Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Wstrzymajcie się z kupnem, dopóki nie podadzą kodów zniżkowych. 15% na premium i 10% na standard. Dopóki ich nie będzie to polecam wchodzić na stronę league passa przez proxy różnych krajów i zobaczyć, czy wszędzie cena ta sama. Może się podzielimy kontynentami do sprawdzenia? :-D

Edytowane przez DedeRR

ej panowie, właśnie dostałem maila, z którego wynika, że cena którą widzę jest specjalna właśnie dla subskrybentów z poprzedniego sezonu. To jest imo równoznaczne z tym, że nie będzie kodów promocyjnych. Ktoś kto miał rok temu nie poda ile w PL kosztuje podstawa i fajnie by było jakby ktoś bez wykupionego ILP wrzucił to co widzi dla porównania.

Też dostałem tego maila.

Próbowałem przejść do płatności i cena zostaje (ta podana wyżej), natomiast jest miejsce na podanie promocode. Pytanie czy dostaniemy ten kod.

W mailu jest napisane, że jeśli do 5 listopada nie zrobi się nic (w sensie nie zrezygnuje z sybskrypcji) to przedłuży się ona automatycznie. I cytat na potwierdzenie tego co pisał wyżej kolek23:

1. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you.

Miałem wykupione i ceny mam te same, co za bullshit.

Niemcy płacą 173 euro ~730 zł. Wolałbym zniesienie wiz, niż niższą cenę na LP.

Kolumbijczycy 226 000 pesos ~ 380 pln.

W RPA 1080 Randów ~ 76 euro ~ 320 pln.

W Egipcie wychodzi po tyle samo. Premium za 450 pln.

Pozostaje liczyć na ukazanie się kodów promocyjnych. Wtedy za około 280pln będzie można mieć LP Standard i za 380pln LP Premium.

Edytowane przez DedeRR

Ja. Indyjskie było tanie (teraz nie mogę żadnego znaleźć). Regulamin głosi, że można używać LP na całym świecie, a całkiem przypadkowo byłem akurat w Delhi, gdy naszło mnie by sobie kupić League Pass'a.

A tak serio. Oglądałem bez proxy. Liczy się tylko dodanie do koszyka, płatności przez PayPal'a można dokonać już bez proxy.

Angola 100 dolarów. Ogólnie w Afryce najtaniej, także jedziemy kupować lp na czarny ląd. Minus - będziemy potrzebowali taczki do wożenia pieniędzy. ;)

edit: Ciekawostka: Egipt 715 funtów! Premium ponad tysiaka. Istne szaleństwo.

Ciekawostka numer 2: na Białorusi w ogóle LP nie jest dostępny.

Edytowane przez SkoczekS1

Funt egipski =/= Funt szterling.

Te 715 funciszy to 320 pln.

No to popisał się nieświatowy człowiek... xD

Jeżeli ktoś miał LP w poprzednim sezonie, a w tym nie chce to musi sobie anulować, bo cwaniaki przedłużają automatycznie. Nawet jak miałem tylko PO to i tak na nowy sezon "dadzą" mi regular season + PO. A tak w ogóle to najlepsze jest to, że nie piszą jaka jest ta "specjalna cena" dla starych subskrybentów.

Edytowane przez SkoczekS1

• 3 tygodnie później...

Nie wygląda jakbyśmy mieli dostać kody promocyjne. W tamtym roku kupiłem ilp 26 września z kodem. W takim razie trzeba się wybrać na wycieczkę do egiptu śladami faraonów:-)

Myślę, że NBA wpadła na ten samo pomysł co NFL , kody oczywiście będą , ale po rozpoczęciu sezonu dla tych co nie kupią w normalnej cenie. W NFL teraz pojawiły się kody 20% dla wszystkich w e-mailu, a seon zaczął się 4 września. I piszą chcemy byś wrócił dołącz do nas damy Tobie 20% rabat. To po prostu chęć wyciągnięcia z rynku więcej , a rabat dopiero dla tych co nie kupią po zwykłej cenie po rozpoczęciu sezonu. Tak ja to widzę.

NFL i NBA , a także ESPN PLAYER należą do tego samego operatora NEULION.