Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

nie no jest preseason regular i playoffs, allstar i nba tv w przypadku premium, ale moze pobieraja jeszcze przez wakacje;pp albo po prostu jest taniej o te kilka $ opcja miesieczna i tyle ;ppp trzeba sie jeszcze dowiedziec ... bo jednak chyba oplaca sie wybrac opcje miesieczna premium, a Wy co wybieracie? pozdr

Edytowane przez amaavel

no tak sa z PO wszystkie opcje oraz z Pre i allstar, ale czemu oplaty miesieczne sa tansze? zawsze bylo odwrotnie hmm np w nhl wychodzi po rowno, ale i tak chyba sie oplaca wziac premium bo jednak roznica nie jest duza a jeszcze mamy znizke, ten kod jest dostepny na poprzedniej stronie i dotyczy tez oplat miesiecznych

czyli juz wiadomo gdzie jest haczyk... nie da się anulować i płacisz pewnie też przez wakacje tak jak ktoś już pisał.

W każdym razie gdyby ktoś zapytał się w końcu supportu to byłoby fajnie. ;)

- - - Updated - - -

Provided that automatic renewals are allowed in your country, we will inform you by email before automatically renewing your service. We will also provide you with instructions on how you may cancel the service. You must cancel the service before the renewal date to avoid being billed for the renewal.

W sumie to głupi jestem, bo wiadomo, że musi się dać anulować.

cena nie bedzie wieksza, jak uzyjesz kodu promocyjnego to dziala on rowniez przy opcji miesiecznej i bedzie to 3$ taniej, a jezeli chodzi o rezygnacje to mozna zrezygnowac jedynie przy opcji miesiecznej wtedy za kolejna czesc sezonu juz nie pobieraja oplat i wystarczy wyslac email do supportu, tak bylo raczej do tej pory, a co do tej oplaty miesiecznej to chyba pobieraja przez 12 miesiecy ale nie wiem nikt mi z supportu nie odpisal ;//// moze wiecej cos wiecie?

Po wejściu na stronę przez amerykańskie proxy można sobie sprawdzić ofertę na ichniejszy rynek i jest tam wyraźnie podkreślone ile jest tych opłat:

5 Installments of: $42.99 za mecze 30 drużyn

5 Installments of: $28.99 za mecze 5 drużyn

Jakim więc cudem ofera międzynarodowa miałaby być o tyle tańsza? Jak dla mnie to jest celowe robienie ludzi w wała i specjalnie ukrywają szczegóły miesięcznych opłat. Oczywiście w FAQ nie znajdziesz takiego pytania, mimo iż założe się, że jest najczęściej zadawane. Odopowiedzi na swojego maila również nie dostałem.

czyli w nawiazaniu do postu dannyego u nas pobieraja przez 12 miesiecy 17,99 za premium a w usa jest to podzielna na 5 rat dlatego cena jest wieksza, oczywiscie jezeli chodzi o premium mamy 15% znizki to wyjdzie 15$ miesiecznie razem z nba tv i komentarzem do wyboru, ale teraz mam pytanie jezeli chodzi o rezygnacje np w przyszlosci wystarczy mail do supportu ze rezygnuje i nie ma problemu? i tak dotyczy to opcji miesiecznej bo tak to przepada ...

Heh, widze, ze nie tylko ja mam z tym zagwozdke - zawsze przeciez miesieczne platnosci byly drozsze, kupowalo sie z gory za sezon i z glowy. A tutaj mamy odwrotnie... Imho musi byc jakis haczyk, bo to przeciez nie ma sensu. Pewnie albo z automatu beda przedluzali subskrypcje na kazdy kolejny miesiac i to byc moze juz od dzis do czerwca, co da 10 miesiecy i podobny koszt, albo stawka bedzie rosla z miesiaca na miesiac, w tym osobne pakiety na PO i byc moze finaly i sumarycznie wyjdzie drozej.

cos mi sie wydaje, ze pakiet roczny nie moze wyjsc drozej i chyba taki kupie - cos czuje, ze nie przeplace.

Na razie w kazdym razie tez wyslalem im maila z opisem nielogicznosci tej oferty i zobaczymy, czy mi sie poszczesci z uzyskaniem odpowiedzi.

Edytowane przez Greg00

jezeli ktos uzyska odpowiedz co i jak niech da znac bo ja takze czekam, ale po podliczeniu wszystkiego wychodzi ze oplata bedzie pobierana przez 12 miesiecy i wtedy sie zgadza i wychodzi troszke drozej niz calosc od razu, a co do rezygnacji to pewnie mozna zrezygnowac dopiero po zakonczeniu sezonu przez rozpoczeciem nowego wysylajac email do supportu o rezygnacji (bo u nas to przedluzenie automatyczne o ktorym pisze na stronie chyba nie dziala i jak po sezonie nie kupimy nowej oferty to chyba nie ma problemu ale nie zaszkodzi jeszcze wyslac maila ze rezygnujemy bo jak cos wybierzemy to znowu na caly sezon)

Mam pytanie dotyczące nie LP, ale NBA TV live. Otóż w czerwcu wykupiłem NBA TV aby móc oglądać draft. Myślałem, że po miesiącu zostanie ono wyłączone, a jest dostępne do tej pory. Nie zauważyłem,zeby ściągało mi kasę (płaciłem przez paypal), ale boję się, żeby później nie okazało się, że mam jakieś długi. Choc z drugiej strony nie pamietam ile jeszcze miałem dokładnie kasy na paypalu. Jes w ogóle możliwość,żeby z konta paypal pobierało pieniądze? Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?