Kraso Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zapytam bo może ktoś jest zorientowany bardziej. Kilka postów wyżej pojawiło się info, że istnieje LP na samo PO. Nigdy z takiej zabawki nie korzystałem i chętnie bym przetestował to na zbliżającym się post season. Tylko teraz ciekawi mnie kiedy oni taką ofertę wrzucają - pamięta ktoś może z poprzednich lat? Bo zakładam, że nie jest to co teraz aktualnie wyświetla się na ich stronie. Zawsze to się pojawiało na samym początku PO a potem była jeszcze jakaś obniżka po pierwszej rundzie bodajrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dostalem maila ze jest free trail i ceny spadly. Po ile w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 177zł i 257zł za Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przypuszczam, że na PO będą HD strimy, a na drugi dzień to już na bank, także nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Przypuszczam, że na PO będą HD strimy, a na drugi dzień to już na bank, także nie wiem czy warto. Tyle, że jakość tych stremów jest słaba nawet jak są w HD, ale to twój wybór i twoje pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 NBA LP w wersji na PC też nie grzeszy świetną jakością. W kulki sobie lecą, ciężkie siano płacone, a jakość gorsza niż 720p na YT. Dają 540p w formie 'HD', kpina, ale co zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 NBA LP w wersji na PC też nie grzeszy świetną jakością. W kulki sobie lecą, ciężkie siano płacone, a jakość gorsza niż 720p na YT. Dają 540p w formie 'HD', kpina, ale co zrobisz? Jakość i tak jest nieporównywalnie lepsza niż wszystkich streamów i nie musisz się martwić, że tego meczu który chcesz obejrzeć nie znajdziesz w dobrej jakości. Jak dla mnie za takie pieniądze warto wykupić NBA LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Czy ktoś orientuje się, czy będzie możliwość kupna pojedynczych spotkań? Kiedyś na pewno były po 3 dolary, teraz nie widzę takiej opcji na stronie LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 no właśnie to była najlepsza rzecz na LP, 3$ za jeden mecz można dać jak się chce obejrzeć komfortowo, a niekoniecznie ma się czas na codzienne oglądanie i płacenie za sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Oreintuje się ktoś jak jest z płatnością przez PayPal? W zeszłym roku tak płaciłem, ale w tym nie widzę takiej opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jest dostępna bo płaciłem przez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) no właśnie to była najlepsza rzecz na LP, 3$ za jeden mecz można dać jak się chce obejrzeć komfortowo, a niekoniecznie ma się czas na codzienne oglądanie i płacenie za sezon według mnie najlepszą ofertą jest kupno na cały sezon ,można przez kilka miesięcy ćwiczyć swój amerykański i mieć wspaniałe źródło rozrywki, jeśli ktoś pisze o złej jakości to trzeba nie korzystć z wi-fi tylko z kabla i mieć stosunkowo niski ping i szybkość netu - to nie wina NBA, że macie syfny obraz - ile razy można to pisać.Jak jest zły obraz to trzeba iść do dostawcy netu. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Oreintuje się ktoś jak jest z płatnością przez PayPal? W zeszłym roku tak płaciłem, ale w tym nie widzę takiej opcji... Jest dostępna , ale nie przy trialu - musisz wybrać ofertę standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A miał ktoś 60fps w LP na PC? Na Apple TV jest to możliwe, ale na PC jeszcze nie widziałem takiego zjawiska. Szkoda, że nie mam lepszego Internetu, bo 60fps robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja ogladalem zeszle playoffs na xboxie i moge smialo polecic, jakosc rewelacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ja wlasnie zaluje ze nie mam konsoli albo tv z wifi wbudowanym, pozostaje mi hdmi i podlaczanie laptopa do tv na po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak masz smartfona o dobrych parametrach to mozesz sciagnac apke nba, szczerze powiedziawszy to lepiej mi sie ogladalo niz na moim starym laptopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 mam mam i czesto uzywam ale wole na tv przeciez to bez porownania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jestę debilę... chciałem sobie wziąć free trial, ale nie zauważyłem, że obok danych, które wpisywałem pojawiły się 54 dolary zamiast 0 i informacja, że zostanę obciążony 22 kwietnia, ;] Dobra informacja jest taka, że dolar słabo stoi i policzyli 166 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Da radę ogarnąć darmowy LP bez karty kredytowej?Czy pozostają streamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi