Tasma Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 u mnie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 U mnie zniżka na Premium, 15%, dzisiaj pobrali. Zniżka liczona od kwoty 539,99 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Cytat Order Summary Subtotal PLN 459.21 Discount PLN -108.00 Tax PLN 80.78 Total PLN 431.99 Nas tegoroczny LP Premimum kosztował dokładnie tyle jak wyżej. Oczywiście do podziału na trzech. Więc ponad 100 zł taniej, a niżeli to co pierwotnie chcieli skasować za kontynuację. Uważam, że to całkiem przyjemna kwota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 A u mnie po rabacie (15%) wyszło 458,99. Całkiem nieźle, bo o 21 zł mniej niż rok, ale nie mam pojęcia czemu raz dają 20%, a raz 15%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackmoon Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 (edytowane) Jest ktoś chętny do współdzielenia Premium passa ? (brakuje nam jednego), ewentualnie czy ktoś ma wolny jeden slot na nadchodzący miesiąc ? (już nieaktualne) Edytowane 14 Października 2024 przez mackmoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Jak to wygląda? Jeżeli rezygnujesz to masz szansę na większą zniżkę? Bo mam LP od 2 lat i zastanawiam się ile mogę wytargować. Proponują mi 400 tylko nie wiem czy za premium czy nie. Powinienem mieć wolne miejsce, ale to będę wiedział po 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Ma ktoś wolny slot i poszukuje chętnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 23 godziny temu, cwikson napisał(a): Ma ktoś wolny slot i poszukuje chętnego? Też byłbym chętny, gdyby ktoś miał wolne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Działają wam mecze z pre teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Działają wam mecze z pre teraz? Nie do końca jest tylko game recap i key highlights Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Siemka! Z racji, że "wykruszył się" nam trzeci szukam kogoś do kompletu na najwyższy pakiet NBA League Pass do podziału. Więcej info na PW więc piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 wie ktoś czy jak kupię league pass'a poza granicami kraju (mieszkam aktualnie w Rumunii) to czy potem mogę z niego bez problemu korzystać w Polsce czy muszę się walić z jakimiś zmianami IP etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) 14 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): wie ktoś czy jak kupię league pass'a poza granicami kraju (mieszkam aktualnie w Rumunii) to czy potem mogę z niego bez problemu korzystać w Polsce czy muszę się walić z jakimiś zmianami IP etc.? Ja jak jechałem na wakacje do polski nie miałem nigdy problemu, a miałem holenderskie LP. Wg mnie dość logiczne , że posiadacz LP ma prawo jechać na wakacje albo w delegacje za granicę. Edytowane 7 Października 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 15 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): wie ktoś czy jak kupię league pass'a poza granicami kraju (mieszkam aktualnie w Rumunii) to czy potem mogę z niego bez problemu korzystać w Polsce czy muszę się walić z jakimiś zmianami IP etc.? Jasne że tak. Mnie LP kupiony w PL golił w przypadku każdego wyjazdu zagranicznego, za wyjątkiem Vietnamu. Ale to nie jest wina NBA, tylko Victor-Charlie cenzurują internet i niektóre treści nie są dostępne. Od niedawna jeden namski kanał TV , puszcza wybrane mecze NBA "na żywo " , znaczy prawie bo transmisja jest z ośmiominutowym opóźnieniem. Przypominało mi to transmisje z meczów kadry Piechniczka na MŚ w Hiszpanii, też były lekko opóźnione , żeby cenzurze dać czas na usunięcie niepożądanych treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Potwierdzam co powyzej, LP kupiony w Polsce działał zarówno w unii jak i w Egipcie czy Turcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUTE Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Siemanko. Mamy jedno miejsce na leaguepass. Jak ktoś chętny to pisać priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Uważajcie, NBA stwierdziło, że mimo hide score będzie mówiło nam kto wygrał. Mam nadzieję, że to usuną do startu sezonu. Edytowane 11 Października 2024 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny81 Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Witam, jestem zainteresowany dołączeniem do subskrypcji ilp. Jeżeli ktoś ma jeszcze wolne miejsce to proszę pisać na priv. Dzięki. I pytanie do forumowiczów, jak uzyskuje się rabat na ilp? Bo na początku września zrezygnowałem z ilp premium i nie dostałem żadnej propozycji jej odnowienia z rabatem. Edytowane 11 Października 2024 przez czarny81 Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 9 godzin temu, czarny81 napisał(a): I pytanie do forumowiczów, jak uzyskuje się rabat na ilp? Bo na początku września zrezygnowałem z ilp premium i nie dostałem żadnej propozycji jej odnowienia z rabatem. ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z forum e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny81 Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 4 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z forum e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %. Ha! No to ja jestem właśnie po pierwszej wiadomości odmawiającej przyznania rabatu Dzięki za podpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi