Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

mi się łodbblokowało i nadrobiłem zaległości z nocy......patrząc tak w kwestii cena za jakość to z tym LP nie jest żle bo za niewielkie pieniądze ( dwie flaszki w knajpie czegoś mocnego?) ma sie dostęp do wszystkich meczy

krytykować nie ma co mimo czasem jakiegoś problemu a i prawdziwy fan tyle kasy na PO powinien wysupłać no chyba że przegrywa w zakładach stawiajac na suns np.

opłacać, może i się opłaca, ale ja zdecydowanie wolałem to starsze ILP, to które było jako pierwsze... Teraz mimo, że kompa i neta mam dobrego to bywa niestabilnie, jakość też pozostawia wiele do życzenia, 'prawdziwe' HD to to nie jest. Poza tym jest jeszcze wiele miejsca na usprawnienia, chociażby wybór stacji która przeprowadza transmisje. W tym sezonie dostawałem szału słuchając co mecz o tym co jest nie tak z Lakers i Howardem po kolei od panów komentatorów z poszczególnych miast ;) Tym bardziej że nie jest to życzenie z kosmosu bo ligpasowy odpowiednik w NHL posiada taką opcję

Oglądałem i polecam.

Co prawda nigdy się nie bawiłem w goldy, ale wykupiłem ostatnio na 48h przetestowałem i jestem pod wrażeniem :) Na lapku strasznie mi klatki spadają i jakość jednak nie była zadowalająca. Na xboxie przy dobrym tv szczęka opada :) Zastanawiam się tylko jak to będzie grało na live streamie. Jeszcze 10 lat i internet zastąpi tradycyjną tv

tomeczeg20 czy całe spotkanie miałeś w HD? Nie było żadnych problemów z jakością?

Czy ktoś próbwał płacić pre-paidem?

tomeczeg20 czy całe spotkanie miałeś w HD? Nie było żadnych problemów z jakością?

Czy ktoś próbwał płacić pre-paidem?

Hmmm czyste HD to nie było, ale na pewno jakość jest lepsza niż na pc. I tak jak mówiłem, transmisja jest płynna w przeciwieństwie do mojego lapka gdzie klatki strasznie spadają :/

dobrze, że się odblokowało, też dziś nadgonię.

mi tam do szczęścia HD nie jest potrzebne, jakość i tak jest dobra, nie trzeba mocarnego łącza, żeby w naprawdę dobrej jakości oglądać, jest adaprive stream, więc i na marnym wifi w macu można pooglądać

cena jest dobra, wszystkie mecze, na żywo i z odtworzenia, no-brainer. jak sobie przypomnę oglądanie z chińskich streamów to teraz jestem w siódmym niebie.

a problemów w sumie większych nie ma nigdy, teraz się coś zesrało, kiedyś miałem problemy z aplikacją na androidzie. ale programista też człowiek, nie ma co się czepiać ;)

Chciałbym tylko pokazać że da się dogadać z supportem NBA Game Time-

Greetings,

Thank you for your inquiry.

Your NBA Game Time subscription has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund.

Please let us know if you have additional questions.

Best regards,

NBA GAME TIME Support

Ticket Details