LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 4 minuty temu, lorak napisał(a): This promo code offers a discount for the League Pass Premium and League Pass Season-Long packages, available to new customers only and to be redeemed in globally excluding the U.S., Australia, India, Japan, New Zealand, Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Poland, Spain, Sweden, United Kingdom, Brazil, Chile, Colombia, and Mexico on NBA.com kod śmiga oomimo tego komunikatu, sam zakupiłem ze zniżką i wszystko ok warunkiem jest założenie nowego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kod śmiga oomimo tego komunikatu, sam zakupiłem ze zniżką i wszystko ok warunkiem jest założenie nowego konta Potwierdzam, tez kupilem na nowe konto i jest ok, choć widziałem komunikat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Jeśli ktoś ma wolnego slota na LP dajcie znać - chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Wiecie może czy w przypadku dzielenia konta na 3 osoby, są jakieś ograniczenia urządzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 2 minuty temu, Links napisał(a): Wiecie może czy w przypadku dzielenia konta na 3 osoby, są jakieś ograniczenia urządzeń? nie ma, sam mozesz mieć kilka urządzeń podpiętych pod swoje konto ja mam TV, lapka i tel, ale miałem też PS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października No ja bym miał łącznie z pracą jakieś pięć różnych, stąd moje pytanie. NIe wiem czy da się tutaj do kogoś podłączyć? Jeśli nie, to ja pewnie będę jutro brał, więc jak ktoś chętny dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 4 minuty temu, Links napisał(a): No ja bym miał łącznie z pracą jakieś pięć różnych, stąd moje pytanie. NIe wiem czy da się tutaj do kogoś podłączyć? Jeśli nie, to ja pewnie będę jutro brał, więc jak ktoś chętny dawać znać Ja wlasnie kupiłem, także zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 2 godziny temu, Links napisał(a): Wiecie może czy w przypadku dzielenia konta na 3 osoby, są jakieś ograniczenia urządzeń? Ja mam na TV, na telefonie i na lapku. 2 inne osoby korzystają i nie wiem jak u nich. Ważne, żeby nie korzystać w jednym momencie na więcej niż 3. Normalnie oglądam na telewizorze. Ale jak jadę do pracy to odpalam skrót 40 minut i oglądam w busie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janiczek89 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Jakby ktoś miał miejsce w league pass chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października również zainteresowany dołączeniem do jakiejś trójki i ściepy na LP. w moim przypadku skończyłoby się raczej tylko na lapku i czasem może telefon jeżeli ma to jakieś znaczenie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Co te 2k odjebalo? Bratanek mi zawsze odpalał kod na LP a teraz podobno polecieli w c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Ja wcześniej zaspałam, jak ktoś ma miejsce w trójce to też chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 2 godziny temu, Sachs napisał(a): Ja wcześniej zaspałam, jak ktoś ma miejsce w trójce to też chętnie dołączę ile wychodzi za caly sezon na glowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 350/3 z kodem -35% dla newcustomer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 34 minuty temu, Mizter napisał(a): 350/3 z kodem -35% dla newcustomer kod już jest nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsol Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października jest jeszcze ten 7 dniowy darmowy trial? założyłem konto i nie widzę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Dziala Wam chromecast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi