Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma kodów i nie będzie, przynajmniej oficjalnie  .... na razie

Greetings,

There is no promotional code provided for the 2014/2015 NBA season to return subscribers, your current NBA Game Time subscription will auto renew on Nov. 5, 2014 at the discounted price.

Best Regards,

NBA GAME TIME Support

no czyli z tego maila wychodzi na to, ze subskrypcja jaka mamy teraz zostanie aktywowana automatycznie rowniez na nowy sezon, niby po obnizonej cenie, wiec jak ktos chce zrezygnowac to niech to zrobi przed 4 listopada, wysylajac maila, bo do tego czasu podobno jest gratis, czyli nie trzeba nic wybierac na nowo, chyba ze ktos chce inna opcje wtedy j/w trzeba zrezygnowac i wybrac.

pozdrawiam.

ta automatyczna zniżka dla przedłużających to 10%.

Neulion pisze:

If you visit http://watch.nba.com/nba/subscribe you will see the price offered to new NBA LEAGUE PASS subscribers. As a returning customer, you will receive a special discount of 10% off of the new subscriber price for your NBA LEAGUE PASS subscription for the 2014-2015 season. 

promocja na płatny vpn za darmo :

https://switchvpn.net/order

kod zniżkowy 100% = 80F1DA1SIN

kod zniżkowy działa tylko na zakup na miesiąc. Są indie z tanich krajów. Nie wiem jak to jest z odnowieniem , czy przedłuża się na kolejne miesiące , ale można zrezygnować przed upływem miesiąca.

To zależy do czego wykorzystujesz VPN jak korzystasz więcej to profesjonalny jest lepszy. A Hola za darmo ma limit dzienny i bardzo wolno działa , czasem nie łączy i nie ma protokołów bezpieczeństwa i szyfrowania danych przesyłanych.. Tyle w temacie.

Edytowane przez alecotojest

Dobra, panowie. Mam to samo. W tej chwili pokazuje mi 479,99 za standard i 639,99 zł za premium.

I teraz dwa pytania:

1) czy jeśli zleję kombinacje wszelkie i zdecyduję się na automatyczne przedłużenie, to wskoczy mi opcja premium, którą miałem w poprzednim sezonie? Chciałbym z niej zrezygnować na rzecz normalnego ILP.

2) Czy dla laika trudne jest to zmienienie proxy na czas dokładania do koszyka? Czy muszę zakładać wówczas nowe konto użytkownika? Kiedy najlepiej to zrobić? Tuż przed 4 listopada?

Z góry dzięki :)

1) Logiczne jest to, że jeśli miałeś premium to pewnie będziesz miał premium .

2) Hola jest bardzo prosta. Co do zakładania nowego konta to nie możesz wykupić przez Indię mając wpisany adres Polska - system ci tego nie przyjmie.

3) Licxz się z konsekwencjami, że zablokują ci konto Paypal, konto NBA , kartę bankową za tranzakcje dokonaną z kartą z innego regionu lub dokonaną za pomocą proxy/VPN. Na niektórych serwisach już jest tak, że można kupić tylko na kartę z regionu zakupu.

4) i odrazu odpowiadam tym, którzy napiszą, że działało w zeszłym roku - w zeszłym może tak , a w tym niekoniecznie.

Firmy ostro zabrały się za wyłapywanie oszustów i na przykład ORIGIN wyłącza konta tym co zakupili gry na inny region.

To jest do wyłapania , bo karta nie pochodzi rejonu zakupu i jest zapisywany adres zakupu i widać , że to adres proxy.

Edytowane przez alecotojest

w zeszłym roku wykupiłem LP będąc na wirtualnej wycieczce w Brazylii. Miesięcznie pobierali ode mnie około 35 zł. z karty(10,99 usd). W tym roku sprawdziłem sporo serwerów vpn i wyszło, że muszę znowu jechać do Brazylii. 13,99usd miesięcznie. Inne tanie kraje - Indie, Filipiny mają podobną stawkę, lecz wolę uniknąć podwójnego przewalutowania.

Moje pytanie czy ktoś z Was sprawdzał Argentynę,RPA lub Afganistan? Czytałem na anglojęzycznym forum, że te kraje są jeszcze tańsze, niestety ja nie znalazłem, żadnego darmowego vpn lub proxy by to zweryfikować.