Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
Order Summary
Subtotal PLN 459.21
Discount PLN -108.00
Tax PLN 80.78
Total PLN 431.99

Nas tegoroczny LP Premimum kosztował dokładnie tyle jak wyżej. Oczywiście do podziału na trzech. Więc ponad 100 zł taniej, a niżeli to co pierwotnie chcieli skasować za kontynuację. Uważam, że to całkiem przyjemna kwota.

Jak to wygląda? Jeżeli rezygnujesz to masz szansę na większą zniżkę? Bo mam LP od 2 lat i zastanawiam się ile mogę wytargować. Proponują mi 400 tylko nie wiem czy za premium czy nie. Powinienem mieć wolne miejsce, ale to będę wiedział po 15.

14 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

wie ktoś czy jak kupię league pass'a poza granicami kraju (mieszkam aktualnie w Rumunii) to czy potem mogę z niego bez problemu korzystać w Polsce czy muszę się walić z jakimiś zmianami IP etc.?

Ja jak jechałem na wakacje do polski nie miałem nigdy problemu, a miałem holenderskie LP. Wg mnie dość logiczne , że posiadacz LP ma prawo jechać na wakacje albo w delegacje za granicę. 

Edytowane przez RonnieArtestics

15 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

wie ktoś czy jak kupię league pass'a poza granicami kraju (mieszkam aktualnie w Rumunii) to czy potem mogę z niego bez problemu korzystać w Polsce czy muszę się walić z jakimiś zmianami IP etc.?

Jasne że tak. Mnie LP kupiony w PL golił w przypadku każdego wyjazdu zagranicznego, za wyjątkiem Vietnamu. Ale to nie jest wina NBA, tylko  Victor-Charlie cenzurują internet i niektóre treści nie są dostępne. Od niedawna jeden namski kanał TV , puszcza wybrane mecze NBA "na żywo " , znaczy prawie bo transmisja jest z ośmiominutowym opóźnieniem. Przypominało mi to transmisje z meczów kadry Piechniczka na MŚ w Hiszpanii, też były lekko opóźnione , żeby cenzurze dać czas na  usunięcie niepożądanych treści 

Witam, jestem zainteresowany dołączeniem do subskrypcji ilp. Jeżeli ktoś ma jeszcze wolne miejsce to proszę pisać na priv. Dzięki.

I pytanie do forumowiczów, jak uzyskuje się rabat na ilp? Bo na początku września zrezygnowałem z ilp premium i nie dostałem żadnej propozycji jej odnowienia z rabatem.

Edytowane przez czarny81
Literówka

9 godzin temu, czarny81 napisał(a):

I pytanie do forumowiczów, jak uzyskuje się rabat na ilp? Bo na początku września zrezygnowałem z ilp premium i nie dostałem żadnej propozycji jej odnowienia z rabatem.

ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z forum e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %.

4 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z forum e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %.

Ha! No to ja jestem właśnie po pierwszej wiadomości odmawiającej przyznania rabatu ;) Dzięki za podpowiedź!