Vince_Carter Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Siema ! Chciałem w tym roku pierwszy raz wykupić LP i mam problem. wyświetla mi się taki komunikat : *** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support. Wszystko wpisałem poprawnie , trawa na koncie jest więc nie wiem o co chodzi... Edytowane 19 Października 2017 przez Vince_Carter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Jakość z odtworzenia bardzo fajna. Ciekawe czy wszystkie mecze będą tak ładnie wyglądać. Pytanie gdzie można obejrzeć mecze nba w jakości HD(powtórki) http://nbahd.net Łap Edytowane 19 Października 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 U r my hero bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 czy to wam działa jak macie LP: http://www.nba.com/video/classicgames#/ ? mi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jak macie wolne 700 zł to polecam zakup Apple TV. Piknie, płynnie, przewijanie interwał 10 sec, prądu żre max 5W. Tak wygodnie mi się jeszcze nie oglądało. Mozna zatrzymać mecz, uśpić urządzenie, po przebudzeniu lecimy dalej. Jestem bardzo zadowolony. Najlepsze pod NBA LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jak macie wolne 700 zł to polecam zakup Apple TV. Piknie, płynnie, przewijanie interwał 10 sec, prądu żre max 5W. Tak wygodnie mi się jeszcze nie oglądało. Mozna zatrzymać mecz, uśpić urządzenie, po przebudzeniu lecimy dalej. Jestem bardzo zadowolony. Najlepsze pod NBA LP. Jest dedykowana apka ? Ta sama co na ios ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jest dedykowana apka ? Ta sama co na ios ? Jest, ale wygląda inaczej, dostosowana do Apple TV. Można tez zaoszczędzić i kupić 3 generacje i streamować z ios. Efekt jeśli chodzi o obraz to jest tak samo. 3 gen nie ma apek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jest, ale wygląda inaczej, dostosowana do Apple TV. Można tez zaoszczędzić i kupić 3 generacje i streamować z ios. Efekt jeśli chodzi o obraz to jest tak samo. 3 gen nie ma apek. Dzięki za info .. właśnie się mocno na tym zastanawiam ..w domu same sprzety apple a raspberry/kodi już mnie irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dzięki za info .. właśnie się mocno na tym zastanawiam ..w domu same sprzety apple a raspberry/kodi już mnie irytuje.Jeśli tak to będziesz zadowolony. Poza tym sporo można puścić z ajfona na TV przy niskim zużyciu baterii. Na przykład TVP sport, apka nie wspiera apple air ale w safari odpaliłem mecz na stronie TVP sport i jakość była świetna. Przez 2 godziny ubyło 10 % baterii na moim 4 letnim 5s. Na telefonie sterujesz wideo a za resztę odpowiada Apple TV. Jest również na Apple TV apka Eleven, EuroSport, oczywiście Netflix. Niebawem wchodzi Amazon Prime. Hbo go trzeba Apple airem ale działa bez zarzutu. Jedno co nie działa z winy operatora, to ncplus. Pilot bardzo fajny, można również sterować iPadem i iPhone. Długo się zastanawiałem, ale jak już kupiłem jeden to tydzień później do drugiego pokoju kupiłem następny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 wziąłem free trail, ale i tak NBA ściągnęło mi z karty 3,99. ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 wziąłem free trail, ale i tak NBA ściągnęło mi z karty 3,99. ktoś wie o co chodzi? Lorak spokojnie, większość e-płatności subskrypcyjnych czy płaconych z dołu blokuje na karcie minimalne środki np. 1 złotówkę, 1$ etc., aby zweryfikować kartę. Ten cash jest blokowany i później wraca normalnie na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 A jak wygląda przechodzenie na wyższe pakiety, jest jakiś problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Podpinam się pod pytanie kolegi wyżej . Obecnie mam pakiet na 8 spotkań na msc. Chcę pełną opcje , wystarczy napisać @ z prośba o zmianę subskrypcji na adres podany w zakładce mojego konta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Ja kiedyś kupiłem wyższy zwrócili mi różnice jak napisałem do nich. Na pewno nie ma problemu z paypalem, podaje się id transakcji. Nie wiem jak z kartą. Edytowane 22 Października 2017 przez BoredMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Ktoś miał taki problem? Nie mogę odpalić żadnego meczu z dzisiejszej nocy. Robię to na komputerze, na wszystkich innych urządzeniach jestem wylogowany Edytowane 23 Października 2017 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ktoś miał taki problem? Nie mogę odpalić żadnego meczu z dzisiejszej nocy. Robię to na komputerze, na wszystkich innych urządzeniach jestem wylogowany Wszyscy mają te problemy. Ja odpaliłem na innej przeglądarce i na razie działa, ale generalnie ten produkt nijak nie jest wart 65 zł/miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 tez tak czasami mam, pewnie maja jakies problemy techniczne na poczatku jak zrezygnowali z flasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Wydaje mi się, że problemy są związane z extra obciążeniem związanym z free trialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Jest na to patent. Wchodzicie na strone LP, klikacie free trial i dopiero wtedy sie logujecie i wybieracie Games.Wtedy nigdy nie ma tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 O 15:30 na XO nadal nie można obejrzeć Thunder z Wolves i męczę mecz na laptopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi