kolek23 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 O dziwo pokazują, przynajmniej u mnie na telefonie, w apce, widać juz przycisk "watch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 O dziwo pokazują, przynajmniej u mnie na telefonie, w apce, widać juz przycisk "watch" Ja jakoś nie widzę na komputerze przycisku watch, i odlicza mi czas do 1:00 , a nie do 2:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) tez macie blackout na lp? czy to tylko w uk? 2014 NBA All-Star Weekend is blacked out in your area Edytowane 16 Lutego 2014 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 U mnie blackouta nie ma. Pokazuje, że "Game will begin shortly" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 wstałem rano,myślę obejrzę sobie konkursy,a tu taki ch*** jebana złodziejska organizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) wstałem rano,myślę obejrzę sobie konkursy,a tu taki ch*** jebana złodziejska organizacja Ja mam czarny ekran na górze, a na dole brak przycisku do oglądania, czy konkursy są tylko dla tych co wykupili pakiet all-stars ? Edytowane 16 Lutego 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja mam czarny ekran na górze, a na dole brak przycisku do oglądania, czy konkursy są tylko dla tych co wykupili pakiet all-stars ? na to wygląda że mimo wykupionego LP aby obejrzeć konkursy trzeba było rzucić na tacę 38,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 na to wygląda że mimo wykupionego LP aby obejrzeć konkursy trzeba było rzucić na tacę 38,70 tyle ze jak przed chwilą chciałem wykupić ten pakiet "all star" to wyskoczył komunikat że już ten pakiet posiadam (mam cały sezon wykupiony), także nie wiem o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 na to wygląda że mimo wykupionego LP aby obejrzeć konkursy trzeba było rzucić na tacę 38,70 mi się wydaje, że to jakiś błąd na stronie, bo jak można w zakładce all-star po zalogowaniu wyświeltać czarny ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 takze nie moge obejrzec dzisiejszych konkursow, Rising Stars i AllStar mam Watch a sobotnich konkursow nie ma ;/// obraz takze sie nie pojawia rok temu pojawial sie obraz od razu po wejsciu w zakladke all-star a reszte mozna bylo kliknac watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 U mnie to samo. Mam tez premium. Przycisk watch mam przy meczu wczorajszym oraz przy All star game. NIe pamietam zeby gdzies pisali ze konkursy są dodatkowo płatne. Napisałem na support i czekam na odpowiedz, Dziwną sprawą jest też to ze jak cofam datę do 2013 to tez nie mozna konkursów zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Problem został rozwiązany w miejce czarnego ekranu startuje automatycznie nagranie z konkursami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 u mnie też nie było blackoutu, wszystko śmigało jak należy, nawet sobie 3pt shootout na żywo obejrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemesis Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam Ja mam takie pytanko, czy ktos posiada Apple TV 3 i dziala mu na nim league pass? Kiedys mi dzialo ale po jakis updatach niestety juz nie i czy ktos poprostu znalazl jakies rozwiazanie na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF1938 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 chłopaki wiecie kiedy pojawi sie nowa tańsza ofertz na zakup LP na reszte sezonu i PO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 już wiem od czego zależy jakość Leagu PAss - otórz zależy ona nie od szybkości łącza czy to 10 mega , czy 60 mega tylko od pingi jakość się poprawia jak łącze uznane jest za szybkie , a jest szybkie jak szybko odpowiada na zapytania serwera - u mnie ping jest 3 i stąd super jakość, jak korzystałem przez wifi - ping był koło 30 i było gorzej, a jak ktoś ma ping powyżej 100 to już współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ja ogolnie nie zaluje zakupu lp mimo ze mnie w c***a zrobili z saturday asw night, to ogolnie przyjemnosc z ogladania meczy przekozacka nie to co za czasow ogladania nets na o-tsn na tvu playerze ahhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ja ogolnie nie zaluje zakupu lp mimo ze mnie w c***a zrobili z saturday asw night, to ogolnie przyjemnosc z ogladania meczy przekozacka nie to co za czasow ogladania nets na o-tsn na tvu playerze ahhh trudno sobie wyobrazic aby ktos zalowal.... to jest takie narzedzie dajace milion rozrywki radosci i wnerwienia ze nie bardzo widze mozliwosci negacji... tylko musze pamietac aby zawsze zdarzyc z promocja cenowa i tyle bo oczywiscie mozna sie zgaoic ja po prostu podjalem decyzje bardzo prosta... na razie bez szukania na sile tanszej alternatywy nie ma sie co zastanawiac tylko co roku wykupywac LP serio serio jakby na 10 lat byl rabat 40% za calosc zapewne bym bez mrugniecia wykupil mega premium taki pakiet moglby np. dodatkowo z nba store zwalniac z oplat za przesylki, dawac skleppowe znizki i np. ustanawiac priorytet w zakupie biletow NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie mam problem otóż nie działa mi lp na smartfonie. Wyskakuje cały czas info o blackoucie. Nieważne jaki meczyk próbuje obejrzeć. Oczywiście na kopmputerze wszystko działa sprawnie.Czy ktoś miał podobne problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A oglądasz przez apkę "Game Time" czy próbujesz w przeglądarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi