SkoczekS1 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 z playoffami wychodzilo duzo drozej . Pozatym w tamtym roku byly jakby dwie wersje - pelna i okrojona i ta okrojona tylko za sezon zasadniczy kosztowala chyba ponad 100 dolarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 miałem standardową wersję + playoffy i wydaje mi się, że wychodziło w sumie między 400-500 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie mówmy o złotych tylko o dolarach ... 2,70 a 3,50 to jest roznica zasadnicza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chairles Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 a c+ pozytywnie zaskoczyl iloscia transmisji w tym sezonie... http://zkrainynba.com/inne/terminarz-sp ... canal-plus ciekawe jak bedzie z Orange Sport ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 No i spoko, dobrze, że do C+ wróciłem w tym roku. Ktoś wie, czy Michałowicz będzie komentować wszystkie mecze zmieniając tylko swoich bystrych współkomentatorów , czy jakaś świeża krew się pojawi na stanowisku komentatorskim? Michałowiecz wiedzę ma, ale jest irytujący i ma tragiczną wymowę angielskich zwrotów/nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zkrainynba Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 z 4 meczy 3 ma komentować Michałowicz, a 1 Edward Durda Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 a c+ pozytywnie zaskoczyl iloscia transmisji w tym sezonie... http://zkrainynba.com/inne/terminarz-sp ... canal-plus ciekawe jak bedzie z Orange Sport ... Canal+ ma od tego sezonu NBA na wyłączność w Polsce i wciągneli do siebie dwa mecze z Orange Sport, stąd też są 4-5 meczy tygodniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Radke i Jeklina się słucha całkiem fajnie. W ogóle fajnie, że Hubert, jeszcze nie dawno gracz TBL, znajduje czas na grę i komentowanie meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wiadomo czy Pre-season będzie na ILP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chyba Wojtek Michałowicz czyta to forum i mocno się na mnie obraził, bo w tym roku znowu nie ma planach transmisji żadnego meczu Minnesoty na C+, mimo że będzie nadawane łącznie ok. 70 spotkań :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 przy zakupie do 9 stycznia jest 15% taniej ale tylko jak się płaci za cały sezon i zamiast 140$ wychodzi 119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Czyli w tym momencie jakieś 420 zl - łacznie z PO - musze powiedziec ze oplaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 przy zakupie do 9 stycznia jest 15% taniej ale tylko jak się płaci za cały sezon i zamiast 140$ wychodzi 119 Czyli w tym momencie jakieś 420 zl - łacznie z PO - musze powiedziec ze oplaca się. Skąd wyście to pobrali, ja tam widzę cenę 220 dolarów za sezon, czyli prawie osiemset złotych i dodatkowo tylko dostałem od nich 10 procent zniżki, bo stały klient, czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 gdzie można znaleźć te wszystkie informacje na temat zniżek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 @Benon Cena zależy od kraju w którym się znajdujesz. Moment od tych 420zl należy odjąć jeszcze 10% tak?! Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia co do ILP. Posiadam C+, ale polski komentarz mi jakoś nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 @Benon Cena zależy od kraju w którym się znajdujesz. Moment od tych 420zl należy odjąć jeszcze 10% tak?! Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia co do ILP. Posiadam C+, ale polski komentarz mi jakoś nie pasuje. A to ciekawe, muszę przyznać - wcześniej wszędzie "international" miało chyba jedną cenę, choć pewien nie jestem. I teraz pytanie: czy jak zakupię w Polsce, to będę mógł oglądać poza granicami naszego pięknego kraju i czy jeśli kupię na takiej paskudnej wyspie, oddzielonej od kontynentu kanałem La Manche, to czy w Europie też będę mógł oglądać... - w sumie spytałem o jedno i to samo dwa razy - srał pies... W zeszłym sezonie oglądałem w Wielkiej Brytani, Polsce, Belgii, Irlandii i Francji bez żadnych problemów - mam nadzieję, że to nie jest tak, że problemy się nie pojawiają, ale tylko do czasu... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 2 lata temu miałem wykupiony ILP i już wtedy cena zależała od kraju w którym się znajdujesz. Korzystałem wtedy z ILP i w Polsce i w UK i problemu żadnego nie było. Chyba w tej materii nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Moment od tych 420zl należy odjąć jeszcze 10% tak?! Nie , 420 zl to bedzie cena z 15% discount czyli końcowa. p.s. szkoda ze pre season nie ma w LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzisiaj oglądałem streem z meczu nets kincks z którego wynika ze proseson można na lp oglądać tyko dlaczego u nas nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi