mawe Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Kolejne darmowe okno LP, tym razem do 19 marca. Może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Wiem, że wątek pewnie przewijał się milion razy ale tak na szybko nie mogę znaleźć. Czy po podpięciu karty i skorzystaniu z darmowego okresu próbnego należy od razu kartę „odpiąć” i anulować subskrypcje tak by po tygodniu nie została pobrana żadna opłata (w międzyczasie będziemy mogli przez tydzień korzystać), czy trzeba czekać do ostatniego dnia Triala i wtedy wszystko „odłączyć” od konta? Edytowane 15 Marca 2019 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Karty wcale nie trzeba odłączać, ja zawsze tylko anuluje subskrypcje i robię to ostatniego dnia. Nie wiem czy jak anulujesz wcześniej to subskrypcja będzie aktywna do końca darmowego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Karty wcale nie trzeba odłączać, ja zawsze tylko anuluje subskrypcje i robię to ostatniego dnia. Nie wiem czy jak anulujesz wcześniej to subskrypcja będzie aktywna do końca darmowego okresu. Czyli kartę zostawiasz i jak pojawia się kolejny darmowy okres to po prostu aktywujesz go na tym samym koncie i wyłączasz subskrypcje ostatniego dnia tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Czyli kartę zostawiasz i jak pojawia się kolejny darmowy okres to po prostu aktywujesz go na tym samym koncie i wyłączasz subskrypcje ostatniego dnia tak? Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Z marzeń z League Passem to przy trybie bez spoilerowania wyników w transmisji mogłoby też nie być scoreboardów innych meczów, chociaż w tych Playoffs. Oglądam Thunder - Blazers i ciągle w rogu wynik Pacers - Boston, jak zmieniłem kolejność to na ABC też ciągle wynik drugiego meczu. O ile live ma to sens, bo można się na crunch przenieść etc., to już oglądając "po europejsku" zabija mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy LP oferuje summer league za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W ramach abonamentu tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mam jeszcze aktywną roczną subskrypcje (chyba piątą z rzędu) i właśnie wpadłem na pomysł, żeby obejrzeć jakiś stary mecz. O ile tez z sezonu 2018/2019 mogę oglądać, to przy starszych spotkaniach pojawia się Buy Game za jedyne 18,99 USD. Też tak macie czy coś mi się z kontem posrało? Ze dwa tygodnie temu oglądałem mecz z 2015 roku i nie było żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ze 2 tygodnie temu? Z tego co wiem od października mecze z poprzednich sezonów nie są już dostępne w LP. Wcześniej można było oglądać 5 ostatnich sezonów, teraz tylko bieżący/ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Niestety potwierdzam. Co więcej, nawet jeśli miało się kiedyś wykupiony pojedyncze mecze, to one również przepadają. Ja będę o tym pisał w corocznej ankiecie LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 pytanko do speców od league pass. da się podzielic lp na dwie osoby ? ogladac w tym samym czasie z dwoch urzadzen/IP ? a jak nie to chociaz w roznym czasie ?? chcialem sie z bratem zlozyc na LP w tym roku jesli jest taka opcja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Na jednym koncie dwa IP się nie da, niedawno był myk z PS4, ale został załatany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nawet w rożnym czasie nie można oglądać ? Z dwóch adresów IP? To dziwne. Co jak jesteś w podróży a masz wykupione lp, nie możesz oglądać ? Albo pomieszkujesz u dziewczyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 nie no w różnym czasie można na lajcie, skąd chcesz i gdzie chcesz, myślałem, że chcecie czasem w tej samej chwili oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Tak tez chciałem ale może starczy i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koro Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ktoś wie w jakiej walucie opłaca się najbardziej płacić za league passa w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Cześć, czy ktoś z Was ogląda league pass na telewizorze bez podłączania się do TV kablem przez laptop (czyli łączenie z league pass bezpośrednio przez telewizor)? Jeśli tak, chętnie dowiem się jaki to model telewizora. Prośba o odpowiedzi tylko osoby, które rzeczywiście tak regularnie korzystają (na niektórych Smart TV jest to bardzo nieporęczne, na innych wręcz niemożliwe). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja w ubiegłym sezonie oglądałem na telewizorze Sony. Normalnie pobrałem apke nba ze sklepu i działało. Zdarzały się czasem drobne problemy typu że coś się wieszalo ale to były raczej kwestie związane z chwilowym brakiem dostępu do WiFi. Generalnie działała bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picobello Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 godzinę temu, Behemot napisał: Cześć, czy ktoś z Was ogląda league pass na telewizorze bez podłączania się do TV kablem przez laptop (czyli łączenie z league pass bezpośrednio przez telewizor)? Jeśli tak, chętnie dowiem się jaki to model telewizora. Prośba o odpowiedzi tylko osoby, które rzeczywiście tak regularnie korzystają (na niektórych Smart TV jest to bardzo nieporęczne, na innych wręcz niemożliwe). Z góry dzięki. Sony z AndoridTV ma w apkę NBA lp lub z telefonu przez chromecasta (sony ma wbudowany chromecast) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi