alecotojest Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 według mnie to jest tak, że jeśli ktos brał dostęp miesięczny płatny co miesiąc to będzie tak płacił bez końca , a jeśli ktoś wybrał dostęp tylko do sezonu za określoną kwotę to pewnie już płacić nie będzie., bo wykupił za określoną kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 dobra to wytlumaczcie jak zrezygnowac bo ja mam miesieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To jest tak jak z okresami darmowymi na LP. Musisz im napisać maila z wypowiedzeniem. Dobrze, że zapłaciłem raz i mam LP na rok bez zbędnego pi******nia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ale na jaki adres mailowy? support nba com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Myślę że tak. Ewentualnie przez formularz w FAQ na watch.nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Hi Thank you for your inquiry As per your request your NBA subscription has been cancelled and you will no longer be charged your last active date will be 7/12/2014. Please enjoy the remainder of your subscription. Feel free to contact us if you have any additional questions Thank you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Haha, na początku pomyślałem, że dopiero w grudniu Ci to wyłączą xd Ale no dobrze się skończyło. I polecam pojedynczą płatność. Oby na następny sezon można będzie znowu kupić przez indyjskie proxy za 109$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wystarczy napisać do nich tyle: nba league pass cancel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 DedeRR. W jaki sposob to zrobiles ? Jak to wygladalo od strony technicznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Haha, na początku pomyślałem, że dopiero w grudniu Ci to wyłączą xd Ale no dobrze się skończyło. I polecam pojedynczą płatność. Oby na następny sezon można będzie znowu kupić przez indyjskie proxy za 109$ Zapłaciłeś 100$ za cały sezon? Musiałeś zmieniać za każdym razem gdy oglądałeś na indyjskie proxy? LP premium czy zwykły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 DedeRR. W jaki sposob to zrobiles ? Jak to wygladalo od strony technicznej ? może jest eunuchem i mieszka na przedmieściach Delhi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Ej no xd. Wystarczy przy kupnie wejść przez proxy, potem normalnie wchodzić. Przecież można używać league passa gdzie się chce. A z cenami w różnych krajach jest grubo. Można naprawdę zaoszczędzić. Jak będę kupować to posprawdzam proxy i dam znać gdzie jest najtaniej Autokorekta FTW, NBA lasagne pass xd House, zwykły. Nie mam czasu na oglądanie NBA TV, czy meczów retro... Chociaż na wakacje to nie jest zła opcja. Zobaczymy jak juz ceny podadzą. Edytowane 8 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kiedy mozna sie spodziewac cen ? Wrzesien czy szybciej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 ten numer z kupnem przez inny kraj już chyba w tym roku nie przejdzie, ale zobaczymy , bo ujednolicili ceny na wszystkie rynki. A ostatnio dostałem ankiete z ilu krajów oglądam LeaguePass - ktoś się nad tym zastanawia co z tym zrobić. Oni to dostrzegają , że ludzie sobie społeczności zakładają i się dzielą kontami na cały świat i zniżki sobie robią - nie wiadomo jak długo będą to tolerować. Podejrzewam, że ten czas już dobiegł końca, ale może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ach, nawet jeśli to trudno. Myślę że 150$ to dalej dobra cena za LP. Chyba już będę rok w rok kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Myślę, że nadal będzie możliwość oglądania z kilku miejsc na świecie bo jak by nie było dużo hamerykańców podróżuje po świecie. Natomiast jeśli ustawią jedną cenę dla wszystkich krajów to będzie duży kwas. Ile to wtedy wyjdzie? 200 dolców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Nie no, możliwość oglądania z kilku miejsc na pewno będzie. Nie wyobrażam sobie, bym mógł tylko na stancji oglądać NBA przez League Passa, a w domu tylko z komentarzem Michałowskiego na C+ A sam obstawiam równe 150$ za zwykłego i 200$ za premium. Czyli na start ceny będą 135$ i 170$ bo pewnie dadzą te kody zniżkowe. Edytowane 15 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wersja na androida i na desktop pc to dwie rozne opcje czy jak?? Bo wchodze w nba game time potem nba tv i league pass i pisze ze za rok oplata 25$... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie. To jest po prostu konto league pass, z którego możesz korzystać na czym tylko się da. Gamę Time lubi się wylogowywać. Jeśli chodzi o NBA league pass i NBA tv, to jest tak, że NBA tv jest tylko w wersji premium league pass'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witajcie. Odkopuję, bo mam parę pytań do ogarniętych w temacie, a w tym roku chcę po raz pierwszy zakupić League Passa. 1) Planuję kupić subskrybcję na cały sezon i PO, tak aby zapłacić raz i mieć wszystko z głowy. Czy jest taka możliwość? Tak, aby np. nie pobierało mi co miesiąc pieniędzy i żebym nie musiał niczego pisać, żeby przerwać subskrybcje. 2) Czy można za LP zapłacić zwykłym przelewem? Czy trzeba przez paypalla (którego nie posiadam), czy inne tego typu rzeczy. 3) Czy obecnie dalej jest tak, że w różnych krajach są różne ceny? Bo obecnie jestem w Danii, i czy na przykład, nie jest tak, że bardziej będzie mi się opłacało kupić, gdy będę w Polsce? 4) Kiedy najbardziej opłaca się zamówić LP? Długo przed sezonem? Bo szukałem obecnie i jest tylko oferta z poprzedniego roku. Wiadomo kiedy może pojawić się ta na przyszły sezon? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi