Kraso Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Da radę ogarnąć darmowy LP bez karty kredytowej? Nie Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxd Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 wiem, że trochę pytanie z dupy odbiegające od tematu, ale zna ktoś może strone gdzie można obejrzeć playoffy w jakiejś przyzwoitej jakości? chociażby 480p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Da radę ogarnąć darmowy LP bez karty kredytowej?Czy pozostają streamy? Da się. Z debetową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ja mam chyba zwykłą kartę płatniczą visa z bzwbk i wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy ktoś ma pomysł jak zlikwidować migotanie obrazu na full screenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Coś z rozdzielczością albo ilością klatek pokopane masz pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Chce wykorzystać free triala i mi nie kartę kredytową odrzuca. Ktoś ma pomysł dlaczego tak może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) ? W sensie jaką kartę masz? Musi byc debetowa co najmniej. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Mam normalną z synca. Kurdę, zostają torrenty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Mam normalną z synca. Kurdę, zostają torrenty :/ Mi też odrzucało kartę z synca. Później się pomyliłem i wziąłem bez triala i oczywiście zaakceptowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Chce wykorzystać free triala i mi nie kartę kredytową odrzuca. Ktoś ma pomysł dlaczego tak może być? może masz limity na karcie? mecze na ABC można w HD oglądać tutaj: http://www.ustvnow.com/ tylko trzeba się zarejestrować i skłamać, że jest się z USA, więc o ile nie kłóci się to z twoją moralnością, to możesz oglądać GSW-LAC nawet jeśli LP ci nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) jak ktoś chce zachować czyste sumienie to ABC bez rejestracji http://rnikko.com/gswlac01 Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 niskie klatki, uzywam niestety IE na windows rt, jestem zmuszony ogladac mecze na smartphonie. Jakies pomysly jak rozwiazac problem? filmy na youtubie chodza plynnie na najwyzszych rozdzielczosciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zapytaj na jakims forum komputerowym, bo tam są komputerowcy i pewnie znają odpowiedź na twoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Teraz sie centralnie zjebal i nie lyka nawet podstrony LP na nba.com. Sobie urzadzaja pierdolone triale, w zwiazku z czym nikt nie moze obejrzec meczy (na czele z ludzmi ktorzy oplacili im to gowno z gory za caly rok) bo nie potrafia debile zalatwic sensownych serwerow/bandwitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Domyślam się, że było to spowodowane podnieceniem z powodu zwycięstwa Atlanty. Niedzielni kibice włączyli LP i wszystko padło. Już działa na szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) skandalem jest to, że na LP widać wyniki. ktoś powinien za to beknąć ;] Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Toż to można sobie ustawić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 dlaczego data 19/04 na ekranie startowym po zalogowaniu jest nieaktywna ? gdzie mam wejść aby zobaczyć mecze z wczoraj/dzisiaj ? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 skandalem jest to, że na LP widać wyniki. ktoś powinien za to beknąć ;] Scores ON/OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi