andy13 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 A ja niezmiennie nie wiem, co Wy za problemy macie Nic nie zamula. Nowy, opcjonalny scoreboard jest bardzo fajny. Z tym hinduskim wałem to jest pewien minus, o którym pisał facet od zlotów fanów Bulls. W sumie to zgadzam się z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litk Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Cześć, jest gdzieś jakaś instrukcja z hindu wałem, bo jestem zielony w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 15 minut temu, litk napisał: Cześć, jest gdzieś jakaś instrukcja z hindu wałem, bo jestem zielony w temacie? Parę stron wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litk Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ej a przez paypal da się przewalutować na rupie indyjskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapski83 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witam wszystkich. Mam taki problem i może ktoś miał podobnie. Zakupiłem Nba League Pass na ten sezon (full pakiet). Oglądałem wczoraj dwa mecze z odtworzenia. Wszystko ładnie hula na 720HD ale po czasie obraz zaczyna przeskakiwać parę razy o kilka sekund po czym robi się czarny i nic nie można zrobić. W grę wchodzi tylko ponowne odpalenie meczu i przesunięcie suwaka w momencie, w którym się zacięło. Takie cudo zdarza się parę razy w ciągu meczu. Odtwarzam przez przeglądarkę Firefox. Czy pomoże zmiana przeglądarki? Zauważyłem też że mój lekko starawy PC strasznie buczy (chyba wentylatory nie dają rady, kurz itp.) . Czy to może także powodować w/w problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtre Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ogląda ktoś może NBA na ps4??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Mi LP nie ładuje na aplikacji NBA na androida ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jesteś z Indii? Mnie wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Czołem! Czy wczoraj mieliście problemy z LP podczas nocnej sesji meczów? Mi niby śmigało 720p ale od czasu do czasu wchodziły artefakty graficzne które uniemożliwiały ogladanie. Czasem też mecz stawał (po odświeżeniu strony śmigał znowu normalnie- tutaj protip- zauwazyłem że ogladanie z poslizgiem minuta do tyłu pozwala tego uniknąć). Generalnie wyglądało to na problemy LP nie mojego netu ale chciałbym potwierdzić. PS. LP za PLN nie z krainy curry, żeby wykluczyć pytania o to EDIT Mam też wrażenie, że więcej problemów było jeśli wybierałem alternatywny komentarz, a mniej na domyślnym (examplum- prawie nie występowały na komentarzu PHI lub POR, nasilały się przy wyborze komentarza ESPN) Edytowane 24 Października 2019 przez z8k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 godzinę temu, andy13 napisał: Jesteś z Indii? Mnie wszystko śmiga. Tak z Indii jestem, na laptopie działa a na androidzie nie może załadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Czy znacie jakiś kanał na youtube z meczami z tego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Oj na YT sobie nie obejrzysz całego meczu to trochę przeginka by była Natomiast są kanały które regularnie dają długie hajlajty (takie po 10-15 minut)- łatwo znaleźć, wystarczy wpisać o jaki mecz Ci chodzi. Edytowane 24 Października 2019 przez z8k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariop28 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Super sprawa takie indyjskie Nbs League Pass.. Nie wiem czy w poprzednich sezonach też była taka cena i dlaczego na NFL czy NHL nie ma prawie wcale taniej... Ta cena to kosmos... 20 razy taniej A jeszcze do tego wystarczy się tylko połączyć przez VPN na INDIE ale potem je wyłączyć i nie mamy nic wolniej czy też buforowania.. Korzystam z boxa android nvidia tv shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) W dniu 24.10.2019 o 13:22, z8k napisał: Czołem! Czy wczoraj mieliście problemy z LP podczas nocnej sesji meczów? Mi niby śmigało 720p ale od czasu do czasu wchodziły artefakty graficzne które uniemożliwiały ogladanie. Czasem też mecz stawał (po odświeżeniu strony śmigał znowu normalnie- tutaj protip- zauwazyłem że ogladanie z poslizgiem minuta do tyłu pozwala tego uniknąć). Generalnie wyglądało to na problemy LP nie mojego netu ale chciałbym potwierdzić. PS. LP za PLN nie z krainy curry, żeby wykluczyć pytania o to EDIT Mam też wrażenie, że więcej problemów było jeśli wybierałem alternatywny komentarz, a mniej na domyślnym (examplum- prawie nie występowały na komentarzu PHI lub POR, nasilały się przy wyborze komentarza ESPN) Ja też miałem takie zjawisko jak ty , ale rozbudowywałem laptopa i przeżyłem szok - otóż chodzi tutaj o dwie rzeczy po pierwsze sterowniki karty graficznej, po zaktualizowaniu ich i dodaniu ramu z 4gb do 12 gb i jeszcze dysk SSD - jakość obrazu skoczyła kilkakrotnie - z obrazu jak cię mogę zrobiło się cudo . W laptopie dell mam dedykowaną karte grafiki 2 gb, ale dopiero z nowymi driverami i ramemi dyskiem ssd skoczyła jakość obrazu na windows 10 i nie mam już artefaktów, Otóż na czystym windowsie 10 i samym chromie z LeaguePassem komp mi bierze 6gb ramu bez LP 4gb ramu. Jakoś mocno poszły do góry te wymagania sprzętowe. Teraz ta jakość obrazu to już jest lepsza niż z naszej tv sat.Szybki dysk też potrzeby , bo przesyłają fragmenty po kilka kilo Edytowane 28 Października 2019 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika96 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 hej, nie wiecie czy jest gdzieś w LP możliwość zmiany widoku boiska? w tej chwili jak oglądam to mam jakiś dziwny obraz ze zbliżeniem zawodnika z piłką i dopiero gdy on rzuca to jest oddalenie na większy kawałek boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 "preferowany stream" sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 @Mika96, brzmi jakbyś miał włączony Mobile view. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika96 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 faktycznie, dzięki. mam mobile view preferowany na apce i tak leci przez chromecasta na tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuspl Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Witam panowie. Wczoraj aktywowałem lp, game choice, jednak znalazłem to forum i bardziej opłaca się na mecze zostać hindusem napisałem maila, dali instrukcje anulowania subskrypcji, musiałem zrobić to w iTunes Store nad App Store, na samym dole jest anulowanie subskrypcji, okej. Jednak ciagle mam ta subskrypcje, rodzi się pytanie, czy to na ten tydzień próbny? Potem automatycznie się anuluje? Jeżeli tak to wchodzac w zakładkę w aplikacji watch live games wyskakuje mi okienko: You account has already subscribed to game choice. For further actions to this subscription, Please contact customer service. O co w tym chodzi? Edytowane 3 Listopada 2019 przez Michuspl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 O ile pamietam zawsze w imię zarobku nic się nie odznacza i trzeba było pamiętać aby odpiąć subskrypcje. W razie wątpliwości zawsze trzeba założyć ze od końca free trial naliczają całość wiec pilnuj terminu wypowiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi