Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

ja czytałem o tym na forum raptors - piszą, że kosztuje około 100 USD, a więc tyle co zakup w Afryce. Róźni się podobno tym, a nie mam tam konta tylko tak czytałem, że dają 60 fps,a nie 24 jak daje NBA i ta strona podobno jest na zaproszenie, czyli ktoś z użytkowników musi cię zaprosić.

Edytowane przez alecotojest

z teo co wiem to podobno nasza subskrypcja jest aktywna do 4 listopada, czy to roczna czy miesieczna, wiec jak Wy to widzicie? Subskrypcja automatycznie przejdzie na nowy sezon ta wersja ktora mielismy w zeszlym sezonie? Czy po 4 listopada trzeba wybrac opcje dostepna na stronie League Pass i kupic na nowo? Bo przeciez teraz nie kupie jak jeszcze jest ona aktywna.

Pozdrawiam.

Hmmm dziwne. Moja subskrypcja na cały sezon wygasła z jakiś miesiąc temu. Prosiłem ich o wyłączenie miesięcznego NBATV (wykupiłem na chwilę żeby obejrzec draft i ligę letnią). I razem z NbaTV wyłączyli LP. Myślałem, że wszystkim wyłączyli przed nowym sezonem. Teraz widzę, ze mam lipę, bo nie ma kodów zniżkowych, a chęć oglądania preseason jest duża.

Widzę, że NBA biednieje i to mocno, bo zdzierają kasę jak się da. W zeszłym roku tyle tych darmowych okienek i oczywiście zawsze potrzeba anulowania, by nie sciągnęli całości. A teraz taki numer, ciekawe ile osób to przeoczy i straci wyda kasę na cały sezon. 

Ja mieszkam w Irlandii, tu cena 150 euro za zwykły pakiet, a 190 za premium. Nie pamiętam ile było ostatnio, bo brałem tylko na jedną drużynę, ale było albo tyle samo, albo trochę mniej. Teraz nawet nie widzę opcji oglądania jednej drużyny :(

Edytowane przez Monty

Napisałem do supportu neulion o co chodzi z tą ofertą dla przedłużających i czemu nie różni się ona od oferty dla nowych i w odpowiedzi dostałem to:

If you visit http://watch.nba.com/nba/subscribe you will see the price offered to new NBA LEAGUE PASS subscribers. As a returning customer, you will receive a special discount of 10% off of the new subscriber price for your NBA LEAGUE PASS subscription for the 2014-2015 season.

Rozumiem więc że trzeba czekac na kody bo po zalogowaniu cena stoi jak stała

tylko, ze stara subskrypcja jest aktywna do 4 listopada i pewnie automatycznie sie aktywuje na nastepny sezon wiec racze juz nie wybieramy nic z nowej oferty, sam juz nie wiem jak to dziala, bo skoro jest aktywana aktualnie to nie przeciez nie kupie 2 raz;p

Edytowane przez amaavel

No dobra. Rok temu wyglądało to całkiem inaczej. Miałem wykupiony pakiet na cały sezon+PO, który wygasł po zakończeniu sezonu. Po tym co napisał amaavel postanowiłem dmuchać na zimno i sprawdzić czy faktycznie ludzie którzy wykupili pakiet na cały sezon muszą zrezygnować by im automatycznie nie przedłużyło. 

I co się okazało, amaavel ma rację;|

Poniżej info, które znalazłem w swoim profilu w zakładce my packages. Jasno wynika, że 5 listopada automatycznie przedłuży subskrypcję na cały sezon!!! 

żenada

My Packages
Below is a list of your current packages and upgrades if available
Current Packages League Pass Regular Season + Playoffs (One-Time)
Thank you for being a loyal NBA LEAGUE PASS subscriber
To demonstrate our appreciate, we are pleased to provide you with the following:
  1. Continued access to NBA LEAGUE PASS at no charge during the months of September and October.
  2. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you.
In order to enjoy these special subscriber benefits, there is nothing you need to do - just stay logged in and enjoy. You will be charged for your 2014-15 subscription on 5th November.

If you do not wish to subscribe to NBA LEAGUE PASS for the 2014-15 season, you can click the button below to cancel your subscription.

u mnie dokladnie to samo co u Holy, czyli:

My Packages

Below is a list of your current packages and upgrades if available

Current Packages League Pass Regular Season + Playoffs (monthly)

I ta subskrypcja jest aktywna do 4 listopada jak pisane byl wyzej, mi tam tylko chodzi o to czy samo sie aktywuje ta sama opcja miesieczna na nowy sezon czy trzeba wybrac z oferty bo support nie wie o co chodzi ;p

Edytowane przez amaavel

Przecież pisałem, że przedłużają z automatu. Już wcześniej zauważyłem tą informacje. Niby zrezygnowałem, ale dalej w zakładce moje pakietu jest napisane, że mam "League Pass Regular Season + Playoffs (One-Time)", także już sam nie wiem... Najwyżej będę krzyczał, żeby mi kasę zwrócili.

Ja tam już anulowałem u siebie. I teraz tak, dopiero teraz zorientowałem się, że PayPal wycofał część walut. Kupno przez proxy RPA czy Edżiptu odpada. Jednak za 330pln można dostać League Pass'a filipińskiego. Dziwne jest jednak to, że jest tam dostępna tylko wersja standard.