Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Masz kartę płatniczą czy kredytową/debetową?

Widzieliście to?

"If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending Apr 22 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on Apr 23 for USD$34.99. You may cancel at any time via My Account section."

Czyli rozumiem, że jak czegoś tam nie kliknę w My account to mi z automatu wezmą te 35 dolców? Łatwo się naciąć ;)

Masz kartę płatniczą czy kredytową/debetową?

Widzieliście to?

"If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending Apr 22 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on Apr 23 for USD$34.99. You may cancel at any time via My Account section."

Czyli rozumiem, że jak czegoś tam nie kliknę w My account to mi z automatu wezmą te 35 dolców? Łatwo się naciąć ;)

Najlepiej to już w poniedziałek rano zrezygnuj. Ostatnio jak był free trail to jakoś 6 godzin przed końcem obciążyli mi konto. Co prawda napisałem do supportu i załatwili to szybko, ale jednak człowiek był te kilka godzin zestresowany że kase wyrzucił w błoto przez przypadek.

Czy próbował ktoś ogłądać mecze przez League Pass na Xboxie 360?

Jakiś czas temu zrobili aplikację Game Time.

Oglądałem i polecam.

Co prawda nigdy się nie bawiłem w goldy, ale wykupiłem ostatnio na 48h przetestowałem i jestem pod wrażeniem :) Na lapku strasznie mi klatki spadają i jakość jednak nie była zadowalająca. Na xboxie przy dobrym tv szczęka opada :) Zastanawiam się tylko jak to będzie grało na live streamie. Jeszcze 10 lat i internet zastąpi tradycyjną tv

Nie kumam tego systemu, wywalają wielką reklamę, że darmowy LP przez 3 dni to wchodze przekonany, że bez filozofii obejrze mecze. Tymczasem wyskakuje konieczność rejestracji, podania danych + numerów kart, których wielokrotnie ludzie nie mają z adresami, telefonami i jeszcze na boku jest wpisek, że jak na czas nie klikne rezygnacji to mi ukradną 35 dolców. Kto wymyśla taki chory system?

Nie kumam tego systemu, wywalają wielką reklamę, że darmowy LP przez 3 dni to wchodze przekonany, że bez filozofii obejrze mecze. Tymczasem wyskakuje konieczność rejestracji, podania danych + numerów kart, których wielokrotnie ludzie nie mają z adresami, telefonami i jeszcze na boku jest wpisek, że jak na czas nie klikne rezygnacji to mi ukradną 35 dolców. Kto wymyśla taki chory system?

A co - ty sam jesteś chodząca fundacją charytatywną?