amaavel Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 w LP rejestracja i logowowanie jest osobno? i pozniej tez osobno trzeba sie rejestrowac i logowac na NBA All Acces bo tam sa tez jakies material chyba dla kibicow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie liczyłbym na jakąś wielką promocję. W końcu mamy kryzys i każdy chce zarobic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w końcu mamy kryzys i ludzie chcą zaoszczędzić i nie są skorzy do wydatków :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Promocji pewnie nie bedzie bo sezon rozpoczyna sie w okresie najwiekszego zainteresowania takze mozliwe ze wielu ludzi bedzie kupowalo na miesiac albo na tydzien , jak cos to promocje zrobią po nowym roku dopiero tak mi sie wydaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 juz jest nowa oferta, teraz zmienili chyba ze mozna usunac subskrypcje w my account i po sezonie sie nie przedluza ona. a jak sie zaczyna nowy sezon to sie wybiera nowa oferte, wiec chyba teraz tak jest bo w regulaminie juz nie ma nic o automatycznym przedlzeniu wybiore chyba opcje 5x28$ allstar, sezon i playoff dla wszystkich druzyn a do 9 stycznia jest za darmo, teraz mam tylko pytanie czy jezeli wybiore subskrypcje miesieczna to tez dopiero mam placone od 9 stycznia czy trzeba wziac darmowe LP? i jeszcze jedno odnosnie karty jezeli zmieniam np Visa na Mastercard to nie ma juz opcji wyboru firmy, tylko wpisuje sam numer to wystarczy jak karta jest innej firmy? pozdrawiam i dzieki za odpowidez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Myślałem, że jak mamy krótszy sezon, kibiców zniechęconych lockoutem i nową opcję team pass to ceny będą bardzo przyjazne, a jak wbiłem na stronę, to mogę tylko powiedzieć, że zdecydowanie dupy nie urywa... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak to kogoś interesuje, to na razie po programie Canal+ wygląda to tak: 25.12. (niedziela) 20:30 Mavs vs Heat 23:00 Bulls vs Lakers noc z 27.12 na 28.12. (wtorek na środę) 02.00 Celtics vs Heat noc z 30.12 na 31.12. (piątek na sobotę) 02:00 Hornets vs Suns (tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Cytat This season, League Pass will be relaunching as NBA.TV. We would like to extend a special 10% discount to you. Łaaaaał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 dzieki Roger szkoda ze nie pokaza knicks-c's ale i tak dobrze jest mam nadzieje ze te 4 mecze w tygodniu to nie walek i beda pokazywac cos ciekwego a nie prawie samego Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Luki napisał(a): Cytat This season, League Pass will be relaunching as NBA.TV. We would like to extend a special 10% discount to you. Łaaaaał. Jak wybierzesz opcje płatności miesięcznej to diskałnt nie hula... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 matek napisał(a): szkoda ze nie pokaza knicks-c's ale i tak dobrze jest mam nadzieje ze te 4 mecze w tygodniu to nie walek i beda pokazywac cos ciekwego a nie prawie samego GortataJak masz LP za frajer to po co się męczyć z C+ i komentarzem Michałowicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 microlab napisał(a): matek napisał(a): szkoda ze nie pokaza knicks-c's ale i tak dobrze jest mam nadzieje ze te 4 mecze w tygodniu to nie walek i beda pokazywac cos ciekwego a nie prawie samego Gortata Jak masz LP za frajer to po co się męczyć z C+ i komentarzem Michałowicza? mi jego komentarz nie przeszkadza. do kiedy LP za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 DO 9 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 hoho szykuja sie udane ferie, akurat do 9 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jedna rzecz - znowu zabrali paypal'a - moze jeszcze oddadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 140$ za caly sezon jeszcze ujdzie, dobrze ze chociaz na 5 rat to podzielili, to w sumie wychodzi 3 zł dziennie za kilka meczow ;d jak sie ma czas i w tym playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Problem w tym, że dolar trochę więcej kosztuje niż rok temu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 I ciągle rośnie, więc jak ktoś chce kupić to niech teraz to zrobi Jak upadnie strefa euro 1$=7 zł :mrgreen: Wtedy LP stanie się ekskluzywna. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ktoś pamięta jakie były ceny w zeszłym sezonie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 wydaje mi się, że za cały sezon wychodziło porównywalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi