Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie draft pokazany? Jak nie, to chyba nie ma za bardzo co tam oglądać obecnie.

będzie draft i sprawdziany oraz przybliżenie nowych zawodników NBA ROCKS, możesz sobie podejrzeć ten program co jest wpisany. oraz reklame w zakładce nbatv live gdzie jest napisane, że będzie draft. Według mnie jak za darmo to nie ma nad czym się zastanawiać.Warto ze względu na to, żeby poznać nowych zawodników

Edytowane przez alecotojest

Tak się zastanawiam czy słusznie wyłączyłem ale chyba, z tego co wymieniłeś, niewiele mnie interesuje. Martwi mnie jedynie to, że pewnie nie uzyskam 8.99$ w przyszłym sezonie.

Ale to co zaoszczędzisz na okresie czerwiec-listopad pokryje ci napewno róźnicę jeśli nawet będzie drożej.

Kwestia ceny, za którą zdecyduje się w przyszłym sezonie, ale biorąc pod fakt, że będę celować w jakieś promo, nie powinno być inaczej, jak piszesz.

Z doświadczenia ostatnich lat, kiedy pojawiają się pierwsze kody rabatowe? Pewnie w okolicy grudnia.

Kwestia ceny, za którą zdecyduje się w przyszłym sezonie, ale biorąc pod fakt, że będę celować w jakieś promo, nie powinno być inaczej, jak piszesz.

Z doświadczenia ostatnich lat, kiedy pojawiają się pierwsze kody rabatowe? Pewnie w okolicy grudnia.

Pierwsze rabaty są dla tych co kupują ciągiem i to jest 10%, zaś kody pojawiają się pod koniec listopada na początku grudnia i to też jest 10%, do tej pory najbardziej atrakcyją ofertą był zakup w sylwestra kiedy było 25% taniej za miesiąc i to dawało najniższą opłatę za sezon od stycznia do czerwca w okolicach połowy tego co zapłacili ci co wzięli od listopada. Ja od 2 lat kupiuje na listopad i grudzień nba tv, a od stycznia przechodzę na league pass i wychodzi to zdecydowanie najtaniej w okoliach 200 zł za sezon.

Siemanko. Wiecie może co zrobić, żeby mieć ten NBA Live za darmo, ale nie podawać numeru karty bo jakoś nie ufam takim ,darmowym" okresom, gdzie trzeba dawać numer karty...

Niebezpieczęństwo raczej nie będzie pochodzić ze strony organizacji NBA jeżeli już to większym zagrożeniem przy płatności kartą jest kardzież danych za pomocą keyloggera , czyli programu przechwytującemu dane wpisywane z klawiatury i dlatego należy używać dobrego programu antywirusowego z antykeyloggerem inną możliwością jest podanie danych raz do systemu paypal.

W ogóle tak z ciekawości, kiedy najbardziej opłaca się wykupić team passa?

W sensie kiedy najtaniej wychodzi.

Największy zysk z 30% jest z dużej sumy czyli na początku sezonu - jeśli sezon kosztuje 450 zł to zniżka wyniesie 135 zł , czyli po rabacie 315 żł. Ale nie wiadomo czy będzie taka opcja dostępna na początku sezonu.

Witam wszystkich na forum,

to mój pierwszy post.

Mam pytanie, nie mogę znaleźć jaka była cena na początku przed sezonem za league pass, czy ktoś mógłby mi pomóc?

Pytam dlatego, gdyż właśnie sciągneli mi 10 ratę i to jest już 600 zł razem, a miałem wykupiony:

My Packages

League Pass (Monthly)

Czyli wydaje mi się trochę przepłacam.. wydawało mi się, że tam była kwota ok 500 zł.

Dzieki za pomoc.