Reggie31 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 wlasnie mialem o tym pisac, mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Próbowaliście wyczyścić cookies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 U mnie wszystko śmiga. Napiszcie do supportu, oni szybko odpowiadają i na pewno coś ogarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 sprawdzilem na drugim kompie i dziala takze nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kurde nie mam drugiego kompa żeby to sprawdzić. Robiłem wszytko co kazali czyli cookies reinstalacja adobe czy to z enable cookies. Wciąż nie mogę oglądać powtórek z 27. Z 28 już mogę ale tylko pełny mecz condensed mi nie działają. Co za jaja. Takie rzeczy akurat w najważniejszym momencie sezonu ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 coraz lepiej teraz nie dziala mi nets-bulls tez tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 co to za nowa ikonka obok głośności CC? Closed Caption, wiecie do czego to służy? jak naciskam to nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 CC to napisy. na żywo byłby problem, może dodają po fakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 aa faktycznie w ncaa to było i leciało wlasnie na zywo z lekkim opoznieniem. ale teraz i tak juz nie ma tej ikonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a ja od paru dni nie mam LP.... Zmieniłem sobie hasło jakiś czas temu i teraz nie działa mi ani stare ani nowe. Mam info o zablokowaniu na czerwono konta i odblokowując mam potwierdzenie ze wysyłam prośbę o odblokowanie na zielono...i tu rodzi się problem bo stary adres mailowy na jakim postawiłem zakup konta jest już nieaktualny ( był firmowy) wiec nawet nie ma szans na wysłanie prośby o nowe hasło.....napisałem maila ze stronki LP i czekam....miał ktoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Mi normalnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Mam pytanie: Zamówiłem league passa na resztę PO, wybrałem płatność paypalem, i wyswietla mi sie ostatni krok: confirmation. http://imgur.com/bTM0rAc , klikam... i przekierowuje mnie znowu na Billing & Payment Info. Co wiecej, klikając submit tym razem wyswietla mi sie error 404. I teraz za kazdym razem jak loguje sie na konto nba.com to wyswietla mi sie to okienko do ktorego podalem linka. Miał ktoś taki problem i wie jak go naprawić? EDIT: już działa, co prawda nie wiem czemu, samo się naprawiło. Jakby ktos chciał kupować teraz to można podać kod LP30OFF, dzieki ktoremu 30% mniej bedzie kosztowało. Edytowane 18 Maja 2013 przez Domin0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiseman_86-Pl Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czy jeśli wykupię NBA League Pass to mogę ściągać mecze na dysk (potem pendrive żeby obejrzeć na tv) czy mogę oglądać wyłącznie przez playera online nie ma możliwości downloadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czy jeśli wykupię NBA League Pass to mogę ściągać mecze na dysk (potem pendrive żeby obejrzeć na tv) czy mogę oglądać wyłącznie przez playera online nie ma możliwości downloadu? Nie ma możliwości downloadu, tylko przez playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiseman_86-Pl Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie ma możliwości downloadu, tylko przez playera. Czy logowanie się z dwóch IP równocześnie skutkuje zablokowaniem konta LP? Np. oglądam u siebie w domu na internecie stacjonarnym, a jednocześnie ktoś włącza sobie mecz z telefonu komórkowego korzystającego z internetu bezprzewodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie albo są lagi albo kogoś z was wyrzuca. Sprawdzałem na 2 róznych ip i można było oglądać razem ,ale powtorke a mecz na zywo lagowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiseman_86-Pl Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie albo są lagi albo kogoś z was wyrzuca. Sprawdzałem na 2 róznych ip i można było oglądać razem ,ale powtorke a mecz na zywo lagowało. O to mi właśnie chodziło. Na żywo raczej trudno oglądać w tygodniu pracy. Czyli rozumiem, że można oglądać płynnie powtórki z dwóch IP bez traktowania tego jak piracenie i blokowania konta przez LP? Od dłuższego czasu szukam dobrego źródła meczów NBA, ale wszystko się posypało - torrenty zbyt duże, serwisy hostingowe ściągają wolno i od przyszłego sezonu chyba zainwestuje w LP, bo praktycznie nie mam jak oglądać spotkań po powrocie z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 to oglądaj na stronie rubasket.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 O to mi właśnie chodziło. Na żywo raczej trudno oglądać w tygodniu pracy. Czyli rozumiem, że można oglądać płynnie powtórki z dwóch IP bez traktowania tego jak piracenie i blokowania konta przez LP? Od dłuższego czasu szukam dobrego źródła meczów NBA, ale wszystko się posypało - torrenty zbyt duże, serwisy hostingowe ściągają wolno i od przyszłego sezonu chyba zainwestuje w LP, bo praktycznie nie mam jak oglądać spotkań po powrocie z pracy. Ja oglądałem było ok ,ale jak zaczniesz coś robić to raz dwa cie wyrzuci można jeszcze oglądać tu http://nbatv.ru/ Mogą być lagi bo to tylko LP tam nawet na żywo bywają lagi ,ale raczej nie blokują konta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi