Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

1) jest opcja pojedynczej płatności.

2) PayPal bądź karta kredytowa, niestety zwykły przelew nie wchodzi w grę.

3) Nie wiadomo jak to będzie na najbliższy sezon, ale w każdej chwili będzie można kupić przez zagraniczne proxy. Ja tak kupiłem w zeszłym sezonie i kupiłem znacznie taniej.

4) prawdopodobnie będzie można kupić nowy wtedy, kiedy skończy się poprzednia subskrypcja. Mi jeszcze działa, wiec myślę że to jeszcze nie ta pora.

lag jest cały czas kilka albo nawet kilkanaście sekund także dla mnie to przekreśla możliwość zakupu (raczej wtedy bez sensu pisać na czacie albo patrzeć na livescory jak napisałeś bo już wszystko wiesz)

serio? rozpatrujesz zasasdność całego ILP poprzez możliwość pisania na czacie? ja tam bym olał czata i oglądał mecz w spokoju :smile: zresztą, pisać możesz w timeoutach. chyba, że na żywo lubisz dyskutować?

serio? rozpatrujesz zasasdność całego ILP poprzez możliwość pisania na czacie?

oczywiście

jakoś mniej emocjonujące jest dla mnie oglądanie meczu samotnie, a na czacie zawsze to jakaś grupa nie :grin: jakoś nadal nie mogę znaleźć nikogo kto chciałby zarywać nocki na oglądanie meczów, nawet z LP...

--

Poza tym naprawdę tak trudno by było im zrobić league pass naprawdę na żywo? Bez obsuwy? Czym to jest w ogóle spowodowane, przecież na streamach typu feed2all jest prawie brak przerwy

Edytowane przez ncmpcpp

Ale na jakim czacie chcesz pisać jednocześnie oglądając mecz? Chyba jedynie na tych z livestreamów, gdzie masz na jednym ekranie obraz i czat, ale wtedy ograniczasz się do oglądania meczu w małym okienku, co niekoniecznie jest fajne.

btw. Narzekacie na NBA League Pass, a tymczasem NFL Game Pass kosztuje 130 dolarów bez PO i 200 dolarów z PO.

na stronie podana jest informacja ze od 2 wrzesnia bedzie mozliwosc nabycia subskrypcji na nowy sezon, wiec pewnie dotychczasowi subskrynenci dostana moze wiadomosc z jakims kodem promocyjnym.

Kolejna sprawa to czy aktualna subskrypcja do tego czasu wygasnie (calosc/miesieczna), czyli nie beda pobierane juz oplaty, a ja po prostu wybieram okreslona opcje na nowo? Bo jak sie podobno nie wybierze do jakiegos terminu to podobno samo sie nam wybierze na nowy sezon, i trzeba rezygnowac, ale nie wiem czy to prawda.

Pozdrawiam.

o lol, a na Litwę mam za ~370 zł. Ciekawe co będzie jak zapłacę polską kartą..

W helpie jest napisane, że opłaty będą naliczane w dolarach. Ciekawe, czy brak aktualizacji, czy faktycznie tak będzie, a przeliczenie jest tylko szacunkowe.

Edytowane przez kolek23