Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde nie mam drugiego kompa żeby to sprawdzić. Robiłem wszytko co kazali czyli cookies reinstalacja adobe czy to z enable cookies. Wciąż nie mogę oglądać powtórek z 27. Z 28 już mogę ale tylko pełny mecz condensed mi nie działają. Co za jaja. Takie rzeczy akurat w najważniejszym momencie sezonu ;|

• 3 tygodnie później...

a ja od paru dni nie mam LP.... Zmieniłem sobie hasło jakiś czas temu i teraz nie działa mi ani stare ani nowe. Mam info o zablokowaniu na czerwono konta i odblokowując mam potwierdzenie ze wysyłam prośbę o odblokowanie na zielono...i tu rodzi się problem bo stary adres mailowy na jakim postawiłem zakup konta jest już nieaktualny ( był firmowy) wiec nawet nie ma szans na wysłanie prośby o nowe hasło.....napisałem maila ze stronki LP i czekam....miał ktoś tak?

Mam pytanie: Zamówiłem league passa na resztę PO, wybrałem płatność paypalem, i wyswietla mi sie ostatni krok: confirmation. http://imgur.com/bTM0rAc , klikam... i przekierowuje mnie znowu na Billing & Payment Info. Co wiecej, klikając submit tym razem wyswietla mi sie error 404. I teraz za kazdym razem jak loguje sie na konto nba.com to wyswietla mi sie to okienko do ktorego podalem linka. Miał ktoś taki problem i wie jak go naprawić?

EDIT: już działa, co prawda nie wiem czemu, samo się naprawiło.

Jakby ktos chciał kupować teraz to można podać kod LP30OFF, dzieki ktoremu 30% mniej bedzie kosztowało.

Edytowane przez Domin0

Nie ma możliwości downloadu, tylko przez playera.

Czy logowanie się z dwóch IP równocześnie skutkuje zablokowaniem konta LP? Np. oglądam u siebie w domu na internecie stacjonarnym, a jednocześnie ktoś włącza sobie mecz z telefonu komórkowego korzystającego z internetu bezprzewodowego.

Nie albo są lagi albo kogoś z was wyrzuca. Sprawdzałem na 2 róznych ip i można było oglądać razem ,ale powtorke a mecz na zywo lagowało.

O to mi właśnie chodziło. Na żywo raczej trudno oglądać w tygodniu pracy.

Czyli rozumiem, że można oglądać płynnie powtórki z dwóch IP bez traktowania tego jak piracenie i blokowania konta przez LP?

Od dłuższego czasu szukam dobrego źródła meczów NBA, ale wszystko się posypało - torrenty zbyt duże, serwisy hostingowe ściągają wolno i od przyszłego sezonu chyba zainwestuje w LP, bo praktycznie nie mam jak oglądać spotkań po powrocie z pracy.

O to mi właśnie chodziło. Na żywo raczej trudno oglądać w tygodniu pracy.

Czyli rozumiem, że można oglądać płynnie powtórki z dwóch IP bez traktowania tego jak piracenie i blokowania konta przez LP?

Od dłuższego czasu szukam dobrego źródła meczów NBA, ale wszystko się posypało - torrenty zbyt duże, serwisy hostingowe ściągają wolno i od przyszłego sezonu chyba zainwestuje w LP, bo praktycznie nie mam jak oglądać spotkań po powrocie z pracy.

Ja oglądałem było ok ,ale jak zaczniesz coś robić to raz dwa cie wyrzuci można jeszcze oglądać tu http://nbatv.ru/

Mogą być lagi bo to tylko LP tam nawet na żywo bywają lagi ,ale raczej nie blokują konta ;D