amaavel Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Holy, mogles sie zapytac czy po 4 listopada stara subskrypcja sama sie aktywuje dalej bo tak to nici z tycho kodow jak bedziemy mieli caly czas to dostepne/juz aktywowane, albo wtedy czy zrezygnowac i kupic na nowo, tez maja tam dziwne zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie ma kodów i nie będzie, przynajmniej oficjalnie .... na razie Greetings,There is no promotional code provided for the 2014/2015 NBA season to return subscribers, your current NBA Game Time subscription will auto renew on Nov. 5, 2014 at the discounted price.Best Regards,NBA GAME TIME Support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 no czyli z tego maila wychodzi na to, ze subskrypcja jaka mamy teraz zostanie aktywowana automatycznie rowniez na nowy sezon, niby po obnizonej cenie, wiec jak ktos chce zrezygnowac to niech to zrobi przed 4 listopada, wysylajac maila, bo do tego czasu podobno jest gratis, czyli nie trzeba nic wybierac na nowo, chyba ze ktos chce inna opcje wtedy j/w trzeba zrezygnowac i wybrac. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Proxy mozna zmienić tylko skąd wziąć działające? np z Filipin? Wypróbowałem już całą masę żeby sprawdzić czy działa i lipa. Darmowego nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Przed chwilą sprawdziłem, hola! działa na filipińskim proxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ile zaplaciles jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlix Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pojawiła się darmowa "paczka" na LP: "Preseason Free Preview Package: Global Games and Canada Series". Mam nadzieję, że jednak pojawią się kody promocyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To jest tak przemyślane, że kody pojawą się zapewne kilka dni po rozpoczęciu sezonu. Tak więc jakieś 90 proc. tych którzy będą chcieli LP zapłaci całą kwotę. Ja też zapewne będę w tym gronie bo preseason coraz bardziej mnie kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ta automatyczna zniżka dla przedłużających to 10%. Neulion pisze: If you visit http://watch.nba.com/nba/subscribe you will see the price offered to new NBA LEAGUE PASS subscribers. As a returning customer, you will receive a special discount of 10% off of the new subscriber price for your NBA LEAGUE PASS subscription for the 2014-2015 season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 promocja na płatny vpn za darmo : https://switchvpn.net/order kod zniżkowy 100% = 80F1DA1SIN kod zniżkowy działa tylko na zakup na miesiąc. Są indie z tanich krajów. Nie wiem jak to jest z odnowieniem , czy przedłuża się na kolejne miesiące , ale można zrezygnować przed upływem miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 lepiej użyć Holi w Chromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) To zależy do czego wykorzystujesz VPN jak korzystasz więcej to profesjonalny jest lepszy. A Hola za darmo ma limit dzienny i bardzo wolno działa , czasem nie łączy i nie ma protokołów bezpieczeństwa i szyfrowania danych przesyłanych.. Tyle w temacie. Edytowane 3 Października 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dobra, panowie. Mam to samo. W tej chwili pokazuje mi 479,99 za standard i 639,99 zł za premium. I teraz dwa pytania: 1) czy jeśli zleję kombinacje wszelkie i zdecyduję się na automatyczne przedłużenie, to wskoczy mi opcja premium, którą miałem w poprzednim sezonie? Chciałbym z niej zrezygnować na rzecz normalnego ILP. 2) Czy dla laika trudne jest to zmienienie proxy na czas dokładania do koszyka? Czy muszę zakładać wówczas nowe konto użytkownika? Kiedy najlepiej to zrobić? Tuż przed 4 listopada? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) 1) Logiczne jest to, że jeśli miałeś premium to pewnie będziesz miał premium . 2) Hola jest bardzo prosta. Co do zakładania nowego konta to nie możesz wykupić przez Indię mając wpisany adres Polska - system ci tego nie przyjmie. 3) Licxz się z konsekwencjami, że zablokują ci konto Paypal, konto NBA , kartę bankową za tranzakcje dokonaną z kartą z innego regionu lub dokonaną za pomocą proxy/VPN. Na niektórych serwisach już jest tak, że można kupić tylko na kartę z regionu zakupu. 4) i odrazu odpowiadam tym, którzy napiszą, że działało w zeszłym roku - w zeszłym może tak , a w tym niekoniecznie. Firmy ostro zabrały się za wyłapywanie oszustów i na przykład ORIGIN wyłącza konta tym co zakupili gry na inny region. To jest do wyłapania , bo karta nie pochodzi rejonu zakupu i jest zapisywany adres zakupu i widać , że to adres proxy. Edytowane 3 Października 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikor788 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W LP widać wyniki meczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W LP widać wyniki meczów? Jak nie chcesz widzieć to możesz wyłączyć wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikor788 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dzięki wielkie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 w zeszłym roku wykupiłem LP będąc na wirtualnej wycieczce w Brazylii. Miesięcznie pobierali ode mnie około 35 zł. z karty(10,99 usd). W tym roku sprawdziłem sporo serwerów vpn i wyszło, że muszę znowu jechać do Brazylii. 13,99usd miesięcznie. Inne tanie kraje - Indie, Filipiny mają podobną stawkę, lecz wolę uniknąć podwójnego przewalutowania. Moje pytanie czy ktoś z Was sprawdzał Argentynę,RPA lub Afganistan? Czytałem na anglojęzycznym forum, że te kraje są jeszcze tańsze, niestety ja nie znalazłem, żadnego darmowego vpn lub proxy by to zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) znalazłem darmowe proxy w Afganistanie i tam jest najtaniej 11,99 usd miesięcznie:) Ekwador podobnie Edytowane 5 Października 2014 przez medyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mam pytanie,a nie chce mi się przeszukiwać tematu ile dają zniżki za ten kod promocyjny,bo nie wiem czy warto czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi