesto. tu niestety ;] muszę stanąć po stronie ai. bo Bird często bronił PF, ponieważ był za wolny na SF, natomiast McHale na tyle wszechstronny że z np. nawet z takim Worthym dawał radę. no ale ze zbiórką, czarną dziurą i post D przeciw większym masz oczywiście rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Tmac SJax zgoda wpadlem i nie wpadlem Pierce czasami okazyjnie nigdy fulltime Odom nic nie osiagnal jako point forward , Turkoglu wszedl do Finalu KG nigdy nie byl Pointem , Grant Hill nic nie osiagnal do ostatniego roku juz huj z tym Turkiem - w 2009 bylem pod mega wrazeniem, w tym juz nie jestem sram na to ale chcem byscie puscili sobie tegoroczny mecz Heat przyjrzeli sie Jamesowi i skonczyli jakiekolwiek porownania do Magica, juz nawet nie chodzi o to ze mam Magica, ale wlasnie ogladam Heat Knicks i LEbron nie ma polowy zamyslu gry i tego pomyslu co maja wielcy rozgrywajacy i co mial MAgic,LEbron sie po prostu placze i od czasu do czasu fajnie poda za plecami czy no look tylko tyle ogolnie LEbron jako lider robi na mnie zadne wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 a co do Ewinga w crunch time, to odnieś się do tego, jak rozniósł Birda w 1990 Może ja się odniosę - Birda wtedy już sklejali przed meczami na gumę do żucia. czemu nie odnosisz się do całego zdania? Bo nie przypominam sobie dokładnie okoliczności G7 z Pacers, a nie będę go oglądał na potrzeby odpisania na jedno zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 jesli marzec jeszcze jest to Mutombo a jak już polazl to jeszcze pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 myśl, zartowałem z tym że gdzies jade ;] dopoki nie zmienisz w drafice tego lwa, nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi