Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ?

Jak nie masz drewnianego komputera, to będzie śmigało na najwyższej jakości obrazu.

Nowa promocja - 240 zł za końcówkę reg. season + PO.

mogłby mi ktos na kilka godzin udostepnic LP, chcialbym sprawdzic jak bd wygladac na neo 10mb, oglada ktos na takim internecie ?

ja mam neo 10Mb  :redface-new: obejrzałem tak na oko +100 meczów i nie narzekam,większych niedogodności nie doświadczyłem,ale po pierwsze nie jestem jakoś mega wymagający,a po drugie oglądam mecze z odtworzenia więc nie wiem jak w godzinach szczytu LP się zachowuje ;)

opłaca sie ? moglby ktos mi podeslac screeny jak wyglada obraz na róznych jakosciach ?

koleś po prostu chce przejąć czyjeś konto., wpisać swojego maila i oglądać za free, Wiem to bo chciałem mu dać test i nie chciał, bo chciałem mieć jego dane w przypadku kradzieży.

Edytowane przez alecotojest

hehe niech wyłudzic od nikogo nic :smile: nie kazdy to złodziej i kręt ! Pozdro dla normalnych

Normalnych czyli naiwnych, wiesz ja każdemu na allegro padaje swoje dane jak coś ode mnie kupuje i nie widzę z tym problemu, nie mieliśmy się w czym dogadywać , bo ty chciałeś tylko hasła do konta i nie interesowała cię żadna dyskusja na ten temat. Na zaufanie trzeba sobie zasłużyć.

Edytowane przez alecotojest

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zapytam bo może ktoś jest zorientowany bardziej. Kilka postów wyżej pojawiło się info, że istnieje LP na samo PO. Nigdy z takiej zabawki nie korzystałem i chętnie bym przetestował to na zbliżającym się post season. Tylko teraz ciekawi mnie kiedy oni taką ofertę wrzucają - pamięta ktoś może z poprzednich lat? Bo zakładam, że nie jest to co teraz aktualnie wyświetla się na ich stronie.

Zachowaj spokój

;-)

teraz od 19 kwietna do 21 będziesz miał darmowy trial

potem za 177 PLN mozesz wykupić całość PO w tym o ile pamietam masz wtedy prawo do ogladania zaległych i wszystkich (!!!!) meczy z RS

poczekaj do 21 kwietnia (koniec dnia - data amerykańska)  i moze cena się zmieni na nizszą jeszcze ale IMO i tak warto kupić bo zapewne ze 30 meczy zapowiada się bardzo dobrze a to robi cenę jednostkową 5 PLN za 2 godziny niezłej rozrywki ;-)

uwaga: jeżeli podejmiesz decyzję że rezygnujesz koniecznie przejdź przez proces odwołania freetriala bo jak to w handlu słowo free działa tylko przez 3 dni... potem sprytni sprzedawcy ściagaja środki od tych zapominialskich