Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 w grę wchodził Yao z 2006/2007 Dikembe z 2000/2001 Mourning 98/99 ,99/00 dlaczego Yao? Mourninga TS dochodził do 600 ,Yao ma 601 ,chociaż dwa lata wcześniej miał nieco wyżej ale mniej rzucał. ogólnie wielkich różnic między nimi nie było ale KG przy Mourningu mi jakoś nie pasował. a Yao gra in the paint ,gdzie KG może grać dalej. Yao jest wielki ,więc pomoc KG będzie istotna ,ogólnie mi bardziej do siebie pasowali ale Alonzo z gry wyrzuciłem wcześniej. myślałem nad Mutombo ale on za bardzo był pasywny w ofensywie i szkoda mi tego picka na gracz ,który rzucał 10 pkt ,to samo z Benem Wallac'em. ogólnie przed pickiem karpika zastanawiałem się między Drwalem a Minigiem. nieco mi pomógł z podjęciem decyzji. Yao mnie nie powala , serio najslabszy pick obok Stocktona jak dla mnieciężko jest wyciągnąć centra co rzuca 25 pkt per game,trafia osobowe z 85 %, zbiera prawie 10 piłek, TRB% miał mniejszy niż Mutombo ,tylko go mogę żałować. miał impact na difens Houston ,wystarczy. oczywiście mogę żałować w głosowaniu ,ponieważ nie był ulubieńcem jak ZO ,nie machał palcem jak Mutombo czy nie miał fryzury jak Ben. jest jebanym chińczykiem kojarzonym z pizdowatością ale niedocenianym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja bym Gasola 09-10 wziął mimo wszystko nad Yao, do Garnetta by pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Gasol mi za bardzo przypomina stylem gry do KG. także się zastanawiałem ale chciałem klocka, tru center. Gasol takim nie jest ,KG i Gasol grają przodem do kosza ,rzucają z półdychy. cały czas mi siedzi Mutombo bo jak przejrzałem statsy z jego defens prime to są imponujące, nawet w porównaniu do Ben Wallace'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k**** c*** :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k**** myśle miedzy isiahem, drexlerem, paytonem i webberem do Billa pasuje Nash lub Kidd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k**** nie jestem przekonany co do tego ale k**** 25/10/5 robi swoje do tego wysoki ts w ostatnim etapie selekcji mialem jeszcze isiaha i gervina ale pg i scorera na 2/3 mozna jeszcze wyrwać na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Gasol w drugiej rundzie , wlasnie o nim myslalem ale to przesadaza wczesnie w kazdym razie jest z Yao tak jak piszesz - pierwsza runda career lifetime achievement ja naprawde uwazam ze Yao plus Daryl Morey plus Adelman mieli okazje ten pierscien jeden zrobic jakby byl zdrowy byc moze wtedy w 2009 ale Yao Ming nam nigdy nic nie zaprezentowal w 2 rundzie brac goscia bez MVP bez allnba 1st i pierwsza runda w CV to jak dla mnie slabo, nawet jak nie ma sie wysokich, wysocy sa przerklamowani, dopiero 2 runda a my tu mowimy ze sie koncza, nigga please to co Lorak bedzie mial za wybor niskich - Terrell Brandon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Webber nidgy nie był efektywnym scorerem. Tak jak Walton. Ogólnie w dwóch pierwszych pickach nie dostałeś żadnej pewnej opcji w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Webber nidgy nie był efektywnym scorerem. Tak jak Walton. Ogólnie w dwóch pierwszych pickach nie dostałeś żadnej pewnej opcji w ataku. ale ma najlepszy highpost w historii. co do Waltona to Blazers z nim mieli 105-36 w latach 77-78 wliczajac playoffy, a bez niego 18-30. przez 11 miesiecy gdy non stop Walton byl zdrowy, od marca 77 do marca 78 mieli bilans 70-15. i to wszystko w lidze gdzie wszystkie zespoly balansowaly w okolicach .500, nie jak dzisiaj gdzie co drugi zespol to Nets czy Sacto. ale Webber raczej slaby pick, sa lepsze PFy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Penny, Grant, Durant, T-Mac... Któryś z nich na pewno się ostanie. Ale do Waltona w sumie bym Dirka brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 rozumiem ze gramy tak jak wybieramy 1-16 2-15 3-14 7-8 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 w kazdym razie jest z Yao tak jak piszesz - pierwsza runda career lifetime achievement ja naprawde uwazam ze Yao plus Daryl Morey plus Adelman mieli okazje ten pierscien jeden zrobic jakby byl zdrowy byc moze wtedy w 2009 ale Yao Ming nam nigdy nic nie zaprezentowal w 2 rundzie brac goscia bez MVP bez allnba 1st i pierwsza runda w CV to jak dla mnie slabo, nawet jak nie ma sie wysokich, wysocy sa przerklamowani, dopiero 2 runda a my tu mowimy ze sie koncza, nigga please jakbyśmy mierzyli zawodników przez pryzmat całych karier to masz rację. ale wybieramy dokładnie okres czasu kiedy grał. bez MVP został Dirk ,Nash i Iverson. w all-nba bywał. w pierwszej rundzie był z Francisem i T-Maciem. a w drugiej był z Artestem i Battierem. póki grał było 1-2 dla Lakers. awards awards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Yao mnie nie powala , serio najslabszy pick obok Stocktona jak dla mnie dobra k****, racja już nie obchodzi mnie to, że płaczecie abym szybciej wybierał mogłem to dłużej przemyśleć. Stockton to nie jest zły pick. Najlepszy rozgrywający, który z Barkleyem będzie pięknie grał. Ale nie pomyślałem o tym, że PG łatwiej znaleść niż dobrego centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 smietanka niskich, poza Pennym same vety i playoff vety Phil Jackson mawial ze twoj atak jest tak dobry jak twoj floor lider , wysocy bez floor lidera nic nie osiagali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 rozumiem ze gramy tak jak wybieramy 1-16 2-15 3-14 7-8 .... Robimy po drafcie power ranking i według niego będą ustalone pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 smietanka niskich, poza Pennym same vety i playoff vety Phil Jackson mawial ze twoj atak jest tak dobry jak twoj floor lider , wysocy bez floor lidera nic nie osiagali aż tak się przestraszyłeś moich picków, że już rozpoczynasz kampanię? ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 przerwa cioty, lu wybierze jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 przerwa cioty, lu wybierze jutro.lu pewnie jutro przyjedzie i sie okaze ze marzec w c***a lecial z tym Kobem, a draft cofamy do tego 8 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dlatego mialem dol i musialem sie wesprzec lekami jak zostal mi Magic PG bedzie od zasrania ale huj jest powod dla ktorego gosc zrobil Centra jao rookie , prawko jako sophmore, Hiva w 89 i wygral 5 pierscieni w kazdym razie co smieszne i Walton i Webber potrzebowali miec u boku kogos kto bedzie od brudnej roboty taki Mo Lucas supreme Lorak - prezentujesz jak narazie przecietnosc jak dla mnie, playoff pat i playoff david jak nie wezmiesz Zeke Nasha Pierce'a czy Iversona to nie masz nic na crunch time lista crunch time scorerow w playoffs jest krotsza niz lista uzytecznych wysokich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi