STF1938 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Pewnie, już wysyłam hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ? Jak nie masz drewnianego komputera, to będzie śmigało na najwyższej jakości obrazu. Nowa promocja - 240 zł za końcówkę reg. season + PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF1938 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 opłaca sie ? moglby ktos mi podeslac screeny jak wyglada obraz na róznych jakosciach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ? ja mam neo 10Mb obejrzałem tak na oko +100 meczów i nie narzekam,większych niedogodności nie doświadczyłem,ale po pierwsze nie jestem jakoś mega wymagający,a po drugie oglądam mecze z odtworzenia więc nie wiem jak w godzinach szczytu LP się zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) opłaca sie ? moglby ktos mi podeslac screeny jak wyglada obraz na róznych jakosciach ? koleś po prostu chce przejąć czyjeś konto., wpisać swojego maila i oglądać za free, Wiem to bo chciałem mu dać test i nie chciał, bo chciałem mieć jego dane w przypadku kradzieży. Edytowane 15 Marca 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF1938 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 alecotojest - i co jakbys mial dane przyjechal byś mnie bic czy poszedł bys sie poskarzyc na komende ? czy poprostu piszesz to by mnie oczernic w oczach innych uzytkowników bo po ludzku nie dogadalismy sie ? bez odbioru, nie odpisuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Przypomnialy mi sie stare, dobre czasy jak z kumplami wyludzalismy od gowniarzy hasla do ich postacii z Tibii, jacy byli zdziwieni gdy sie okazalo ze ich postacie sa gole i zdegradowane o te kilka poziomow heh. Pewnie user z mojego pokolenia, piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF1938 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 hehe niech wyłudzic od nikogo nic nie kazdy to złodziej i kręt ! Pozdro dla normalnych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) hehe niech wyłudzic od nikogo nic nie kazdy to złodziej i kręt ! Pozdro dla normalnych Normalnych czyli naiwnych, wiesz ja każdemu na allegro padaje swoje dane jak coś ode mnie kupuje i nie widzę z tym problemu, nie mieliśmy się w czym dogadywać , bo ty chciałeś tylko hasła do konta i nie interesowała cię żadna dyskusja na ten temat. Na zaufanie trzeba sobie zasłużyć. Edytowane 19 Marca 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Panowie jaka jest cena w zlotowkach na wykupienie LP na ten moment? Wyspiarze zycza sobie 70 funtow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Panowie jaka jest cena w zlotowkach na wykupienie LP na ten moment? Wyspiarze zycza sobie 70 funtow 241zł lub 338zł za Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To juz lepiej poczekac na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ile rok temu kosztowało LP na same PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cos w okolicach 100-120 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wczoraj się gdzieś natknąłem na kod 30% zniżki do końca RS i na PO, nie daję głowy że działa, jak ktoś jest zainteresowany to może zrobić risercz albo spróbować go wklepać - NBALPSAVE30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wczoraj się gdzieś natknąłem na kod 30% zniżki do końca RS i na PO, nie daję głowy że działa, jak ktoś jest zainteresowany to może zrobić risercz albo spróbować go wklepać - NBALPSAVE30 Ten kod przychodzi na skrzynkę mailową i jest ważny do 6 kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zapytam bo może ktoś jest zorientowany bardziej. Kilka postów wyżej pojawiło się info, że istnieje LP na samo PO. Nigdy z takiej zabawki nie korzystałem i chętnie bym przetestował to na zbliżającym się post season. Tylko teraz ciekawi mnie kiedy oni taką ofertę wrzucają - pamięta ktoś może z poprzednich lat? Bo zakładam, że nie jest to co teraz aktualnie wyświetla się na ich stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zachowaj spokój ;-) teraz od 19 kwietna do 21 będziesz miał darmowy trial potem za 177 PLN mozesz wykupić całość PO w tym o ile pamietam masz wtedy prawo do ogladania zaległych i wszystkich (!!!!) meczy z RS poczekaj do 21 kwietnia (koniec dnia - data amerykańska) i moze cena się zmieni na nizszą jeszcze ale IMO i tak warto kupić bo zapewne ze 30 meczy zapowiada się bardzo dobrze a to robi cenę jednostkową 5 PLN za 2 godziny niezłej rozrywki ;-) uwaga: jeżeli podejmiesz decyzję że rezygnujesz koniecznie przejdź przez proces odwołania freetriala bo jak to w handlu słowo free działa tylko przez 3 dni... potem sprytni sprzedawcy ściagaja środki od tych zapominialskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi