aress82 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wykupiłem LP - 8 meczy na msc. Tzw. Kredyty wykorzystuje na wybrane mecze, dobrze rozumiem ze mam możliwość oglądania wybranego już meczu kilkukrotnie bez strat kolejnych kredytów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nie widzę opcji wybrania jakości.. przenieśli gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Na komputerze mam wybór jakości po włączeniu meczu na pasku przewijania itd. w zębatce pojawia się wybór jakości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dokładnie, dodatkowo potwierdzam to co pisano wcześniej- jakość w porównaniu z poprzednimi sezonami lepsza, podłączyłem lapka do tv i była żyleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Co błędu zgłaszanego przez Barcalover, jeśli nie pomoże Wam wylogowanie z apki na telefonie (mi nie pomogło) to rozwiązanie jest takie: -wyczyścić cookies i wszystkie dane przeglądania z używanej przeglądarki- mi to pomogło, wszystko od razu zaczęło śmigać, -usunąć wszystkie urządzenia z zakładki my devices na swym profliu, potem można na nowo je dodawać- pomogło mojemu koledze. Dzięki! Rano najpierw wylogowałem się z apki na telefonie, usunąłem urządzenia z my devices i dalej nie działało. I nie pomyślałem o tym żeby wyczyścić cookies, teraz to zrobiiłem i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoKe Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Cześć. Mam pytanie, które dla Was pewnie będzie głupie. Otóż kupiłem wczoraj LP 8 spotkań w miesiącu. Przyszedł mi email z potwierdzeniem, ale nie mogę na stronie nigdzie znaleźć meczów do oglądania. Wydaje mi się, że muszę wpisać jeszcze jakiś kod aktywacyjny, ale nic takiego mi na email nie przyszło od wczoraj. O co chodzi? Czy ja po prostu jestem ślepy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A ja na żadnej z przeglądarek nie mogę przejść kroku: https://watch.nba.com/secure/subscription?sku=BLPCMONTHLY po kliknięciu sign up nic się nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 sprawdzales czy nie przyszla ci jakas zwrotka mailem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Mi na nowym kompue nie działało. Explorer wywaliłem a dałem chrome i zadziałało. Brakowało wtyczek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Mi na nowym kompue nie działało. Explorer wywaliłem a dałem chrome i zadziałało. Brakowało wtyczek??? edge, chrome, ffox nic nie działa ... nie wiem czy to na java nie chodzi ... a chyba nic z tego co mam nie obsługuje ... edit IE też nie działa mi mo odpalonej java Edytowane 18 Października 2017 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jakość z odtworzenia bardzo fajna. Ciekawe czy wszystkie mecze będą tak ładnie wyglądać. Pytanie gdzie można obejrzeć mecze nba w jakości HD(powtórki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 czy to wam działa jak macie LP: http://www.nba.com/video/classicgames#/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) edge, chrome, ffox nic nie działa ... nie wiem czy to na java nie chodzi ... a chyba nic z tego co mam nie obsługuje ... edit IE też nie działa mi mo odpalonej java Ogarnąłeś to?Bo mam ten sam problem. Pomogło zalogowanie się tam w prawym górnym rogu, zamiast po kliknięciu start trial, z tym że teraz zatrzymałem się na etapie complete purchase .Na telefonie też nie działa. Edytowane 18 Października 2017 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Konto założyłem z innego poziomu przez sign in i tam przeszedłem do płatności ... Ale znów nie śmiga... nie wiem ocb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Konto założyłem z innego poziomu przez sign in i tam przeszedłem do płatności ... Ale znów nie śmiga... nie wiem ocb... Dobra ogarnąłem. Rozwiązanie:Wchodzisz w swoje konto i tam ustawiasz i updatujesz swoją kartę, zapisujesz.Następnie wchodzisz w zakup LP gdzie masz już wszystkie dane od karty wpisane i podajesz tylko security code.W ten sposób przeszło u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Cześć. Mam pytanie, które dla Was pewnie będzie głupie. Otóż kupiłem wczoraj LP 8 spotkań w miesiącu. Przyszedł mi email z potwierdzeniem, ale nie mogę na stronie nigdzie znaleźć meczów do oglądania. Wydaje mi się, że muszę wpisać jeszcze jakiś kod aktywacyjny, ale nic takiego mi na email nie przyszło od wczoraj. O co chodzi? Czy ja po prostu jestem ślepy? Ja wybieram Games i wyświetla się lista meczy . Najeżdżam na któryś i pojawia sie znaczek Play. W oknie wyboru play są trzy opcje , wybieram pierwszy z prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 I wróciło wszystkim znane przycinanie. GJ once again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 i condensed tez nie dziala bo teraz jest w videos i jak sie wybierze to przenosi do mojego konta, bo pewnie trzeba byc zalogowanym, chociaz jestem zalogowany, ale video archives normalnie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jakość obrazu wydaje się być lepsza niż w ubiegłym roku, ale mam większe problemy z przewijaniem i przycinaniem. Wczoraj z odtworzenia zmęczyłem Boston, ale na Houston poległem, jakieś dziury kiedy zacina się obraz i nie sposób ich pominąć, cuda na kiju :| Próbowałem na dwóch przeglądarkach. Nie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Na konsolach jest spoko, choc Denver jeszcze nie przycieli i nie mozna wlaczyc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi