RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A co ma piernik...? Albo się coś udostępnia albo nie.A nie udostępnili? Dali za darmo to co powiedzieli, ze dadzą. I nic nie kradną, informują o tym od początku. Kradzież to oglądanie screamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrix(konto usunięte) Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (...) Dali za darmo to co powiedzieli, ze dadzą.(...) Z takim małym ale, że jak zapomnisz kliknąć guzika to sobie grubo odbiją to "za darmo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 padło wam LP teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Az do ostatniego meczu dzialalo cacy, czym bylem pozytywnie zaskoczony biorac pod uwage free trial, potem niestety zaczely sie zwiechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak anulować ten free trial? Z żadnym póki co nie mialem problemów, a tutaj nie widzę żadnej opcji anulowania niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak anulować ten free trial? Z żadnym póki co nie mialem problemów, a tutaj nie widzę żadnej opcji anulowania niestety... Zakładka "My Packages", w akapicie "Current Packages" masz ten free trial, a na szaro opcję anulowania go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zakładka "My Packages", w akapicie "Current Packages" masz ten free trial, a na szaro opcję anulowania go. Problem w tym że nie mam tej opcji, dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ni cholery nie mogę obejrzeć 1Q z meczu miśków z clippersami. przełącza mnie od razu gdzieś w okolice 9.30 w Q2. próbowałem kilka przeglądarek i dwa kompy, czyli to nie u mnie problem. ktoś jeszcze tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 to samo z clipers..... a dzis zablokowalo mi kompa mimo ze mam kupione RS+PO...najgorsze z enie miam juz dostepu do mojego starego sluzbowego maila na ktorym od lat wisialo nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 coś chłopaki przekombinowali z tymi PO. na początku nie miałem w ogóle zaktualizowanego kalendarza, po omacku wpisywałem adresy w przeglądarkę i liczyłem, że mi mecz dobry wypadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 mi się łodbblokowało i nadrobiłem zaległości z nocy......patrząc tak w kwestii cena za jakość to z tym LP nie jest żle bo za niewielkie pieniądze ( dwie flaszki w knajpie czegoś mocnego?) ma sie dostęp do wszystkich meczy krytykować nie ma co mimo czasem jakiegoś problemu a i prawdziwy fan tyle kasy na PO powinien wysupłać no chyba że przegrywa w zakładach stawiajac na suns np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tja tylko kto flaszaki kupuje w knajpie, ale spoko można i tak tak czy siak na free trial'u świetnie śmigało i jeśli chodzi tak cały rok to się opłaca nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 opłacać, może i się opłaca, ale ja zdecydowanie wolałem to starsze ILP, to które było jako pierwsze... Teraz mimo, że kompa i neta mam dobrego to bywa niestabilnie, jakość też pozostawia wiele do życzenia, 'prawdziwe' HD to to nie jest. Poza tym jest jeszcze wiele miejsca na usprawnienia, chociażby wybór stacji która przeprowadza transmisje. W tym sezonie dostawałem szału słuchając co mecz o tym co jest nie tak z Lakers i Howardem po kolei od panów komentatorów z poszczególnych miast Tym bardziej że nie jest to życzenie z kosmosu bo ligpasowy odpowiednik w NHL posiada taką opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blunted Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Oglądałem i polecam. Co prawda nigdy się nie bawiłem w goldy, ale wykupiłem ostatnio na 48h przetestowałem i jestem pod wrażeniem Na lapku strasznie mi klatki spadają i jakość jednak nie była zadowalająca. Na xboxie przy dobrym tv szczęka opada Zastanawiam się tylko jak to będzie grało na live streamie. Jeszcze 10 lat i internet zastąpi tradycyjną tv tomeczeg20 czy całe spotkanie miałeś w HD? Nie było żadnych problemów z jakością? Czy ktoś próbwał płacić pre-paidem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tomeczeg20 czy całe spotkanie miałeś w HD? Nie było żadnych problemów z jakością? Czy ktoś próbwał płacić pre-paidem? Hmmm czyste HD to nie było, ale na pewno jakość jest lepsza niż na pc. I tak jak mówiłem, transmisja jest płynna w przeciwieństwie do mojego lapka gdzie klatki strasznie spadają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dobrze, że się odblokowało, też dziś nadgonię. mi tam do szczęścia HD nie jest potrzebne, jakość i tak jest dobra, nie trzeba mocarnego łącza, żeby w naprawdę dobrej jakości oglądać, jest adaprive stream, więc i na marnym wifi w macu można pooglądać cena jest dobra, wszystkie mecze, na żywo i z odtworzenia, no-brainer. jak sobie przypomnę oglądanie z chińskich streamów to teraz jestem w siódmym niebie. a problemów w sumie większych nie ma nigdy, teraz się coś zesrało, kiedyś miałem problemy z aplikacją na androidzie. ale programista też człowiek, nie ma co się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Chciałbym tylko pokazać że da się dogadać z supportem NBA Game Time- Greetings, Thank you for your inquiry. Your NBA Game Time subscription has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund. Please let us know if you have additional questions. Best regards, NBA GAME TIME Support Ticket Details Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 cos mi nie działa skrzynka wiec zainteresowanych info ze zmieniłem telefon na 601233612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maajk Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak długo archiwalne mecze, kupione przez Single Game Pass pozostają aktywne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 kurde nie moge odtworzyć meczy z przed 2 dni.Wczorjasze chulają normalnie Ktoś wie OCB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi