danny Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 https://www.nbafanforum.com/S.aspx?s=315&r=7lmjOBcC6kWTjnnbxibRaQ&a=352&fromdetect=1 Uprzedzam, że ankieta jest dosyć długa i trzeba parę minut na nią poświęcić. Gdzieś tam przewija się jednak opcja do zaznaczenia "wybór komentarza pomiędzy home a away" przy pytaniu o to co powinni usprawnić. Fajnie jakby to wprowadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 dzisiaj pierwszy raz widzialam chearleaders na nba legaue pass haha;dd juz lepsze takie relacje niz ten obrazek kosza co chwile i te same reklamy ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Game 7 zakupiony, czas na czipsy i jakiś energetyk i możemy lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Orientuje się ktos czy na koniec sezonu trzeba wyłaczać LP bo pociągnie znów z konta czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ci co maja twittera to pewnie juz widzieli NBA LEAGUE PASS Pricing: Premium full season (all teams) $189 early bird & $199 after Nov. 5... 5 Team Choice Package (broadband only) is $129.99 early bird & 139.99 after Nov.5 Mobile package will be $49.99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 zawsze takie drogie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Chyba było taniej 140$? 28$ na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jeśli z ceną do góry pójdzie także jakość to rozumiem. Ja i tak poczekam i wykupie pakiet na PO. Szkoda kasy na RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Są już ceny! Powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony, szczegolnie tą opcją tańszą. 14$ na miesiąc... jednym słowem opyla się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jest już oficjalna oferta: Cieszy wybór komentatorów w pakiecie premium, ale mam nadzieję, że wprowadzą to także w league passie na jedną drużynę. Póki co tego jeszcze nie ma, więc wstrzymuje się z zakupem. Enter code NBALP152013 to save 15% on NBA LEAGUE PASS Premium, or code NBALP102013 to save 10% on NBA LEAGUE PASS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jason#17 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Albo ja nie potrafię liczyć albo bardziej opłaca się kupić wszystkie miesiace osobno niż cały pakiet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 nie wiadomo jak oni te miesiace tam licza, ale jezeli wezmiesz znizke 15% np na premium to miesiecznie wyjdzie jeszcze mniej wiec chyba oplaca sie brac premium ze znizka co miesiac co sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jason#17 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Co jeszcze ciekawe League Pass wychodzi taniej niż włączenie Canal+ w UPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Co jeszcze ciekawe League Pass wychodzi taniej niż włączenie Canal+ w UPC. tylko w canal masz sporo więcej niż tylko NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jak ktoś chce tylko NBA to po co mu C+ ? Do tego z Michałowiczem, blee. Dla mnie ceny nie są już takie przystępne. Mieszkam w UK i zwykły pakiet kosztuje 219 dolarów, a miesięcznie 19.99 $ :/ Muszę znajomych poprosić żeby kupili mi pakiet w Polsce a ja będę z niego tu korzystać, bo te ceny z Polski są naprawde okazją i mógłbym nawet za RS płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Albo ja nie potrafię liczyć albo bardziej opłaca się kupić wszystkie miesiace osobno niż cały pakiet.... Dokładnie, ciekawe gdzie jest haczyk? Może miesięczna cena będzie rosła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 moze pobieraja co miesiac do pazdziernka przyszlego roku wtedy wyjdzie z 15$ drozej? :pp to by pasowalo wtedy o oplat miesiecznych no bo przeciez samo nba tv kosztuje 6$ miesiecznie i LP za 12 wyjdzie w premium hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 A mi się wydaje ze haczyk jest w tym ze naliczaja ci oplaty juz od wrzesnia lub października i wyjdzie na to samo albo i drożej Przed sezonem ceny mogą podskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 od września do czerwca masz 10 miesięcy... wciąż 10$ taniej Jeszcze jest taka opcja, że w miesięcznych płatnościach nie ma PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 od września do czerwca masz 10 miesięcy... wciąż 10$ taniej Jeszcze jest taka opcja, że w miesięcznych płatnościach nie ma PO. Najlepiej zapytać support Jak da radę kupić w Polsce i oglądać w UK to z chęcią zamawiam, nawet jeśli będę mecze oglądać 2-3 razy w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi