Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

to ja zjebalem, bo subksrypce anulowalem dawno temu i mam ją do 25.10.

tera pisze po znizki, zeby przedluzyc, to kaza mi sie jebac i mowia, ze nic nie maja xd

To samo. Anulowałem dawno i przy anulowaniu wyskoczyła mi promka ale olałem bo miało być na HBO. A teraz z HBO lipa i jestem w dupie :D

Także chyba biorę premium na siebie i znajdę chętnych albo nie.

Pytanie do tych co premium mieli - jest opcja zmiany adresu email na koncie?

Bo jak wezmę premium na siebie i udostepnie komuś z neta hasło i login to nawet jak mi hasło zmieni to mogę odzyskać przez 'I forgot my password' bo do maila mam dostęp tylko ja ofc.

Więc nie widzę tu ryzyka, chyba że o czymś zapominam?

Jedyne co mi przychodzi do głowy że ktoś napisze na support o zmianę adresu mail do konta i to zrobią bez weryfikacji starego maila no ale chyba aż tak głupi nie są...

57 minut temu, Ivergs napisał(a):

Bo jak wezmę premium na siebie i udostepnie komuś z neta hasło i login to nawet jak mi hasło zmieni to mogę odzyskać przez 'I forgot my password' bo do maila mam dostęp tylko ja ofc.

nie zmieni Tobie hasła bez wejścia na Twój mail, także radzę dobrze zabezpieczyć skrzynkę najlepiej kilkustopniowo

2 minuty temu, Kubbas napisał(a):

napisz im maila czy jest mozliwosc dostania znizki, support lp jest zajebisty pewnie ci normalnie wysla

no niestety to tak nie działa, z tego co widzę, to albo dostajesz zniżkę albo nie i pisanie do nich na nic się daje

tak czy inaczej to wciąż wychodzi jakieś 20 zeta na miesiąc przy braniu na trzech, żeby wszystko tak kosztowało to by imo było nieźle