DedeRR Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1) jest opcja pojedynczej płatności. 2) PayPal bądź karta kredytowa, niestety zwykły przelew nie wchodzi w grę. 3) Nie wiadomo jak to będzie na najbliższy sezon, ale w każdej chwili będzie można kupić przez zagraniczne proxy. Ja tak kupiłem w zeszłym sezonie i kupiłem znacznie taniej. 4) prawdopodobnie będzie można kupić nowy wtedy, kiedy skończy się poprzednia subskrypcja. Mi jeszcze działa, wiec myślę że to jeszcze nie ta pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobek909 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ciagle w tym LP jest opoznienie w stosunku do realnego czasu? Bo na livescorach nba wczesniej byly wyniki niz na video, ale testowalem tylko darmowe wersje, wiec moze tylko wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 lag jest cały czas kilka albo nawet kilkanaście sekund także dla mnie to przekreśla możliwość zakupu (raczej wtedy bez sensu pisać na czacie albo patrzeć na livescory jak napisałeś bo już wszystko wiesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Marudzicie, odpala się na fullscreen, a staty się sprawdza w przerwach między kwartami :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 lag jest cały czas kilka albo nawet kilkanaście sekund także dla mnie to przekreśla możliwość zakupu (raczej wtedy bez sensu pisać na czacie albo patrzeć na livescory jak napisałeś bo już wszystko wiesz) serio? rozpatrujesz zasasdność całego ILP poprzez możliwość pisania na czacie? ja tam bym olał czata i oglądał mecz w spokoju zresztą, pisać możesz w timeoutach. chyba, że na żywo lubisz dyskutować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na żywo to idziesz do "ale jazda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) serio? rozpatrujesz zasasdność całego ILP poprzez możliwość pisania na czacie? oczywiście jakoś mniej emocjonujące jest dla mnie oglądanie meczu samotnie, a na czacie zawsze to jakaś grupa nie jakoś nadal nie mogę znaleźć nikogo kto chciałby zarywać nocki na oglądanie meczów, nawet z LP... -- Poza tym naprawdę tak trudno by było im zrobić league pass naprawdę na żywo? Bez obsuwy? Czym to jest w ogóle spowodowane, przecież na streamach typu feed2all jest prawie brak przerwy Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez ncmpcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ale na jakim czacie chcesz pisać jednocześnie oglądając mecz? Chyba jedynie na tych z livestreamów, gdzie masz na jednym ekranie obraz i czat, ale wtedy ograniczasz się do oglądania meczu w małym okienku, co niekoniecznie jest fajne. btw. Narzekacie na NBA League Pass, a tymczasem NFL Game Pass kosztuje 130 dolarów bez PO i 200 dolarów z PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 nie na naszej stronie chicago (polskiej) jest zawsze czat w czasie meczu i tam piszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 nie na naszej stronie chicago (polskiej) jest zawsze czat w czasie meczu i tam piszemy Na waszej polskiej stronie jest livestream i obok czat? Bo jeśli nie to musisz mieć 2 komputery. Na jednym monitorze nie da się jednocześnie pisać i oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 może i się da, co kto lubi. duży monitor, mecz na 3/4, a w rogu okno z czatem? tak czy siak, nie wiem dlaczego mają opóźnienie. strzelam, że jest znacznie taniej w sensie sprzętu, jeśli mogą sobie pozwolić na te kilkanaście sekund. być może by im się nie zwróciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A może takie są po prostu wymagania prawne? Z technicznego punktu widzenia te mecze nie lecą live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomMeGusta Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W dzień draftu nabyłem subskrybcję NBA TV, ale nie mam pojęcia, jak ją anulować, przez co straciłem już 40zł. Ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W dzień draftu nabyłem subskrybcję NBA TV, ale nie mam pojęcia, jak ją anulować, przez co straciłem już 40zł. Ktoś wie? Najlepiej napisać do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na waszej polskiej stronie jest livestream i obok czat? Bo jeśli nie to musisz mieć 2 komputery. Na jednym monitorze nie da się jednocześnie pisać i oglądać... jakoś sobie radzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 na stronie podana jest informacja ze od 2 wrzesnia bedzie mozliwosc nabycia subskrypcji na nowy sezon, wiec pewnie dotychczasowi subskrynenci dostana moze wiadomosc z jakims kodem promocyjnym. Kolejna sprawa to czy aktualna subskrypcja do tego czasu wygasnie (calosc/miesieczna), czyli nie beda pobierane juz oplaty, a ja po prostu wybieram okreslona opcje na nowo? Bo jak sie podobno nie wybierze do jakiegos terminu to podobno samo sie nam wybierze na nowy sezon, i trzeba rezygnowac, ale nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) na Polske 474 zł wersja tańsza ( to chyba tyle co było czyli koło 150 usd) w tym roku ceny są w walutach narodowych Edytowane 2 Września 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) o lol, a na Litwę mam za ~370 zł. Ciekawe co będzie jak zapłacę polską kartą.. W helpie jest napisane, że opłaty będą naliczane w dolarach. Ciekawe, czy brak aktualizacji, czy faktycznie tak będzie, a przeliczenie jest tylko szacunkowe. Edytowane 2 Września 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 hmm ja mam nadal aktywna subskrypcje miesieczna, czyli co nie mam wybierac nowej? Zostawic jak jest? ROk temu stara wygasla i mozna bylo wybrac nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi