LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 14 minut temu, ptak napisał: Mam androida w telewizorze. wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Od kiedy można skorzystać z tej promocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 3 godziny temu, Mich@lik napisał: Od kiedy można skorzystać z tej promocji? to nie promocja tylko z tego co rozumiem nowa cena dla wszystkich zainteresowanych jeśli nie można już teraz to na pewno na kilka tygodni przed startem rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 na razie nie ma możliwości kupna, pewnie niedługo się pojawi. Mogę się z kimś podzielić jak ktoś jest chętny bo LP kupuję od lat a taka cena jeśli będzie to faktycznie szkoda nie skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Jak zobaczyłem maila z ceną to aż zdębiałem. Przy obecnej sytuacji z cenami byłem gotowy na jakieś 700-800 zł. Bardzo miła niespodzianka. 29 sierpnia będzie sciagana kasa z konta, więc pewnie od wtedy nowi użytkownicy będą mogli kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Jak to wygląda? Wchodzę na stronę NBA,dochodzę do zakładki NBA league pass, wybieram opcje subscribe i płacę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Na razie nic takiego nie zrobisz bo nie ma jeszcze oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 U mnie już się pojawiła możliwość zakupu LP Premium za 479,99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Oooo. Zaraz to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Nie mogę kupić tylko ja mam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Ktos sprawdzal juz nowe aplikacje na iPhone i Apple TV? Jak probuje odpalic mecze z poprzedniego sezonu to wyskakuje mi blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Takie coś wyskakuje mi w odnowionej aplikacji. Już nie wiem co myśleć o tych cenach. Poczekam aż odnowi się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 NA Samsungu Smart TV aplikacja nadal nie dostepna z tego co widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 W dniu 21.09.2022 o 11:27, josiu napisał: Takie coś wyskakuje mi w odnowionej aplikacji. Już nie wiem co myśleć o tych cenach. Poczekam aż odnowi się automatycznie. Będą te ceny z maili, które rozsyłali, czyli te niższe od wrzuconych przez Ciebie - znajomy pytał bezpośrednio w supporcie i potwierdzili, że będzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Tak już jest zmienione w aplikacji na niższe ceny. Na początku się przestraszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajaszek Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Panowie jest ktoś chętny do wykupienia LP na dwie osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Fajna opcja doszła w tym roku dla tych którzy oglądają z odtworzenia, a mianowicie "all possesions", gdzie wycięte zostały przerwy w grze i mecz można zobaczyć w około 35 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 U mnie w aplikacji w "Subscription" widnieje cena 479.99 zł za zwykły NBA League Pass, nie premium. Muszę coś zmienić, aby mieć League Pass za 359,99 zł albo Premium za 479,99 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 ernie9005 u mnie było tak samo. Na wszelki wypadek anulowałem subsrypcję i wykupiłem "podstawową", bo nie wiem jakby to było gdyby automatycznie przedłużyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 5 godzin temu, josiu napisał: ernie9005 u mnie było tak samo. Na wszelki wypadek anulowałem subsrypcję i wykupiłem "podstawową", bo nie wiem jakby to było gdyby automatycznie przedłużyło. Na Probasket jest artykuł z którego wynika, że to pomyłka i obowiązują niższe ceny z maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi