Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 czyli co jak nie anulowalem dzisiaj to juz mi hajsik potraci? i ile zaplace za zostawienie lp? tyle co ignazz pisales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kubbas to zależy co nacisnąłeś przy wyborze promocyjnego pakietu. Bo niby na wszystko można było kliknąć i było free lp, ale w zależności od pakietu będzie naliczona opłata. I tak za LP Monthly zapłacisz ok. 70 pln / za LP Premium Monthly ok. 90 pln Jeśli nie nacisnąłeś opcji monthly to radzę anulować bo pobierze Ci za pakiet, który kosztuje x razy drożej zarówno w przypadku regular i premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 tylko musze zrobic to anulowanie teraz czy moge po dzisiejszych meczach? czyli z tego co piszesz do konca po zaplace 90 zl za subskrypcje? jesli tak to moge z tym zyc wzialem opcje premium z nba tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Darmowe miały być pierwsze dwa dni więc powinieneś już anulować o ile nie jest za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 tylko musze zrobic to anulowanie teraz czy moge po dzisiejszych meczach? czyli z tego co piszesz do konca po zaplace 90 zl za subskrypcje? jesli tak to moge z tym zyc wzialem opcje premium z nba tv Jeśli wybrałeś LP Premium z płatnością miesięczną to zapłacisz po 90 zł za każdy miesiąc korzystania. Czyli zakładając, że finały skończą się do 18 czerwca i nie zapomnisz, aby od razu anulować subskrypcję to zapłacisz 180 pln za 2 miechy korzystania z LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A jak długo trwa dostęp jeśli wykupie za 299zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) A jak długo trwa dostęp jeśli wykupie za 299zł? w ubiegłych latach było to do począku kolejnego sezonu w okolicach września, gry przesezonowe to już kolejny sezon. Prawdopodobnie po zakończeniu pierwszej rundy playoff , albo w połowie drugiej będzie obniżka ceny, napewno będzie bo zawsze jest tylko nie wiadomo dokładnie kiedy - w obecnej sytuacji bardziej opłaca się wykupienie na 2 miesiące i anulowanie, bo wychodzi 90 x 2 = 180 PLN za to samo Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Korzysta ktoś z LP na ps3? Mam ten problem, że nijak nie mogę pozbyć się tego paska na którym przewija się mecz do przodu albo do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Czy istnieje możliwość odpalenia league passa w smart tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincentvega Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jasne, że tak. Wystarczy pobrać aplikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A jakieś konkrety? Na Samsungu widzę że adobe flash player działa i pewnie by śmigało bez problemu. Niestety ja posiadam LG i tu niestety jest kłopot bo brakuje wtyczki, która by obsługiwała league passa i nie da rady sobie po prostu flasha pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincentvega Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Oglądam na Sony Bravia, modelu nie znam. Działa bezproblemowo. Mieszkam w UK jeśli to ma jakieś znaczenie. Edytowane 4 Maja 2016 przez vincentvega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio22 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Cześć, mam pytanie, bo jestem zielony w tym temacie. Jeśli wykupiłbym pakiet NBA TV za 24zł miesięcznie, to będę mógł oglądać mecze PlayOffs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 moglbys, ale to chyba ze dwa na tydzien na nbatv pokazuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Cześć, mam pytanie, bo jestem zielony w tym temacie. Jeśli wykupiłbym pakiet NBA TV za 24zł miesięcznie, to będę mógł oglądać mecze PlayOffs? Nie mógłbyś, bo na nba tv lecą tylko skróty meczów playoff są to fragmenty 3 x po kilka minut z reklamami w środku. moglbys, ale to chyba ze dwa na tydzien na nbatv pokazuja Kiedyś może tak było teraz w tym sezonie nie ma nic z playoff poza skrótami - przejrzyj sobie program stacji w zakładce nba tv Edytowane 9 Maja 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio22 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Okej, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie mógłbyś, bo na nba tv lecą tylko skróty meczów playoff są to fragmenty 3 x po kilka minut z reklamami w środku. Kiedyś może tak było teraz w tym sezonie nie ma nic z playoff poza skrótami - przejrzyj sobie program stacji w zakładce nba tv w 1 rundzie było na NBA TV, ale na tym etapie rozgrywek juz chyba nie będzie w ogóle więc masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyrik Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam. Jestem nowy (mimo ze nie wiem jakim cudem mialem tu konto) i w sumie wszedlem zeby zadac jedno pytanie. Czy jest mozliwosc zeby ogladac mecz z jednego konta, na dwoch urzadzeniach, jedonczesnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Z tego co kojarzę to na dwóch różnych urządzeniach tak (np. smartfon + pc), natomiast na pewno nie ma możliwości oglądania 2x na takim samym urządzeniu (pc x pc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi