Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Pippena na Mażika ...tego sie balem ;] bierz Iversona teraz to nikt nie bedzie ci straszny. albo tego point forwarda ktory jest najlepszy od czasow Pippena. obaj z Turcji takze trudny wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Roger mnie zaskoczył na plus, bardzo ciekawy wybór, w sumie teraz można nawet Bena/Yao wziąć na C i Rasheeda/Webbera na PF i ten skład wymiata. Lorak też świetne kombo, ale po nim się spodziewałem czegoś takiego, więc nie powiem by mnie zaskoczył :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :twisted: Te same lata Pippena byś wziął? powinieneś wziąć koniecznie sezon '95. a czy dodatkowo '94 czy '96 to już bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k****. Poszedł Pippen, poszedł Ewing, mój plan stworzenia zajebistej defensywy legł w gruzach ;] W ciągu godziny powinienem coś innego wymyślic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie, Nasha wezme, Nashtyego, two time MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k**** ,miałem wziąć Pippena. KG i Scottie to miazga ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 karpik matka twojego MVP nalega na D-Westa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 karpik matka twojego MVP nalega na D-Westa!zaczyna być wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 więc zostaje Howard, Mutombo ,Mourning ,Ming rzucajmy się panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 a nie do 10? właśnie nie wiem, z Bastem rozmawialiśmy, że może jednak do 8, bo taka jest w sumie playoffowa rotacja. niech się każdy ustosunkuje: wybieramy 8 czy 10 rund? opcja z większą ilością głosów zwycięży. w przypadku remisu robimy 9 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 8 nice pick karpik i do tego odwaznie. Dwight od trejdu robi 25/15/63% TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 10 Wziąłem Howarda, bo mi pozabierali innych potworów obrony. Dwight 2011 dodatkowo posiada bank shot i nie ma na niego obrońcy w całej lidze. Ogólnie nie tak sobie wyobrażałem trzon mojej ekipy, ale jak ich dobrze obuduję, to żadne Hakeemy i emdżeje nie zrobią mi rozpierduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 10 k**** wysocy sie kończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 k**** myśle miedzy isiahem, drexlerem, paytonem i webberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Yao mnie nie powala , serio najslabszy pick obok Stocktona jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja juz mam Mazika , mam i Centra i PF i PG w jednym rozwazam naprawde smiesznych ludkow teraz do mojego killer picknrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi