Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Hi

Thank you for your inquiry 

As per your request your NBA subscription has been cancelled and you will no longer be charged your last active date will be 7/12/2014. Please enjoy the remainder of your subscription. Feel free to contact us if you have any additional questions 

Thank you.

Haha, na początku pomyślałem, że dopiero w grudniu Ci to wyłączą xd

Ale no dobrze się skończyło. I polecam pojedynczą płatność. Oby na następny sezon można będzie znowu kupić przez indyjskie proxy za 109$ :-D

Zapłaciłeś 100$ za cały sezon? Musiałeś zmieniać za każdym razem gdy oglądałeś na indyjskie proxy? LP premium czy zwykły?

Ej no xd. Wystarczy przy kupnie wejść przez proxy, potem normalnie wchodzić. Przecież można używać league passa gdzie się chce.

A z cenami w różnych krajach jest grubo. Można naprawdę zaoszczędzić.

Jak będę kupować to posprawdzam proxy i dam znać gdzie jest najtaniej :-D

Autokorekta FTW, NBA lasagne pass xd

House, zwykły. Nie mam czasu na oglądanie NBA TV, czy meczów retro... Chociaż na wakacje to nie jest zła opcja. Zobaczymy jak juz ceny podadzą.

Edytowane przez DedeRR

ten numer z kupnem przez inny kraj już chyba w tym roku nie przejdzie, ale zobaczymy , bo ujednolicili ceny na wszystkie rynki. A ostatnio dostałem ankiete z ilu krajów oglądam LeaguePass - ktoś się nad tym zastanawia co z tym zrobić. Oni to dostrzegają , że ludzie sobie społeczności zakładają i się dzielą kontami na cały świat i zniżki sobie robią - nie wiadomo jak długo będą to tolerować. Podejrzewam, że ten czas już dobiegł końca, ale może się mylę.

Nie no, możliwość oglądania z kilku miejsc na pewno będzie. Nie wyobrażam sobie, bym mógł tylko na stancji oglądać NBA przez League Passa, a w domu tylko z komentarzem Michałowskiego na C+

A sam obstawiam równe 150$ za zwykłego i 200$ za premium.

Czyli na start ceny będą 135$ i 170$ bo pewnie dadzą te kody zniżkowe.

Edytowane przez DedeRR

• 4 tygodnie później...

Witajcie. Odkopuję, bo mam parę pytań do ogarniętych w temacie, a w tym roku chcę po raz pierwszy zakupić League Passa.

1) Planuję kupić subskrybcję na cały sezon i PO, tak aby zapłacić raz i mieć wszystko z głowy. Czy jest taka możliwość? Tak, aby np. nie pobierało mi co miesiąc pieniędzy i żebym nie musiał niczego pisać, żeby przerwać subskrybcje.

2) Czy można za LP zapłacić zwykłym przelewem?  Czy trzeba przez paypalla (którego nie posiadam), czy inne tego typu rzeczy.

3) Czy obecnie dalej jest tak, że w różnych krajach są różne ceny? Bo obecnie jestem w Danii, i czy na przykład, nie jest tak, że bardziej będzie mi się opłacało kupić, gdy będę w Polsce?

4) Kiedy najbardziej opłaca się zamówić LP? Długo przed sezonem? Bo szukałem obecnie i jest tylko oferta z poprzedniego roku. Wiadomo kiedy może pojawić się ta na przyszły sezon?

Z góry dzięki.