Xamel Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 my tu gadu gadu o sypie maryni a chytruz obiecywał wybrać do 16 BTW: słownik nie chce pisać "filie" o znowu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 a wymien point forwardow po 2000 Peja wygralby MVP gdyby Chris Webber nie wrocil w historii NBA bylo chyba 3 MVP ze 100% glosow. Shaq 00, Garnett 04 i LeBron 09. ale spoko na pewno by wygral Peja :mrgreen: ile meczow widziales zeby wpasc na ten genialny pomysl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Peja w 2003/2004 był drugim po T-Macu strzelcem ligi więc iść tokiem myślenia kibica Allena Iversona miał szanse :mrgreen: OWS był pierwszy WS drugi po KG ORTG miał po Cardinalu ,Millerze,Jamisonie a przed Nashem ;] TS miał najwyższy po Cardinalu najlepszy w osobowych true MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 a ile meczy Turkoglu musiales obejrzec zanim cie oswiecilo i stwierdziles ze jest najlepszym point forwardem od czasow Pippena ? a wymien point forwardow po 2000 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8AckSBHQctjA9aTBQnTZJAFZ9CDljH8755uSG51SBfwT1e83MTQ Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Peja nagrał jedną dobrą płytę jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Clyde The Glide zajebista druga opcja, szacunix po Pippenie Clydzie i McHale 3/4 najlepszych sidekicków właśnie poszłooooooo tyle ze McHale oprócz tego że potrafi wszystko, to nie jest chyba idealnym fitem do Magica, tak mi się zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 kto stawia stówę ,że Przem weźmie George Gervina jeśli nikt go nie weźmie szybciej ? Lew Alcindor 77-78 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 kto stawia stówę ,że Przem weźmie George Gervina jeśli nikt go nie weźmie szybciej ? przem postawi i wezmie kogos innego :mrgreen: Xamel bez jaj z tym KAJem Chytruz nice ai3 do marca: "c*** ci w dupe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 czuje sie z tym McHalem jakbym wyruchal pick Loraka - Ewing , pick Webber pick Stockton pick Yao pick Drwal i pick Anfernee wyruchalem was w kakao , no nic jeden ma inny nie ma NBA 1st all d 1st - bronil wszystko od 6-4 po 7-4, obok Hakeema najwiekszy apanaz post moves wyobrazcie sobie Paua Gasola z jajami to wlasnie wybralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Poszli Drexler i McHale, więc moje 2 czarne byczki wciąż są dostępne. McHale'a jak wspomniałem, uważam za mocno overrated. Przy sprawnych i silnych murzynach wymięka w walce podkoszowej. Stąd jego wady maskował Ed Pinckey. Ma jednak niezaprzeczalny plus - skoro w grze chodzi o wygrywanie, a McHale należał do zwycięskiej ekipy, to o to tu chodzi. Co do Drexlera, to jest to w miarę bezpieczny wybór. Clyde 92 był naprawdę solidnym wykurwiaczem po obu stronach parkietu, a na dodatek grał w finałach. Dlatego pozytywnie oceniam ten wybór. Jednak na minus idzie podejrzany jumper (FG% Clyde nabijał penetracjami), brak wyrazistości i clutchyzmu, no i porażka z podstarzałymi Lakers w 91 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Bardzo zabawne Xamel. A teraz na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 o Drexlerze zapomnialem, ale fakt zajebisty pick jezeli 3 metrowy Jabbar potrafil biegac z Magiciem to nie widze powodu dlaktorego McHale moze z nim nie biegac swoja droga Lorak co za roznica Bill Cartwright a Ewing jeden i drugi gowno robia w crunch time, jeden i drugi bronia , jednego bierzesz w 2 rundzie a drugiego w 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 tyle ze McHale oprócz tego że potrafi wszystko, to nie jest chyba idealnym fitem do Magica, tak mi się zdaje. McHale na C, trzech sprinterów i jazda. McHale pasuje do wszystkiego, dorzucić mu jeszcze Gasola albo Eatona i masz World's Ugliest Fucks pod koszem, zapora psychologiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 bardzo fajny pick ai, taka czarna dziura jak McHale, która jest szalenie efektywna pod koszem, idealnie pasuje do Magica, ale proszę cię, bądź poważny i nie próbuj nam tu wmawiać, że McHale > Ewing. a co do Ewinga w crunch time, to odnieś się do tego, jak rozniósł Birda w 1990, albo co zrobił z pacers w G7 1994. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 czuje sie z tym McHalem jakbym wyruchal pick Loraka - Ewing , pick Webber pick Stockton pick Yao pick Drwal i pick Anfernee wyruchalem was w kakao , no nic jeden ma inny nie ma ja tam wolałem mieć pg/2nd option/closera w jednym. gdybym miał kogoś takiego w osobie Magica, to pewnie też bym brał McHale'a 26-10, rewelacyjna skuteczność + all d brałbym przed Webberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 ej xamel bo ja zaraz wychodze i wracam w środe. dawaj mchalea sraiczu jeden!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jednak na minus idzie podejrzany jumper (FG% Clyde nabijał penetracjami), brak wyrazistości i clutchyzmu, no i porażka z podstarzałymi Lakers w 91 roku. 34% za 3 jest respectable, odetchnąłem z lekka ulgą, jak zobaczyłem, że za te lata ma już w miarę przyzwoitą skuteczność zza linii, bo z 20-25% jak miał parę lat wcześniej, chyba bym go nie wziął. a co do Ewinga w crunch time, to odnieś się do tego, jak rozniósł Birda w 1990 Może ja się odniosę - Birda wtedy już sklejali przed meczami na gumę do żucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Poszli Drexler i McHale, więc moje 2 czarne byczki wciąż są dostępne. McHale'a jak wspomniałem, uważam za mocno overrated. Przy sprawnych i silnych murzynach wymięka w walce podkoszowej. Stąd jego wady maskował Ed Pinckey. Ma jednak niezaprzeczalny plus - skoro w grze chodzi o wygrywanie, a McHale należał do zwycięskiej ekipy, to o to tu chodzi. Co do Drexlera, to jest to w miarę bezpieczny wybór. Clyde 92 był naprawdę solidnym wykurwiaczem po obu stronach parkietu, a na dodatek grał w finałach. Dlatego pozytywnie oceniam ten wybór. Jednak na minus idzie podejrzany jumper (FG% Clyde nabijał penetracjami), brak wyrazistości i clutchyzmu, no i porażka z podstarzałymi Lakers w 91 roku. word. Drexler mial faktycznie podejrzany jumper i troche slabe shot selection ale to mimo wszystko zajebisty all around performer. wada teamu Chytruza jest to ze i Drexler i Kareem nie sa typami liderow, Clyde z tego co wiem to jest taki nice guy, a Kareem byl zawsze bardzo zamkniety w sobie, najglosniej narzekal na sedziow, obrazal sie itp. rowiesnicy Kareema krytykowali go za brak leadershipu. ale i tak Chytruz ma poki co chyba najlepszy team, a na pewno scisla czolowka. co do McHale'a to przede wszystkim ai3 powodzenia na zbiorce. McHale byl swietnym scorerem z b. skutecznymi post moves wiec moze wydawac sie maszyna ofensywna ale byl tez czarna dziura ktora nie umiala podawac. w obronie byl bdb help defenderem i shot blockerem ale prawdziwi wysocy go przesuwali w kazda strone. jak myslisz ze ktos o jego wadze obroni powiedzmy Gasola czy Ewinga to powodzenia. jest jakis powod dla ktorego Bird bronil PFow czesto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 mam 24 h chytruz zaj... drexlera, to teraz czekajcie jakby wybory chytruza i ai były koło 16 to już bym wybrał a tak qwa nie wiem bo namieszaliscie mi w głowie :-) bralbym duranta lub tmaca ale są za mało retro i tak już przegialem z szakiem może gervin?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 tak wez t-maca, minute pozniej ci pokaze jak sie wybiera zwyciestwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi